Pink

Lite frustrerad och trött i huvet av alla papper och tider. Är lite pill att få ihop allt, men nu från idag så arbetar jag 50% och är sjukskriven 50%. Har även mailat förskolechefen i kommunen för att höra vad som gäller vid sjukskrivning och barn på förskola i vår kommun. Tydligen olika i olika kommuner och det finns ingen landsövergripande regel eller lag. Känner att det är en diskussion jag vill ta med henne och inte personalen på själva förskolan.

 

Igår grät Tussen endast 30 sekunder när jag lämnade och idag tror jag det var 5-10 sekunder…känns väldigt bra.

 

Nu är lekstugan tvättad med klorin på insidan och sedan målad, hoppas det blir bra och inget mögel kommer tillbaka. Kanske inte sagt det men vi byggd eden ju i somras och när vi öppnade den nu i våras så var det mögel på väggarna. Så jäkla tråkigt om vi måst elda upp den men man vill ju samtidigt inte ha ngt farligt för ungarna.

 Det var ett jäkla pill att måla, inte bara rolla på som jag trodde eftersom det är små skåror i trät där rollern inte nådde in…det blev lite terapi att sitta still så länge. Väggarna blev halmgula och golvet illrosa…ungarna lyckliga.

 
Siktar på en väldigt lugn valborg. Målet är att vi ska grilla men vi får se vad vädret visar sig på för sida, tänker inte stå i regn och grilla bara för att liksom. Lammet vill grilla äpplen och banan hi hi så vi sa att vi skulle fylla bananer med choklad och grilla, en klassiker. Vitlökssåsen förberedde jag igår och den blir det till middag oavsett om det blir grill eller inte.

 

I morgon blir en lugn dag med lite trädgårdsfix efter vad orken tillåter och på fredag blir det lekdate med en av Lammets stora favoriter och som tur är så är mamman en av mina favoriter


Upp och ner

Hade sånt flyt i fredags, gjorde ju sockerbelastning (bra gick det) och hade tid hos bm. Sa att jag ville ha hjälp att boka läkartid, hon gick direkt och kollade om det fanns ngt återbud under dagen. 5 min senare satt jag hos gulligaste läkaren och blev undersökt . 
Det visade sig att förra läkaren skrivit fel dos på medicinen!!!! Tänkte väl att det var lite konstigt, som tur var åt fel håll. Jag har alltså tagit för låg dos. Nu dubblerad dos och sjukskrivning på 50%. Ska prata med FK i morgon och se hur jag ska fördela tiden. 

Helgen har bjudit på sömn, kärlek, sol , smärta och tvätt i mängder. 

Smärta

Tänk att allt det blåa känns som brinnande eld med små spjut i!!!


Om jag kunde förklara hur förbannat jävla ont det gör!! Vad nu det skulle hjälpa. 


Igår bröt jag ihop typ tre gånger av ren smärta. Det är helt sjukt, högra delen av höften liksom låser sig och det är svårt att hitta någon ställning alls som hjälper. Igår funkade det att stå på ett ben, det som gör mest ont skumt och liksom ha böjda knän. Ska ringa läkaren idag, det går ju inte att ha det så här längre. 
Blir väl sjukskriven i ngn grad gissar jag, skönt och struligt. Dagis, föräldraledigt, jobba ja det är mycket som ska pusslas ihop. Så här ser bältet jag har nu ut. 

Fan
Känslan att göra fel

 
Natten till igår sov Tussen sin första hela natt sedan hon föddes, hade ju varit underbart om det inte var så att Lammet vaknade två gånger och letade nappen.
I förrgår kväll uppstod en stor konflikt med Lammet när vi skulle sova, jag har fortfarande ångest och dåligt samvete, borde haft mer tålamod och ork. Hon har vissa kvällar då hon liksom strular med allt det börjar ofta vid tandborstningen och fortsätter när vi ska gå upp för trappen osv.
Rutinen är att Lammet äter en skvätt välling liggandes i sin säng och jag sitter vid fotändan med Tussen i knät och ger henne en flaska välling. Jag sjunger för dem och om Tussen somnar och Lammet är vaken så läser jag bok för lammet innan hon somnar. Men ofta om det varit dagis så somnar även Lammet när jag sjunger, ibland tar det 10 min och ibland 20 min.
 
