Nytt jobb!!!

Ja det var vad jag firade med lite vin i helgen:-)

Går upp ca 2000 i lön, får en veckas extra semester mot hur jag har nu och friskvårdstimme . Känns jättebra. Det är klart det känns vemodigt att lämna mina underbara kollegor men samtidigt känner jag att det är dags nu. Jag kommer nu att ha ett mer förutsägbart arbete där jag också förhoppningsvis kan lämna arbetet på jobbet när jag går hem. Kanske blir det för fyrkantigt, kanske trivs jag inte men då har jag i alla fall provat och förhoppningsvis lärt mig något.

Dag 0

Morgonens vikt92,2 vet inte vad som hände??? Pajen troligen fasiken och i morgon är det final
Gårdagens Mat
Knäcke till frukost
Stekt halloumi, kassler, sallad, lite pasta. Till lunch.
Kessela med müsli . Riskakor två stycken

Fel

Så typiskt mig att räkna fel ha ha i morgon är det 30 april och det är ju 1 maj som är mitt måldatum men idag är det ju dag ett så i morgon blir dag noll då och 1 maj blir Grand finale!

Dag 1

Morgonens Vikt:91,7


Gårdagens mat
Frukost:Shake+banan
Lunch:shake+ en lingongrova
Middag:köttfärs biffar med sallad och mango raya
Mellanmål: typ en halv smulpaj med äpple och banan, alltså inte en halv bit utan en halv jäkla form!!! Men gjort är gjort. Jobbade en dem med veden och i trädgården så får hoppas att jag förbrände lite också;-)


Dag 2

Morgonens Vikt:91,8


Gårdagens mat
Frukost: shake rostmacka med ost
Lunch:shake + banan
Middag: paj med svamp, kassler och broccoli och sallad.
Mellanmål: en knäcke, ca2 dl dajmglass, 2,5 glas rött och två riskakor.

 

Idag är planen långpromenad och sen trädgårdsarbete   Vedklyvnkng, bära i ved och tvätta.

 
Vin

Här händer det grejer, dricker lite vin för att fira :-)

Dag 3

Morgonens Vikt:91,8

Gårdagens mat
Frukost:Shake
Lunch:shake och banan
Middag:kassler champinjoner och broccolisås med pasta mums
Mellanmål: en toscakaka aja baja

1,8 kvar hur ska det gå....


Knoppen

Ofta läser jag om och tänker också själv att man äter sina känslor. Alltså är det knoppen som är hungrig då eller? Vad är det knoppen vill ha för att sluta vara hungrig?

Jag tänker nästan alltid på mat, viktnedgång  och viktuppgång och har gjort så länge jag kan minnas. Är det så för alla eller har föda en helt annan innebörd för vissa. Är deras knoppar inte hungriga? Jag tänker på de smala!! De som äter för att de är hungriga i magen inte i själen!


Kroppen

Går man vilse tillräckligt länge känner man sig snart hemma och det kanske är lite så det är. Som att hamna på en öde ö, tillslut blir det den ön som är den verklighet man lever i. Kanske är det också så med kroppen och knoppen att det är därför det är så svårt. Så svårt att gå ner i vikt, så svårt att göra de där kloka valen man vet att man ska. Kanske är man lite vilse i sin egen kropp och kanske är det så att det är i just den kroppen man känner sig lite hemma.


Denna strävan efter att väga mindre, vara mindre, se mindre ut, att vara SMAL och Normal! Kampen har varit evighetslång och tankarna är en sån stor del av mig att vad vore jag utan dem. Hur skulle mitt liv se ut om jag vaknade upp i morgon och var smal? På vilket sätt skulle min vardag påverkas, hur skulle min omgivning påverkas? Hur skulle livet då se ut?

Tänk tanken. I morgon vaknar du och ser ut och väger precis så mycket som du vill. Vad gör du då?

