Förlossningen

Ulltussens ankomst till världen
Vid kvart i nio på morgonen klev vi in på förlossningen nervösa men relativt lugna på samma gång. Vi blev mötta av en barnmorska och inte vilken som helst utan den enda som vi typ inte ville träffa igen. Baggen kunde knappt förmå sig till att säga hej och jag låtsades som ingenting. Det var "ragatan"...jag mindes henne som en bastant tysk lite äldre kvinna från lammets förlossning...men hon var i 45 årsåldern engelsk och rätt smal. vi kan väl lämna det vid att hon var den enda vi inte gillade från förra gången. in på en sal som vi delade med två andra lite jobbigt men ok, fick byta om direkt och två alvedon sen frågade vi hur länge det skulle ta och då sa de ca en timme...pirret steg om vi säger så. första paret kom tillbaka och sen rullade de iväg med par nr 2...nästa gång vår tur. fick en infart i armen efter att ragatan stuckit sönder handen... och sen var det dags att gå. Fick låna ett par foppa typ strl 38 och jag har 42 och just då extremt svullna fötter också. ragatan och baggen styrde sängen och jag gick bakom genom korridorerna mot operation. Nu tror jag baggen började bli lite nervös för de gick jättefort så jag halkade efter lite ha ha det måste sätt rätt roligt ut. på operation fick vi rätt snabbt komma in i operationssalen och jag fick hälsa på ca 6 personer tror jag...nu fick vi barmorska A, en underbar tjej som sen var den som följde oss hela tiden. Läkaren var den kvinna jag träffat ang mina fogar, en otroligt gullig kvinna med stora brister i svenskan. men det kändes tryggt och bra. Bedövningen ja jösses det har jag ju berättat ca 14 stick innan det tog, blev en del tårar När de skar igenom fostersäcken sprutade det vatten, det var tydligen mycket fostervatten,inget jag märkte men de sa det. Jag var väldigt pratsam under själva ingreppet och frågade mycket, antar att det var för att jag var lite nervös :-) Och Baggen kollade liksom bakom duken, inte jag...och sen plötsligt sa de nu är det nära och så hörde jag ett argt litet skrik. 12.02 kom hon och med det ett lugn inom mig samtidigt som en livslång oro infann sig :-) De bar fram henne till mig så jag fick nosa på henne hon var alldeles varm och len och lite så vit av fosterfett, väldigt söt och hade platt näsa. jag tyckte att hon inte var lik lammet utan hade ett eget utseende,rundare kinder. När de sydde i hop mig låg jag och njöt av att det var klart undertiden som Baggen var med Ulltussen och en sköterska i rummet bredvid, där de torkade av henne och kollade så allt var ok. Sen kom Baggen ni med henne och vi satt och njöt av henne tills de var klar med mig. Tillbaka på BB kändes det lite overkligt men skönt, det var underbart att vara så med och liksom inte så trött som jag var sist. Vi ringde de närmaste och berättade hur det gått och sedan efter ca 2 timmar fick vi eget rum.

Vikt

Vägde mig i måndags och då stod vågen på 117 kg så 8 kg ned, inte så mycket som man kunde önska men i alla fall är det ju ett rejält minus på en vecka om man ser det så :-) Bilder på magen kommer vid ett senare tillfälle måste liksom ta in dem lite själv först...ska fortsätta ta bild varje måndag och väga mig varje måndag men det är också allt. Inget hets över huvudtaget. Har filat på ett inlägg om när hon kom till världen men det tar tid, kommer ikväll. Har liksom inte tiden att sitta vid dator då jag och baggen så fort båda sover själva lägger oss ner och försöker sova.

Mamma mu

Hon är klok hon, vi ser på en film och hon ska lära sig cykla .... Hon sjunger det går inte, det går inte och sen rätt vad det är " det går det går" .... Lite så känns det just nu.


Igår slog det till rejält hos vårt älskade lilla lam, hon testade vårt tålamod till max och visar verkligen att hon finns :-) älskade ungen min så arg hon var på din mamma . Det är så svårt också när jag inte bara kan lyfta upp henne och hålla henne i famnen tills det går över. Men det gick ok även in jag kände mig värdelös , vi satt på golvet och kramades och sen tog jag nattningen med extra många pussar.

Ja igår kväll trodde jag att jag skulle bryta ihop helt av trötthet men tack och liv har natten varit riktigt bra och jag känner krafterna återvänds lite grann.