Men det där bokläsandet hänger ju på att Lammet kommer till ro och ligger lugnt ner och är tyst fram tills Tussen somnat. Detta har funkat väldigt bra en tid nu men jag tror att det är dags för ny rutin, eftersom det blir kaos. Lammet vill fråga saker med väldigt hög röst, slår med flaskan i väggen liksom som av misstag lite lagom högt så att Tussen ska vakna till och undra vad det är, hon vill sjunga med och självklart väldigt högt, smyga upp ur sängen och hämta saker, vill gå ner och kolla tv osv osv. Jag vet hon är bara tre år och det låter såklart hemskt att hon inte skulle få sjunga, prata osv men ja det går helgalet då. Tussen vaknar till och helt plötsligt har Lammet lyckats väcka Tussen tre gånger och en timma har gått och ja mitt tålamod är obefintligt.
 
Oftast har det slutat med att jag efter mycket tjat och gnat lyckas söva Tussen och Lammet håller sig lugn och då läser jag för henne och sen lägger jag mig bredvid och kliar ryggen tills inte bara hon utan också jag somnar. Vaknar då ofta efter ngn timme eller så och är på ett jävla humör. Blir jättearg att jag somnar av ngn anledning, kombo av att min enda lilla egentid försvinner och ngt med blodsockret tror jag.
 
Men i förrgår gick det alldeles överstyr, jag hotade med att nu måste du vara tyst om jag ska läsa annars så får du somna själv och så går jag ner där nere= stora tårar och skrik nej mamma gå inte ner osv och så började vi om och läste osv…tills hon ballade ur igen. Reste mig upp och gick och hon kom efter, pratade först i soffan där uppe i ett annat rum och jag försökte lugnt förklara, då var hon jätteledsen och sen gick vi ner.
Väl nere var jag fortfarande arg och hon ledsen, Baggen kom och vi satte oss i köket och pratade, så mycket som man nu kan prata med en 3 åring. Tillslut bestämde vi att pappa skulle läsa en saga i soffan nere och sen skulle hon och jag gå upp och sova…
 
Hon var lite avvaktande mot mig och ville bara sitta hos pappa men efter saga gick vi upp. Då hade jag lugnat mig och laddat om så när hon än en gång började konstra lite lyckades jag vända på det utan tårar och hårda ord och vi somnade båda två i sängen.
 
I går morse var hon fortfarande arg på mig och tyckte jag var dum och jag kände mig helt ärligt hemsk. Jag kärleksbombade henne så mycket jag kunde hela morgonen och när vi väl var på dagis så var hon glad och pigg och kramades glatt.
 
Det är inte lätt alla gånger…Det gick lite bättre igår men hon tänjer verkligen på gränserna.
 
Har nu beställt nya badkläder och hoppas att ngt av det ska passa.
 
Går in i v 22 idag och Ludde gör sig påmind allt oftare, lite små buffar och sen ngt som känns som om han liksom snurrar helt runt ett par varv, vilket han antagligen gör också.
 


Fogarna är förjävliga rent ut sagt men jag känner att det blir så tjatigt att gnälla om det hela tiden, jag kämpar på ett tag till så får vi se. Längtar till fredag då det är sockerbelastning och barnmorskebesök.
 