Dag 4

Morgonens Vikt:92

Gårdagens mat
Frukost:en rost med bregott och två knäcke
Lunch:sushi
Middag:kakor på kalas och tårta
Mellanmål:

 

Återkommer i ämnet kö! När jag är lite lugnare;-)

På bar gärning är också ngt som upptar min hjärna just nu, bra eller dåligt?!?! Återkommer.

Nu väntar en tuff arbetsdag som jag hoppas går bra.
bild från googleBilkö är väl bland det värsta som finns, när man liksom är på väg och så blir man ofrivilligt stoppad. Hindrad i sin framfart liksom. Försökte verkligen att bara vara i nuet i morse, inte gå igång och bli förbannad. Stängde av motorn, njöt av tystnaden....det gick bra en stund men när klockan tickade på och jag stått still i 5 minuter började det klia lite i ilskebalken.....8 min stressen kommer krypande.....10 min ..men va i helvete är detta !!! Inser att jag troligen kommer missa ett telefonsamtal som jag skulle ta emot 7:45 stresspåslag fan fan fan.....och så äntligen släpps trafiken på och iväg far jag. Gasen i botten, ser en polis i ögonvrån, bromsar in lite och tänker till...ja men om jag skulle satsa på att komma fram hel och utan fortkörningsböter!!

från googleSå onödiga saker jag hetsar upp mig för ibland det är ju ändå ingen ide liksom, hur sur och stressad jag än blir kan jag ju inte skapa mer tid! Det är nog kö i morgon med, vägarbete, då ska jag finna lugnet ;-)

Jag hann ta samtalet eftersom även hon var lite sen :-) Nu har jag 2 koppar kaffe i magen underbart och känner mig nöjd med att det inte är 4 koppar.Kroppen är konstig, någonting har hänt jag har sovit två hela nätter. Lammet har vaknat på morgonen i sin säng inte på mig i min säng :-) Underbart! Men det är en rejäl omställning för kroppen, den är inte van vid så mycket sömn!Vi står i startgroparna nu, en katt ska vi ha :-)


Dag 5

Morgonens Vikt:92,5


Gårdagens mat

Frukost: 2 rostade med ost och tomat
Lunch:salald med kycklingfile och bröd
Middag:4 knäcke med skinka och senap
Mellanmål: äpple

Vad händer?? plus på vågen idag med...oj oj oj mitt mål är i farozonen men jag har inte gett upp!


Anonym

Det finns en frihet i att vara anonym, man kan då uttrycka sig på ett visst sätt utan att tänka på om man stöter sig med någon i sin omgivning. Jag är anonym i denna blogg till viss del men jag vet också att några av mina allra närmaste vänner läser och även en del arbetskamrater och mer bekanta. Jag minns inte längre riktigt vilka jag berättat för! Så frågan är då hur jag ska tänka, hur öppen kan jag vara?

Och varför blogga överhuvudtaget? Jo men för mig har det blivit ett sätt att få lite struktur på tillvaron, ett sätt att handskas med övervikten och ett ställe att få utlopp för min lust att skriva. För så är det jag älskar faktiskt att skriva. Har skrivit så länge jag minns, dikter, berättelser, noveller och dagböcker. Men så kom livet i vägen och tiden försvann lite grann mina skrivböcker dammar i lådan och pennorna har nog torkat ut. Men så började jag då med bloggen och jag känner att det ger något.

Jag mår bra av det, en period lite pressad att prestera för läsarna men det försvann. Jag skriver för mig och mitt ego, det är min blogg. Läser du?? Trevligt, jag älskar kommentarer, blir glad när statestiken skjuter i höjden och njuter av uppmärksamheten ;-)

Varför detta inlägg då? Jo för det kanske är så att jag skulle ta och ha en helt anonym blogg om en helt annan del av mig, om en resa jag ska på som kan sluta hur som helst. En livsresa!
Dag 6

Morgonens Vikt:92,2

Gårdagens mat
Frukost: shake
Lunch: " enormt goda pankakor med hallonsylt och tre knäcke med bregott :-9
Middag:
Mellanmål:Banan

Ops ett litet plus i morse, inte bra men heller ingen katastrof. Men det gäller att hålla i nu om jag ska lyckas.