I morgon måndag ska jag väga mig, önskar tio kg minus men tror kanske 7 kg. Jag hetsar absolut inte och bantar inte alls utan vill bara kolla. Jag har också tagit kort på magen nu efter, minns att jag ångra att jsg inte gjorde det sist. Men det ser rätt groteskt ut, vi får se om ni får se....


Hinner läsa lite bloggar på mobilen men kommenterar inte så mycket :-)

Dagens stora test blir att tvätta bsbynestet och se om det håller :-)

Tid

Jag kommer aldrig mer att behöva fundera på vad jag ska göra med tiden.
Allt går bra, men omställningen är stor. Lammet är så duktig, först idag som hon började testa oss lite men inte alls i närheten av hur jag trodde hon skulle vara.

Vi har premiär gått lite idag med vagnen och det gick bra.


Vet inte

Vart jag ska börja berätta , vet inte hur mycket jag vill berätta. Det var en otroligt fin upplevelse att föda ulltussen med planerat snitt, jag förstår nu hur traumatisk lammets förlossning faktiskt var för mig.

Förutom att narkosläkaren var knas och att jag totalt blev stucken 14 gånger i ryggen innan de kom rätt för att sätta bedövningen så var hela operationen lugn fin och jag var mycket närvarande.

Jag vet att det är lika vanligt som ovanligt att man inte känner de där stora känslorna på en gång men oj va det slog till i hjärtat när jag gick se henne. Älskade unge jag gör vad som helst för dig.

Hon är underbart söt och väldigt snäll, äter kissar, bajsar och sover.

Storasyster vill helst hålla henne hela tiden, hon är väldigt fin men trots allt bara två år vilket innebär att vi måste ha stenkoll hela tiden. Hon kramar lite hårt och förstår inte att hon inte kan lyfta henne, vill gärna undersöka ögonen osv. Hon gillar inte när lillasyster gråter vilket hon gör var gång blöjan ska bytas, då darrar läppen på lammet och Hon förstår inte varför hon gråter .

Imorgon ska vi in på kontroll och pku test. Vi har hittills sagt ifrån till besök och fått lite olika reaktioner på det men försöker göra som vi vill och inte vad andra förväntar sig. Det tar varje sekund av vår kraft och tid och ork att existera just nu, det är intensivt, fullt av känslor , trötthet och glädje . Jag bävar redan för när baggen ska börja jobba igen, känns overkligt att jag ska fixa detta själv.

Jag har ont i såret men det är hanterbart, känner mig väldigt rörlig nu när magen är borta och jag tror all foglossning också försvunnit. Jag hade tydligen ovanligt mycket fostervatten.

Nu ska jag fodra mitt lilla barn .

3,8. Kg

Och 52 cm ren lycka ligger i min famn. Lycklig trött nöjd tagen stolt . Gör ett undantag och bjuder på en bild på den sötaste ulltussen ever!

Dagen d

Detta är ju trots allt en viktblogg :-) 125 kg total viktuppgång 30 kg ( förra gången 128 kg och total viktuppgång 38 kg) Detta är tidsinställt nu har vi åkt :-)

sista gravidkvällen

Ja då tror jag det var dags att gå till sängs, mycket skum känsla i kroppen. vakum är nog bästa ordet att förklara det hela med.

ska ta ett glas saftsoppa för sen blir det till att fasta tills hon är ute...ska nog gå bra.

Vi höres ;-)


1

En ynka liten dag kvar! Om 24 timmar skriver vi in oss, hur galet är inte det då?!

Om vi är nervösa? Nja jag vet inte ha ha jo det är vi nog men samtidigt lugna det pendlar väldigt mycket kan jag säga.

Efter lammets kalas igår när alla gått hem så fick jag ett litet brake och grät och grät det var riktigt skönt att släppa ut lite. Varför tårarna rann....ja jag tänkte så klart på lammet hur det ska bli och att vi snart har en alldeles nybakad liten varelse här som vi ska ta hand om och älska.
Vi är i alla fall överens om att vi känner oss väldigt mycket säkrare på oss själva och vår roll som föräldrar än förra gången...av naturliga skäl kanske. Men det känns skönt att känna att vi vet vad vi " vill" med vårt barn, liksom gentemot personal på bb och så .


Har köpt en hel påse med godis frukt, läsk och tuggummi som vi ska ha med oss...kommer ihåg att det var så galet dyrt i sjukhuskiosken sist och dåligt utbud. Sen vet vi ju inte hur länge vi får väta i morgon så man kanske skulle ta med lite mackor också, till baggen alltså jag får ju inte äta.


