Snippont

En helg har kommit och gått, barnen och maken var hemma även torsdag, fredag. Vi har haft kusinbesök vilket varit så roligt, lammet och S har busat och lekt och även Tussen var med på ett hörn. Får flashbacks från min egen barndom som ofta spenderades med jämnåriga kusiner. Ser fram emot många år av bus och lek. 

Har även agerat chaufför mitt i natta, det gick bra men höll på att köra på ett vildsvin på vägen hem. 

En ny smärta har infunnit sig, det är som att blygdläpparna och mellangården håller på att explodera. Helt sjukt ont gör det, gissar på någon nerv i kläm men vet inte. Sitter med vetekudden mellan benen och försöker härda ut. 

Vikten har tagit ett rejält skutt uppåt men det är inte vägdags förens i morgon så vi får se då. 

Ny v


Tavlor

Nu har jag målat dem en varsin namntavla.utmattad

Ja nog är jag sliten alltid, både kroppsligt och i knoppen. Orken är så sjukt svag, har liksom ingen kraft över till något. Eller den lilla kraft jag har går ju till barnen såklart, jag orkar egentligen inte med dem heller särskilt länge men försöker.
Tyvärr har båda en period då de sover väldigt dåligt på natten, mest Tussen, hon bökar och gnäller och snurrar. Oftast blir det lugnare när jag lägger mig bredvid henne men kämpar med att de ska sova själva. Tänker att det blir ohållbart när Ludde kommer att jag ska ligga bredvid och samtidigt amma!!! Vi drillar Lammet att hon ska komma in och lägga sig mellan oss om hon vaknar så vi slipper springa, det går skapligt.
 
Annars är de väldigt mysiga just nu, bråkar en hel del men är samtidigt väldigt fina mot varandra. Tussen är som en liten svans på Lammet och upprepar precis allting som hon gör. Varje kväll nästan i alla fall så lyssnar vi på en skiva från friskis och svettis tror jag att det är med barnlåtar. De hoppar och studsar och följer med i de rörelser som ska göras efter bästa förmåga, det är ett sant nöje att titta på dem.
 
Vikten går det relativt bra med ändå 118,1 kg nu i måndags och det innebär ju faktiskt en total viktuppgång hittills med bara 4,3 kg och jag är faktiskt i v 30 nu. Jag känner mig nöjd med det men samtidigt en oro att det ska rasa iväg nu på slutet. Jag sköter inte kosten ngt vidare, eller inte alls men på något konstigt sätt blir det ok ändå.
 
Magen växer mycket men jag följer min kurva och igår beslutades att det inte blir något tillväxtultraljud. Läkaren menade att det var onödigt då det dels inte är så tillförlitligt?? Men också att det redan är bestämt att det blir snitt så det spelar som ingen roll.
 
Graviditeten har varit och är allt annat än en dans på rosor men nu börjar jag nästan kunna se målet i alla fall. Smärtorna i fögarna tar knäcken på mig och sömnbrist samt övriga gravidkrämpor sliter också men snart snart är det över.
 
Dagarna spenderar jag i soffan, kollar Orange is the new black , lite som Beverly hills fast för vuxna. Målar lite när orken finns. Städar inget och rensar inget i garderober som jag hade tänkt.
 
 

Midsommar

Jag lever men orkar och vill inte blogga. Återkommer!

Tumme ner

Är så fruktansvärt jävla less på detta. Jag har ont överallt, jag har ingen ork vare sig fysiskt eller psykiskt, jag är ofta arg, irriterad och sur. 

Jag ligger i soffan 90% av tiden som ungarna är på dagis, ser på tv men är liksom inte riktigt med. Orkar inte engagera mig orkar inte ta mig för mycket alls. Och gör jag något får jag lida av det i typ 2 dygn efteråt. 

Jag vill faktiskt inte mer nu jag känner mig helt slut. Har liksom inget kvar att ge på det mentala planet.


Fint halsband jag fick i morsdag present, två flickor som håller handen och deras namn ingraverat. Snart får det kompletteras med en liten silverpojke .

Ludde

Alltså Ludde är ju lillebrors bloggnamn men vad ska han heta på riktigt????

Tjejernas namn har vi fastnat för relativt tidigt och de har känts rätt hela vägen men nu???

Hjälp!!!! Börjar få litepanik så hjälp mig, vad ska han heta?