Var ju på anställningsintervju förra veckan, där jag var rätt tydlig med att jag var intresserad av dem som arbetsgivare men kanske inte just den tjänsten och igår hade jag ett meddelande på tele från den arbetsgivaren. Ska på en intervju till på fredag men för en annan tjänst inom koncernen :-) Känns bra och spännande !


Jag och Baggen håller på med ett litet ja projekt kan vi väl kalla det i trädgården. bagegn har sen vi flyttade in velat ta bort mossan från de bergsknallar som vi har i trädgården. Vi gjorde ett försök med högtryckstvätten vilket resulterade i att vi numera har ett randigt berg :-) Men så för ett tag sen upptäckte vi att när det är blött så är det liksom bara att skrapa bort mossan med stöveln :-) Det blir så himla fint men vilket jobb..och halv/helkrassliga som vi är orkar man ju int eså mycket åt gången. Jag  ska ta kort så ska ni få se men det blir liksom som att vi har grävt fram berget ut gräsmattan :-9


6 dagar kvar till grandfinale i vägning.


Dag 7

En vecka kvar!!!!

Morgonens Vikt:92 kg 

Gårdagens mat
Frukost:3 knäcke med skinka och senap
Lunch:shake
Middag:grahamsgröt mums
Mellanmål:äppelkaka( kände inte ens smaken då jag är så förkyld men men )
En vecka är det nu kvar och jag har fullt fokus på att nå mitt mål, det blir tufft så klart men inte omöjligt!
Ca 0,3 kg per dag i sex dagar så är jag i mål!
Klurar redan på nästa mål men just nu är det fokus på 90 kg den 1maj!

Godis

Jag har faktiskt haft en godisfri helg, trots mens, vilket känns helt underbart !! Åt visserligen en bit äppelkaka idag men det var bara för att jag var tvungen att ha ngt i magen , fick blodtrycksfall och illamående. Och den smakade ingenting eftersom jag är så förkyld, inga bortförklaringar, förklaringar. Hade helt klart utrymme :-)
Vi har hämtat hem en sån grill ni vet i lecakulor , ska bli spännande att se om vi kan komma överens om vart den ska vara:-)
I morgon är det föräldraledig måndag igen, den sista :-( det sjuka är att dessa måndagar skulle ge mig så mycket glädje och kraft men sen har det bara blivit pannkaka av det. De första tre har lammet varit sjuk och nu är jag risig, så ja det blir nog blir nog vila i morgon med om jag inte mår bättre.
Funderar på att sluta dricka kaffe eller i alla fall dra ner på det, jag dricker mellan fem och 15 koppar om dagen det är alldeles för mycket. Men samtidigt älskar jag ju kaffe!
Har fullspäckad vecka både jobbmässigt och annat:-) hoppas verkligen att jag frisknar till snarast .
Kram på er, imorgon räknar jag med stort minus och blir grymt besviken om det inte stämmer

Dag 8

Morgonens Vikt:92,2

Gårdagens mat
Frukost:3 knäcke med kaviar och ost
Lunch:shake
Middag: ryggbiff av älg så sjukt mör och fin, mangoraja idag igen så god, lite ris och grönsaker!
Mellanmål: äpple, 4 smörgåsrån
Det flyter på, är dock jätte hostig och hängig, men inga godisar och det gör mig nöjd :-)

Dag 9

Morgonens Vikt:92,6 kg wow 

Gårdagens mat
Frukost:
Lunch:
Middag:mangoraja älgfärsbif och couscous och grönsaker!!
Mellanmål:
Men jösses tvåan har jag inte sett på evigheter :-) nu gäller det bara att hålla också ! Jag åt inget bada inte ens en smula choklad igår trots att en stor chokladkaka fanns i huset, fanns.. Baggen har ätit upp den nu:-)
Genomförkyld och trött lammet var vaken mellan tio och två i natt, blä !
Hoppas vi kan vila lite på dagen idag
Trevlig helg

Fokus

Fullt fokus framåt!!! Motivation på topp japp, trots dunderförkylning.