Hur vi ska fördriva dagen vet jag inte riktigt men lugnt ska vi försöka ta det i alla fall...lägga fram kläder, packa det sista, tvätta en maskin, bädda rent och njuta av vår sista dag som tre i familjen. I morgon blir vi fyra och det känns fantastiskt spännande.

Jag lär nog blogga igen idag :-)

Kalas

Avklarat för denna gång, är helt totalt slut. Det blev lyckat i alla fall och lammet sover som en stock efter mycket paket och bus. Tårtan blev kanongod.
Fattar inte hur man får bilderna åt rätt håll när man laddar upp från mobilen ???

Dag 2

Kl är kvart över sju och i fårhuset är frukosten avklarad, tårtan färdig och kaffet uppdrucket.

Idag blir det kalas så snart ska ballonger blåsas och hängas upp :-)

Extremt trött igår kväll, somnade halv nio bredvid lammet. Sen har hon hostat lite i natt så från tre ungefär har jag nog varit vaken!! Så svårt att somna om.

Nej nu blir det till att pynta lite så att vi hinner med en liten siesta innan släkten dundrar in.


Dag 3

Underbara älskade lammet fyller två år idag. Vårt lilla yrväder uppskattade vår sång och att öppna paket, helt lyrisk.

Jag var vaken vid halv två, det var då hon föddes, och sen hade jag svårt att somna om , lite oro och lite molande mensvärk, var lite orolig ett tag att de skulle få samma födelsedag men nu är det lugnt. Har haft sån sjuk kramp i benet också så det känns som om benet gått av åt fel håll i knävecket. Blä.

Fredag idag, sen lördag , sen söndag och sen kommer hon. Funderar på hur det luktar i operationssalen, hur låter det , hör man när de skär? Hör man när de suger ut fostervatten? Baggen säger att han vill kika när de plockar ut henne, vilket han gärna får för min skull men ag vill inte se!

Jag får inte glömma att väga mig heller, gissar att jag nog är uppe i samma som sist men har ingen aning? Känns nästan lite spännande, ska försöka komma ihåg att ta kort på magen också innan precis efter och sen dagarna som följer, det gjorde jag inte sist.

Nu ska jag försöka sova en stund sen dammsuga innan det är dags att hämta lammet.


Pirrigt

Det pirrar i hela kroppen som av sockerdricka. Kan inte riktigt förklara men en blandning av förväntan, glädje, rädsla och en skvätt oro. Idag har jag och Baggen fuskat. Jag är ju sjukskriven men baggen tog semester och vi har tillbringat dagen i soffan. ( Man får egentligen inte ha sitt barn på dagis när man är hemma) Ätit hjärtformade ostbågar, glass och fruktsallad och sovit till senaste James Bond filmen...vi har inte gjort något "nyttigt" bara slappat och det har varit helt underbart :-) Älskar min Bagge så otroligt mycket, han är verkligen min andra hälft. Jag vill leva vid hans sida i hela mitt liv och det ska jag också ! Snart ska vi åka och hämta lilla hjärtat på dagis, saknar henne. I morgon fyller vårt lilla mirakel 2 år, längtar efter att få väcka henne med paket och sång.

Dag 4

Har precis kommit hem efter att ha lämnat blodprover inför måndag, det gick bra. Var på Apoteket oxå, köpte en mascara apoliva, det var två för en och dessutom nedsatt pris så två för 89kr bra pris . Frågade till och med i kassan om det stämde och jo det gjorde det, sen kommer jag hem och kollar kvittot.....gah 129kr inte mycket pengar men irriterande ändå! I morse när jag körde lammet till sjukhuset så såg jag en skogsmaskin i skogen det är så vackert. Ljuset liksom svävar mellan träden dom om ett ufo flyter omkring vackert. Magen är stor och jag bäddade spjälsängen tre gånger i går kväll. Nervös?!?! Nja lite kanske :/)