 

Vår

Gjorde ett sånt himla bra fynd på en facebooksida i helgen, är med i flera olika loppissidor men även en skänkes och en bytes/ skänkes sida. En gammal hederlig snickarbänk lades ut som skänkes och snabbt skrev jag, den tar jag. Optimist som jag är åkte jag dit med bara vanliga bilen och båda ungarna med mig, tänkte att man kan ju prova att få in den. Alltså skam den som ger sig, in gick den och nu står den där hemma. Jag skulle kunna tänka mig att piffa till den lite, ta fram brädorna på skivan och skrapa den lite och sen ha den i köket men Baggen var inte lika tänd på den iden.

 I påsk har vi, mest Baggen, börjat med den trapp jag fick för mig att vi skulle ha på baksidan. Vi sågade itu de stockar som förut låg utmed garageinfarten och så ska de liksom bli som en naturtrapp i sluttningen upp till kullen. Det kommer bli så himla fint sen, ska liksom göra fint med stora stenar och lite växter och gräs och ja jag ser det framför mig J

 

Och så igår kom veden, så häftigt att hela timmerbilen gick in bakom garaget, väldigt nöjda med grävningen. Ett stort lass blev det så nu klarar vi oss nog i två år om det inte blir två vargavintrar på raken. Veden ska ju egentligen redan vara färdigkluven men vi har redan ved inför kommande året så det här är till om ett år så det är lugt. När björkarna får musöron ska veden annars vara kluven för att hinna torka.

 

 

 

 

 

 


Retur

Seriöst blev jag sjukt missnöjd!!! Alldeles för urringad baddräkt och tankninin var som den jag har fast värre!! Åker upp och trosorna för små. 
RETUR


Bjuder på dessa tjusiga outfits som jag lovade. Ha ha 

Glad påsk

Förmiddagen spenderades i ett köpcenter med vän och 200 barn kändes det som. Lammet mellan golv och tak och jag var mest trött och grinig. 
Väl hemma la jag mig en stund och baggen drillade ungarna. Sen blev det ut i trädgården en sväng och vi lyckades få ihop ett påskris innan det var dags för sängen. 
Tussens första påskpyssel
Värper lego

Godis värktabletter och varm vetekudde i soffan. 

Glad påsk på er alla. Fina !!

Oro

Glädjande siffror på vågen i morse 113,2 kg, känns väldigt bra att det inte är gigantiska plus varje gång. Alltså jag börjar bli lite nervös nu känner jag inför nästa nedkomst så att säga. Gissar att det var för jag kollade på någon förlossningsserie igår, en kvinna blev förlöst med planerat kejsarsnitt och det är ju så vår lille pojk ska komma till världen. Men tänk om ….

 

Tänk om det sätter igång alldeles för tidigt och det går superfort så han ploppar ut innan de hinner göra ett snitt. Tänk om det går så fort att han kommer hemma…tänk om jag är själv hemma…tänk om jag är själv hemma med barnen. Oj oj oj va många tankar som kan fara genom ett huvud.

 

Jag hoppas såklart att allt gåt lika planerat och bra som med Tussen men man kan ju aldrig veta. Jag tror det är viktigt att vara så öppen som möjligt för olika alternativ så att man liksom inte blir så chockad eller besviken om det inte blir som man tänkt.

 

Med Lammet blev det inte som vi tänkt fast jag hade inte en tydlig födelseplan så jag blev inte så chockad av just det att det inte följde planen. Chocken var mer utifrån att jag var så totalt slut och utpumpad att jag liksom inte var med riktigt. Det förstod jag dock inte riktigt förens efteråt när vi fick en helt annan upplevelse med Tussen.

 

Att föda med planerat kejsarsnitt är enligt mig ett fantastiskt sätt att föda barn, väldigt smärtfritt under själva snittet och en vakenhet och närvaro som jag upplevde som väldigt bra. Efteråt är det lite komplicerat med själva såret och att man inte får lyfta och så men jag har haft tur och inte fått några infektioner eller liknande.

 

En vaginal förlossning kan ju faktiskt ge samma ”besvär efteråt” man kan ju gå sönder på diverse olika sätt och det vet man ju liksom inte om innan. Jag vet ju att jag inte kan lyfta försa månaden tex och då får vi planera efter det.