Kom med förslag, tjejernas börjar på E men det ärverklugen inget tvång!

Gel


Redville är ju toppen, tamponger gratis en gång i månaden och ibland en extra gåva. Idag följde det med rakgele som inte löddrar så att man ska se vart man rakar sig!!

Fick mig ett gott skratt det är liksom inte löddret som är i vägen utan ngt annat...eller var det magen man skulle smörja in?!V29

Alltså värmen knäcker mig, har hört om gravida som lidit av värme och tänkt lite att ja ja värme är jobbigt. Men detta, alltså jag mår liksom fysiskt illa, får svårt att andas, blir yr och såklart på ett fantastiskt humör ;-)

Premiärbadade i sjön igår, så skönt!! Hade dock båda barnen själv och krycka med i vattnet så ja det blev lite halvdant. Baddräkten satt bra men undvek att kolla mig i spegeln . 

Och ny vecka!! 29!Ugglor

Kommer ni ihåg bordet och stolarna jag fyndade på loppis för 100kr. Nu har jag målat om dem till flickorna, solglasögonen döljer flickornas namn. Är så nöjd och vill nu bara måla mer och mer.Nöjd

116,8 kg alltså ett litet plus men jag är mycket nöjd. Höll i kosten ända fram till fredag då blev det mc donalds och under helgen blev det chips, choklad och en stor glass. Men nu ska jag försöka hålla i igen till fredag. 

Har haft en härlig långhelg, lammet har klippt sig för första gången och jag ville gråta lite när lockarna föll men applåderade glatt! Hon var och är sååååå stolt!

Hon har även varit på bio första gången med mormor, tingeling och piratälvan. Det gick tydligen ok, efter en timme var hon nöjd och de gick men i alla fall ;-) sen skulle det sovas över hos mormor men då blev det lite mycket så vid nio kom hon hem. 

Idag ska jag fortsätta med bordet och stolarna.... En liten tjuvtitt

Har ätit jordgubbar oxåGlad

Målar ugglor i mängder det är så kul. Har återupptagit en gamal hobby, känner hur jag bara vill fortsätta i många många timmar..... Men nu ska barnen snart hämtas. 
Åt sushi till lunch sjukt gott och jag har ätit lite godis, inte så gott somjag tänkte men nu är det gjort. 

Uggla
Det lutar åt ugglor...
Övar men det är svårtFynd

Gårdagens loppisfynd!! 200kr totalt :-) möblerna har påbörjat sin förändringsresa....

Ny vecka är det också vilket känns strålandeLila


Så sinnessjukt gott!!! Leverpastej med vit gurka, kesella med bär och ett glas jos. Gick och gjorde två mackor till sen

Varit en sväng på tippen, rensar som en galning :-) i långsamt tempo men gjort blir det. 

Sen handlade jag lite men det slet på rejält i höfterna idag. Mötte även en som jag köpt lite loppissaker av på Facebook . En babybjörn bärsele, en ny bilstol till lammet, och ett bord med två stolar i barnstorlek för 200kr vilka fynd va?! Ska visa bilder sen. 

Legat i soffan sen halv elva nu men krafterna vill inte återvända. Har rätt mycket samandragningar och han har rejäla gympapass där inne så till den grad att det faktiskt känns lite obehagligt. Alltså att känna en spark och liksom få kontakt den vägen är fantastiskt! Men när det känns som om ngt vill ut åt alla håll samtidigt känns det inte lika fantastiskt. 

Jag har aldrig trivts i målade naglar men i perioder målar jag dem regelbundet. Alltid ångrar jag mig!!!!Rada

Trappen börjar ta form, jag står mest och pekar och Baggen jobbar :-) Vi flyttade en rönn från ett annat ställe i trädgården, hoppas den tar sig. Älskar rönnbär de är så fina och brukar locka många fåglar. 
Jag har varit sjukt duktig med maten sen förra måndagen. Har absolut inte bantar eller ätit för lite utan bara bytt ut chokladkakor, rostbröd med bregott ost och marmelad och glass och chips. I stället har jsg ätit äggröra och varje dag frusna bär med kesella till mellis och kvällsgott. Var på kalas i lördags och tog en bulle men hoppade över kakor och tårta. Ända missen var att jag tryckte in en kokosboll precis innan jag skulle sova i lördags bara dumt men inte hela världen. 
Det har gett fina resultat på vågen men gissar att mycket är vätska.RSS 2.0