Jag är på banan, nu ska jag hålla i detta. Jag ska undvika godis i helgen jag kan om jag bara vill.


Lite pepp till mig själv :-)
Buzz

Nu ska jag Buzza igen :-)

Mango raya sås från Rydbergs..jag älskar Mango Raya,väljer det alltid när det finsn som alternativ. Ska bli spännande, undrar när paketet kommer och undra vilka fler som ska få prova?? Någon sugen?

Dag 11+10

Dag 11
Morgonens Vikt:93,5

Gårdagens mat Baguette till lunch , spagetti och broccolisås till middag och kanske tio-20 små sega godisar
Frukost:
Lunch:
Middag:
Mellanmål:

Dag 10

93,0 vägde jag denan fredagsmorgon.


___

Var på anställningsintervju igår, det gick bra, var nästan lite roligt. Det är ju helt klart skillnad att gå på intervju när man har ett jobb än när man inte har ett. Efter det representerade jag mitt nuvarande arbete på en mässa på ett universitet. Trevligt att prata med studenter, otrevligt med allt mässgodis och otrevligt med ont i fötterna.

Lammet är friskt och glatt, busar som aldrig förr men nu har det slagit till hos mig. Ser ut som ett fån då jag endast kan andas med öppen mun :-(


Idag fyller ett litet mirakel 1 vecka Blixten kan vi kalla honom. Hipp hipp hurra :-)

En positiv sak är att jag/vi sålt massor av saker på loppis på facebook, lite gamalt guld osv och nu är vi snart uppe i hör och häpna 6000 kr :-)

Bilder300 kr på facebook, riktigt bra tycker jag.


Nya foppa med tatto tema till Lammet som älskar demMan får flytta säkerhetslinjen varje dag nu nästan, hon når ju överallt!!!


  

HJälpa till att torka är kul, äta disktrasa också tydligen !

Roligast just nu!

Att lägga saker i toan alternativt trycka på spolknappenHelgenHar planterat lite purjolök, det har jag aldrig gjort förut så det ska bli lite spännande. Vanlig lök brukar jag inte lyckas så bra med :-)
Vi tog en promenad på lördagen Lammet och jag, skönt var det men det kändes i bena att det var länge sedan jag kom iväg på promenad. Tranorna stod på ett fält och sjöng in våren, vackert tyckte jag och lammet undrade vad som stod på.

Dessa underbara knoppar ska bli goda äpplen vartefter älskar knoppar de är så hoppfulla

   

Och så kom vi då till fårhagen på vår promenad och nu är de här. Lammena, nio stycken underbara små varelser som får mitt hjärta att bli varmt. Lammet tyckte att de var mycket roande och hon bräkte i kapp med dem. Det var dock svårt att ha henne kvar i vagnen då hon gärna ville ha lite närkontakt :-)
Denna vackta stuga passerar vi på vår promenad, En röd liten stuga med blå och gula blommor framför kan det bli mera svenskt!


Dag 12

Morgonens Vikt:93,7

Gårdagens mat

Frukost: en knäcke och en lingongrova ost gurka
Lunch:Lax, broccoli, ris och hollandäsås Jag vet att det inte stavas så men jag vet inte hur det borde va ha ha
Middag:yoghurt och müsli
Mellanmål: en liten kladdkakekaka ups men ett aktivt val det hände inte bara...

Dag 13

Morgonens Vikt:93,7

Gårdagens mat
Frukost:Knäcke med ost
Lunch: komme rinte ihåg
Middag:laxfile, ris hollandäsås , broccoli
Mellanmål:morot äpplesnor osv

Ibland känns det som att kaffet aldrig är starkt nog! Lammet höll mig ju vaken in att och jag kan säga att jag upprepade gånger funderade över om jag verkligen är lämpad till att vara mamma. Men efter ett tag somnade hon i min famn och då insåg jag att det är jag. Gud va jag älskar denna unge.