Dag 5

Det slår mig gång på gång...jösses snart är de två. har varit rätt nojjig ett tag och liksom orolig men kände igår kväll hur lugnet började komma över mig. Hoppas det håller i sig och ökar. Lammet har haft bästa natten sen ja sen innan jul tror jag, hon har bara vaknat en gång och då fick hon lite vatten och somnade om underbart. Alltså vi måste ha typ världens bästa och snällaste grannar, vill göra något fint för dem men vet inte riktigt vad. Mannen i familjen har sedan vi flyttat in för ca 3 år sedan regelbundet kommit med sin lilla traktor och plogat vår uppfart när det kommit mycket snö. Helt underbart snällt, vi frågade i början om eller vad vi skulle betala för detta men det ville han inte höras talas om utan det var bara roligt och sånt som jämnar ut sig i längden. Men vi har liksom inga "tjänster" som de behöver...hoppas det ändras framöver. Vill så gärna också vara en god granne :-) Idag slog det alla rekord, hörde att han var här och plogade och sen hörde jag hur det knackade på dörren, oh blev lite glad och tänkte nu kan jag kanske få bju på en kopp...nej han ville låna bilnycklarna för att flytta vår bil så att han kunde ploga ordentligt!!!!! Förstår ni att det finns så snälla människor. Blev så paff så jag kom alldeles av mig med kaffet. Sen har jag legat i soffan och kollat "en unge i minuten" inspelat från igår....och idag var det om ett planerat snitt...behöver jag säga att jag levde mig in i det hela och att en tår eller möjligtvis två föll. Fatta snart är det verkligen dags snart är hon här, snart ska jag få hålla henne i min famn. I morgon ska jag till sjukhuset för att lämna blodprover som man ska göra inför en operation, då kommer det nog kännas ännu mer verkligt. Får inte glömma att gå till apoteket då också. En av de sista bilderna som ogravid...det är rätt många kilon sen :-)
I morgon är det alla hjärtans dag. Jag har allt jag kan önska mig i kärleksväg och önskar mig bara en lugn och skön dag.
Jag tror jag ska åka och handla lite sen innan jag hämtar lammet, känner mig liiiiite sugen på en semla och avokado.

Dag 6

Var orolig i kroppen i går kväll, liksom krypande oro.

Lämnade lammet på dagis och försökte lägga mig i soffan när jag kom hem. Jag låg ett tag men det liksom kryper i mig.


Satte mig och sorterade papper, räkningar och sånt. Liksom skönt att få lite struktur . Insåg att vi har tre pärmar med nästan samma register, nu är det två och sorterat på ett annat sätt. Jag får sånna ryck ibland och det ser så fint och bra ut när jag är klar men det är just det där att få in det i det vardagliga att sätta dem på rätt plats direkt och inte göra högar.
Slängde en hel papperspåse full med gamla räkningar, kändes skönt. Ska ta tag i att göra lite fler e-fakturer, det är ju himla smidigt. Gillar inte autogiro riktigt men e-faktura godkänner man ju varje månad så då känns det som att jag har lite koll i alla fall.

Så skönt att ha fått upp skrivbordet, att det finns en naturlig plats att ha viktiga papper och pärmar.

Slog in de sista paketen till lammet och nu tänkte jag lägga mig i ett bad. Har tänkt det hela dagen men inte kommit till skott.

Är nog lite labil, eller inte nog, jag är labil. Pendlar mellan att det känns som att jag vill stortjuta , skälla ut någon och bara vara fem år i någons knä!
Hur fan ska man va redo för vad som komma skall. Känns konstigt att veta exakt när det ska ske, och konstigt att andra också vet. Känns som om jag har behov av att vara i en liten bubbla.

Ibland så förvånas jag över att en del människor inte kan känna av när de kliver ett steg för långt, liksom bara klampar rakt in i min space trots att jag visar med hela min kropp, själ och med ord att stopp stopp ....

Det gäller absolut ingen som läser bloggen men är någon i min närhet. Ibland är det så svårt att hålla en balans, man ska va trevlig och liksom tänka lite större men helst har jag lust att bara be personen dra åt helvete. Att stå i skuld till någon, som tror sig ha rätten att styra och bestämma. Att vilja ha någon i sitt liv men på sina egna villkor!!!! Samtidigt vet jag inte, om den andra parten inte kan köpa de villkoren så kanske man inte kan ha den relationen som förväntas. Klurigt eller kanske bara är gravidhormoner som spökar.

Nu badet

Påven

Avgår och hans sista Twitter igår var vi är alls syndare....tycker det är lite komiskt på något vis. Har alltid tyckt att han ser så elak ut! Men jag är inte katolik och har ingen koll egentligen men blev så full i garv åt det absurda i att det finns en påve. Har bakat rulltårtor idag med lammet. Gick ok men sen smakade vi och då var lammets kommentar " ush mamma blä fy mamma ". Jo men så att kul för de som kommer på kalas ...ha ha orkar inte baka nya! I morgon ska hon till dagis och jag längtar verkligen ! Hon är så pigg nu att jag har svårt att sysselsätta henne. Hon kommer få jättekul i morgon och jag hoppas att jag kan finna lugnet att bara vila. Tror dock det blir lite svårt, känner hur kroppen och knoppen går på högvarv. Fötterna har svullnat så det gör ont och det känns som om hela kroppen är vätskefylld. Ballongvarning!! Var ute en sväng i solen förut superhärligt med lite ljus.