Hon ligger här brevid mig nu och snarkar högt, snoret bubblar i näsan och hon är varm som en liten kamin. Lilla sjuka lammet.

Vi var ute en liten stund nu på förmiddagen i trädgården men hon orkade knappt. Det liksom kliar i fingrarna på mig att rensa och gräva och kratta, jag älskart verkligen. Jag har dock lärt mig att inte ha så höga visioner och drömmar när det gäller trädgården...eller alltså jag drömmer och planerar men försår att det kommer int ebli riktigt så förrens om en sisådär 10-20 år kanske.

Tänkte jag skulle ta tag i att rensa garderoben sen, se om det finns ngt att sälja på facebook loppis, mitt nya beroende :-)
Och just det läste i någon blogg om inredning och hur hon brukade fynda gratis saker på blocket som folk ville bli av med och jag gick in och sökte på skänkjes....herregud va fok ger bort saker. Helt galet jag vill liksom ha en liten lastbil och åka runt och samla ihop allt..hamstern i mig som talar. men seriöst nere i göteborgstrakten är det ngn som skänker en hel lekpark typ!!! Oh vad jag skulle vilja ha det  till lammet men det blir la lite långt att åka och svårt att transportera. men prova och sök på skänkes, häftigt.
Det är mycket fina saker i sthlms trakten!!

Tjoho nu ska jag gosa med snorigt lamm

Dag 14

Morgonens Vikt: 94.1

95,6 förra måndagen så minus 1,5 kg denna vecka låter galet att jag känner mig lite missnöjd men har ju fuskat och vågen hade kunant visa på ett mycket bättre resultat men men nu är det fjorton dagar och 4,1 kg kvar :-)Dag 15

Morgonens Vikt:94,7

Frukost:2 knäcke men ost och skinka
Lunch:knäcke
Middag:kött pomme bes
Mellanmål:en kex choklad och lite jordnötter

 

Oj då kanske dags att oroa sig för måndagens vägning , skärpning!!

Ett febrigt och hostande lamm har upptagit min skönhetssömn i natt, tur att man e så jäkla snygg att man kan vara vaken ett par nätter utan att det syns :-)

 

Har tagit en del kort de kommer på mån eller tisdag,

 

Nu kaffe

 

 

 


Dag 16

Morgonens Vikt:94,5

Frukost:4 knäcke
Lunch:fisksoppa
Middag:spagetti champinjonsås och halloumi.
Mellanmål:shake

Fredagsmys, choklad med saltlakrits ca 100 gram 2,5 glas rött. Njöt

 

Inte så orolig över pluset eftersom det alltid blir så med vin för mig. Nu ska jag ha en riktigt bra matdag både lördag och ser fram emot minus på måndag.

 

Kl är kvart i sju och jag har bytt två blöjor satt på en tvätt, sorterat upp två tvättar till, plockat ur och i diskmaskinen satt på den, gjort kaffe utfodrat lammet och nu soffan med kaffe och snorigt lamm.

 

Vädret är kass hoppas vi får med oss baggen på statstur, är på sandlådejakt!


Dag 17

Morgonens Vikt:93,7

Gårdagens mat

Frukost:2 knäcke med ost +shake
Lunch:laxfile med sallad
Middag:fisksoppa
Mellanmål:2 knäcke och fyra morot

Bra matdag men måste nog försöka få till lite rörele också


Dag 18

Morgonens Vikt: 93,4

Gårdagens mat

Frukost:en bulle
Lunch:shake+ fyra sportknäcke med ost
Middag:grahamsgröt
Mellanmål:lite godis

Inte den bästa matdagen men idag är en ny dag tralla la

Fortfarande motiverad och ska var det in i kaklet :-)


Dag 19

Morgonens Vikt: 93,8

Gårdagens mat!
Frukost:shake+ en knäcke med ost
Lunch:shake + grov macka
Middag:ris, broccoli och fiskbullar i hummersås
Mellanmål:4 mörka chokladbitar, äpple, en morot


Motivationen är på topp och det känns så bra. Jag skriver inte in i viktklubb har ingen taktik jag bara kör gärnet. Ingen ångest och göra mitt bästa :-)
Jag vet ju hur man gör ! Vad man ska äta och inte, jag kan det här. Och jag vet hur jag fungerar,  förbud triggar mitt sockersug därför inga förbud!!

Igår var vikten 94,3 Tänker att jag skriver dagens vikt och gårdagens mat liksom!

Kom igen nu nu har vi ca 20 toppendagar då vi gör kloka val :-)


1 maj

Ja den 1 maj ska jag väga 90 kg....vinden har vänt motivationen är tillbaka. Jag ska satsa allt jag kan, njuta av livet men också fokusera på mig. Och fokuserar jag på mig och gör det jag längst in i hjärtat vill ja då är det att gå ner i vikt.

Det är 20 dagar kvar och nedräkningen börjar nu eller igår då men från och med idag blir det daglig rapport på vikt, matintag, motion osv!Vind

Ibland vänder vinden fort :-)

9april

Jag har läst förra måndagens inlägg om och om igen! Och kan ju konstatera att det blev inte riktigt som jag tänkt. Fredag, lördag och söndag har jag ätit mackor och massor av godis . Ställde mig på vågen i lördags morse och även på fredagen. Fredagen var ok 94,3 kg sen i lördags 96,6 kg och humöret, motivationen ja allt bara försvann. Och ja då åt jag , snacka om att äta sina känslor !!!
Det har varit mycket känslor i helgen både underbara sådana men också svarta tunga och ovälkomna!
Jag vet en del men långt ifrån allt.
Idag vägde jag in på 95,6 så plus 0,6 sen i måndags vilket innebär 5,6 kg på 4 v vilket är orealistiskt!!
Har tänkt en del igen och har kommit fram till att jag ska leva lite här och nu inte i om  och när hela tiden. Så här ser livet ut precis just nu och jag gillar det till stor del.
Jag ska prova att låta livet och även bloggen handla öm allt det andra, inte bara vikten.
Så nu ut i trädgården!

Utmaningar

Måndag
Riktigt jobbigt sockersug men hög motivation.

Tisdag
Stog emot den enormt stora godisskålen och två chokladkartonger på jobbet klapp på axeln.

Onsdag
Inget godis inga kakor !

Torsdag
Så sjukt sugen men stod emot

Fredag
Det sket sig en bulle, smågodis för ca 20 kr och dipp med morötter och selleri. Ny dag i morgon :-)

Godislöfte

Kanske inte var den bästa veckan att börja med godislöfte, men å andra sidan fixar jag denna vecka borde jag fixa hela månaden :-)
Tog en bulle idag men ingen godis.

MVG

Har en vän som är så duktig att hon är värd ett eget inlägg.  Hon är min numera smala tjockkompis.

Hon har två underbara barn varav den ena är min lite grann kan man säga ( fadder) en make och ett hus. Hon jobbar häcken av sig och gör alltid sitt bästa. Nu pluggar hon också, till undersköterska. I högstadiet och gymnasiet kanske det var lite si och så med betygen. Jag tror att självförtroendet kanske inte var det bästa.

Och så nu så förstår äntligen min vän det jag förstod för länge sen. Hon är smart tjejen, hon kan, och hon är duktig!

Jag är så stolt över min kloka, goa tjockvawa :-) 


Videung
Sov du lilla videung tänk om lammet också kunde sova lite just nu vaknar hon 1-3 gånger i timmen på natten och det ger en trött Tacka. Hur gör man?


Videung är bland det finaste jag vet, kommer ihåg när jag var liten och man liksom satt och drog en kvist mot kinden just för att de var så lena :-)
Grönt är det ute och det ger ju hopp om livet i alla fall.


Tisdag

eller onsdag eller ja idag blev det tokigt värre. Var i morse där jag skulle va igår och väntade på ett besök aldeles nyss som kommer i morgon?!?! Sömn hmm jo det skulle va trevligt.