Dag 7

Sista måndagen som jag är gravid, eller ja nästa med men då kommer hon ju. Lammet är hemma idag med men i morgon blir det dagis och då ska den här tackan vila i soffan hela dagen och kolla på skittv! Idag har jag varit lite dum, eller baggen blir nog lite arg i alla fall. Jag har köpt ett skrivbord på loppis som låg i bilen och nu bar jag in det och skruvade ihop det trots att jag lovade att jag skulle vänta. Men det var inte tungt, det var liksom i så små delar . Höll på att bryta ihop lite när jag skulle skruva ihop bara eftersom det inte följde med ngn instruktionsbok. Men nu är det klart:-) Magen har sjunkit lite tycker jag och det spänner och drar en hel del men det är hanterbart. Jag tror jag lägger ner det där med att sy ett lapptäcke .

Dag 8

Nu är det verkligen nedräkning !

Köpte en kamera igår, en liten billig smidig sak. Håller på att lära mig den. Så nu tror jag allt är fixat på alla listor inför ulltussens ankomst.
Men oj när man är van vid en relativt bra systemkamra och gå ner till en liten kompakt sak det är allt skillnad i hur bilderna blir. Men men när pengarna fins ska jag lämna in pärlan på lagning.

Sjukdomsstatus just nu är Baggen= feber, förkyld, värk i kroppen ...
Lammet= feberfri men snorig och lite hostig.
Tackan= tjock, tung, otymplig, i stort behov av att va hemma utan sjukt barn och make!

Jag känner att hormonerna spökar lite och åker berg och dalbana är lite små irriterad och lättrörd. Känner mig lugn och stressad på samma gång jättesvårt att förklara.
Det sjukaste måste ändå va att mitt sug efter semlor gått över, känner liksom ingenting när jag tänker på en semla...konstigt hur en så djup kärlek kan gå över så plötsligt :-)

Känner lite som mensvärk och är lite körig i magen men än så länge är det ändå relativt lugnt. Har dock ont i ryggen , ligger så illa på nätterna. Och inte blir det bättre av att lammet ska ligga precis bredvid helst med någon kroppsdelar på mig. Hon är undrar och när hon kör in sin lilla knytnäve under hakan på mig och liksom klar fast den då är det mysigt men bara i två sekunder....man behöver lite space när man ska sova. Men just nu verkar detta va enda sättet att få henne att sova.

Det återstår att se hur det blir när ulltussen kommer!!!

Jag pendlar mellan att vara rätt orolig för hur man ska få ihop det till att bara tänka att det löser sig.

Nu ska jag ladda med lite kaffe och sen blir det nog ut i snön en liten stund trots snor.

Mage

Nu blev det väl rätt håll i alla fall .

Svårt att visa

Men magen spricker snart ...
Och upp och ner och konstigt blir det hs ha får be baggen ta ett kort sen

Panik

Känner mig faktiskt lite panikig just nu. Hur ska detta gå? Är helt slut efter att ha varit själv med lammet hela dagen, hon börjar friskna till lite så hon är liksom inte nöjd med att sitta i soffan längre.

Sov gjorde hon knappt en timme och vaknade sen skrikandes efter pappa! Känner mig otillräcklig.

Hur ska man ha kraft och ork att tillfredsställa både lammets och ulltussens behov och kanske hinna med sig själ lite grann och sin bagge....jag förstår att miljoner andra människor klarar det varje da under bra mycket sämre förutsättningar än vad jag har men jag känner mig ändå orolig.

Det liksom kryper lite i kroppen och jag längtar till sommaren då baggen oxå kommer att vara hemma. Samtidigt vill jag trycka på stoppknappen eftersom tiden går så ofattbart fort. Kollade på lite kort och det är ju helt otroligt hur mycket ett barn utvecklas och förändras under ett år.

Jag ska försöka fokusera på att vara i nuet, inte oroa mig för sådant jag inte kan påverka. Jag ska försöka njuta av de små stunderna av glädje och bevara dem inom mig. Nu låter det som att det är helt svart det är det inte, men känner mig lite ynklig.

Tog lite kort förut på magen, kameran va på bra humör och fungerade ca tio kort i alla fall....måste lösa detmmed kamra innan tussen kommer. I alla fall ska jag försöka få in kort på bloggen sen, det ser helt sjukt ut magen är gigantisk. Blir full i garv när jag ser mig själv.

Det snöar och snöar hela tiden, som tur är var vår underbara granne nere en sväng med traktor och plogade vår uppfart... Bättre granne tror jag inte finns :-)

Ett par saker jag funderat på.
Varför måste man alltid skiva in sitt namn och sin adress för att kommentera vissa bloggar trots att man varje gång kryssar i kom i håg mig? På vissa funkar det klockrent?? Undar hur det ät för er på min ?

Varför blir det så konstigt när man bloggar eller smsar från iPhone/ipad liksom att den tror att man skriver andra ord än vad man gör?

Undrar vilken färg ulltussen har på håret?

Kommer lammet vara friskt nästa vecka??? Jag känner att jag verkligen skulle behöva en vecka att landa och gå in i mig själv liksom!

På lördag ska vi hämta ett skrivbord jag fyndet på loppis på fejan! Ska bli skönt att få upp lite pärmar och sånt om vi har lite överallt, känner att jag vill ha lite ordning oc h reda. Måste nog skriva en lista :-)

Jösses det är nära nu.....

Feber

Ja det måste vara den envisaste febern ever!!! Lilla lammet hemma idag med och även i morgon, det ger inte med sig.

Baggen vabbade tis,ons men gick till jobb idag. Jag orkar inte riktigt med att ta hand om henne flera dagar i rad , får så ont i kroppen. Men hon är så snäll och duktig så jag får dåligt samvete när jag måste säga nej till vissa saker.

Igår provade hon att raka sig....det gick bra ett litet litet Jack på hakan men ush när man tänker på hur det kunde gått. Det är så lätt att glömma ngt farligt framme och så i ett obevakat ögonblick så är olyckan framme.

Nu ska jag försöka få i henne lite glass

Böter

Fick parkeringsböter idag, det suger !

Lammet fortsatt sjuk!

Trött!

Puh

Vilken lättnad, allt såg bra ut! Först hos barnmorskan så slog hennes hjärta så fort så hon tyckte jag skulle be läkaren som gjorde ultra att kolla upp det och se om det behövdes en ctg kurva. Men väl på ultrat slog det som vanligt igen, hon blev nog bara lite ansträngd av sin morgongympa :-) barnmorskan tyckte det var en livlig krabat!!!

Jag kan meddela att ulltussens fot är 8 cm lång och hon väger just nu ca 3600 gram, beräknad födelsevikt 4 kg blankt. Alltså ett halvt kg mer än lammet. Det är så overkligt att hon snart är här, man såg hennes lilla fot och lilla hand och lilla näsa och liksom snart är hon här.
Jag undrar så mycket hur hon kommer att se ut, kommer hon att ha samma utseende och färger som lammet eller komm hon att va mörkare? Jag har fått för mig att hon kommer att vara mörkare i håret och att hon kommer ha massor av hår.

Lammet är riktigt risig, så febrig och hängig, blir det inte bättre till i morgon tror jag det blir läkaren igen, tycker hon börjat hosta så där slemmigt igen.

Jag själv har ätit en avokado och en semla till lunch, perfekt gott var det :-)


Hosta

Igen och igen och igen...lilla lilla lammet hostar hela tiden och hade lite feber så hon får allt va hemma i morgon, eller hos mormor en stund när jag är på ultra.
Hjärtat brister varje gång hon hostar, hoppas verkligen inte att det är lunginflammation som är tillbaka . Känns nog jobbigt att lämna bort henne över natt gör första gången när ulltussen kommer, om hon dessutom äg sjuk känns det extra jobbigt.

Idag tvingade jag baggen att klippa mig, fick väl bort nästan en dm slitet, det är lite pinsamt men jag har faktiskt inte klippt mig på 2,5år!!!! Så ja det var dags, känns bra . Slängde i en toning också som jag haft stående, så nu syns inte de grå heller :-)

Flyttade barnstolarna i bilen idag så nu ska lammet sitta i baksätet , och ulltussen fram. Känns dom om man kör bort henne lite, vi hade tänkt göra det för länge sedan just för att

Vikt

Oj oj 122 kg jag skriver det fort och backar ut. Det går inte att förneka, toppnotering närmar sig.
27 kg plus hittills!!! Men 27 är inte 38 i allafall


Igår var en skitdag på många sätt, hoppas denna blir bättre

RSS 2.0