Dagens klädesplagg kofta från V, den är liksom kort bak och lång fram...ser ut som du tvättat baksidan i för varmt vatten sa Baggen ...jag tycker den är fin...ovant men fin tror jag...

Är nog bäst när man har lite öppet liksom...Gillar ärmarna massor :-)Idag ska jag på anställningsseminarie inför en anställningsintervju...känns spännande och lite pirrigt.

DagisAlltså det är ju inte  lätt att ta sig vare sig in eller ut...knappen åt höger lyft haken dra av kedjan och ner med handtaget....rymma lär ju inte det lilla lammet göra i alla fall...inte förens hon lär sig klättra över staketet i alla fall.

Gick ut med såna fina blåa plastskydd på mig idag också, snyggt :-)

   bilder från google


lite färg

Denna gamla kista fick jag av en halvtokig gammelmoster, jag har haft den sen jag flyttade hemifrån för en sisådär hundra år sedan. Första veckan i lägenheten började jag slipa lite på  locket då jag tänkte måla om den....det tog ett tag men nu så.

Ett jäkla jobb att tejpa alla svarta detaljer, tid tog det och....
ändå glömde jag handtagen så klart!Lammet har ju tidigare inte tagit sig upp i trappen då vi haft kistan framför men den tiden är förbi så nu är panel uppsatt igen och grind fastskruvad.
Ett par lager färg till bara..
Inte uppskattad av vår lilla klätterapa, två gånger har hon kört in båda fötterna mellan spjälorna och liksom fastnat.

gladSå underbart glatt överraskad. Tack!

Fick även två stora påsar med kläder från en härlig tjej som tappat massor i vikt. Men oj va kul jag hade när jag provade dessa. Om vi säger så här. Vi har absolut inte samma klädstill. En del kände jag mig jättefin i , en del skrattade jag så tårarna rann ( ta inte illa upp) liksom bara för att det var så modernt och inte jag, och en del var mer jo men jo det här är fint men törs jag.

En underbar stil, och va nyttigt att faktiskt prova lite som man inte brukar. Det finns ju faktiskt andra saker en jeans och topp!! Bland annat ett par lila brallor....de ska jag bara använda men det är kanske två kilo kvar.... tänkte ha en lite modevisning vart efter även på helkropps outfiten ...

Det var mer en välkommet med lite nya kläder då min garderob är utfattig söndertvättad och halvtrasig :-) Tack
DatasladdAlla dessa sladdar som har gjort mig arg för att de bara ligger överallt, men oj va glad jag blev igår att vi faktiskt sparat på dem. Perkulatorsladden började ryka och jag fick lite smått panik, hur klarar man sig utan kaffe liksom??? Aha den ser lika dan ut som en datasladd...hmmm jo det funkade :-)


Nystart

95 kg

4 v och 5 kg ska bort. Den 1 maj ska jag väga 90 kg.

Jag ska inte äta något godis, inte ens nu i påsk, inga kakor ingen glass och inga pajer. Jag ska dra ner kraftigt på brödet på jobbet och hemma. Och jag ska återgå till att byta ut vissa mål mot shake.

Jag ska nå målet för min belöning men beroende på så kommer jag kanske inte att få ta del av belöningen förens efter sommaren. Det är ok.

Jag vill och jag kan, det är nu jag ska göra det. Ta mig i kragen :-)En fågel

Har jag räddat, trillat ner i stupröret hade den gjort. Jag har bestämt mig!
I morgon är jag fl, ska då byta däck på andra bilen och fika med bästa s innan det ska jag förbi bästa v och kolla klädpåse från en vän som gått ner 30 kg så duktig och då behöver mzn ju lite nya kläder .
Jag har kvistlackat räcket till trappen i morgon kanske det blir vitt har även tejpat en kista alltså alla små svarta stål detaljer , ska måla trädelarna på den , vilket jobb .. Ska visa sen puh.
I morgon är det måndag !!!

RSS 2.0