 

Mitt starkaste minne från Tussens födelse är när hon alldeles nyutkommen blev framlyft till mig så att jag fick pussa på henne, jag kan liksom känna hennes temperatur och precis hur huden kändes och hur hon luktade, lilla hjärtat.

 

Med Lammet så var det först när de sa att hon levde, att vi hade fått ett levande barn. Den känslan var liksom oslagbar, och är nog fortfarande faktiskt. Sen var det när de la henne på mitt bröst och hon liksom rörde sig lite det var ja det går inte att beskriva.

 
Sparkar

Eftersom moderkakan ligger i framvägg så är det svårare att känna bebisens rörelser. Jag har känt lite rörelser liksom neråt och inåt i ngn v eller två men ändå lite otydligt. Idag var det dock ingen tvekan längre, har fått mig ett par rejäla sparkar framåt i magen. Undrar om det är att han vuxit så att han liksom når att sparka ovanför moderkakan. Hur stor är moderkakan föresten?

 

Fantastiskt är det i alla fall att känna sparkarna, det blir verkligt på ett mysigt sätt. Det ska bli så roligt sen när det känns och syns på utsidan, jag gissar att Lammet kommer tycka det är väldigt fascinerande.

 


Power

Jag är så jävla snorig rent ut sagt alltså jag har varit det i snart fem veckor nu. Vet inte om det är graviditetstäppa eller förkylning?? Men hur som helst känns det som att jag sliter ut två kilo snor varenda jäkla dag och oftast ur den högra näsborren. Börjar bli riktigt tröttsamt och jag är så jäkla röd om näsan !

 Snubblade över lite bilder på instagram. Ibland får jag liksom en klump i magen över att jag inte är mer korrekt. Att jag inte bombar döttrarna mina med jämstäldhet och könsneutrala fantastiska förebilder. Jag vill ge dem hela världen, alla möjligheter och chanser att skapa sig ett lyckligt liv.


Det är så otroligt viktigt med feminism och jämställdhet !!

 

Samtidigt är verkligheten just nu en värld av prinsessor, glitter, glamour och ljuva danser. Vad jag gör för att motverka eller balansera kanske är rätt ord…inte mycket alls. Hon får titta på sina prinsessfilmer och hon får rosa glittriga kläder. Jag beundrar hennes danser och applåderar. Skadar jag hennes möjligheter att ta del av världen och samhället på ett jämstäldt vis?

 

Hon är lite mer än 3 år och ett par gånger har jag nästan satt i halsen av de ord som kommer ur hennes mun. ”grabbar är så busiga”, ”jag vill också ha en snoppp när jag blir stor”, pappor måste gå till jobbet”….. meningar som man kan analysera till döddagar eller bara låta passera.

 

Det kommer snart en lillebror, en liten snoppmänniska! Hur ska man göra med en sån? Kommer han också älska prinsessor, rosa och dansa som en ballerina. Hur annorlunda kommer vi som föräldrar att bemöta honom? För att inbilla sig att jag/vi kommer bemöta honom på samma sätt är att vara naiv.

 

Det har redan börjat, jag sorterar barnkläder. En påse till Ludde och en påse med sånt som är för tjejjigt. Det som också stör mig i detta är att Baggen flera gånger sagt ja men det är klart han kan ha den där när jag rådfrågat då jag blivit osäker på vilket kön jackan, tröjan eller byxorna har.

 

Jag är en stark kvinna, jag kan rätt mycket faktiskt. Jag är bra på att pyssla, fixa i trädgården, jag tvättar, städar, lagar mat, bär in ved, eldar och kan byta däck på bilen. Jag rensar avlopp och och målar naglarna ibland…kanske är det inte så mycket vad vi säger utan faktiskt vad vi gör som ger de största avtrycken.

 

Och om jag bara är ogravid så kan jag köra motorsågen också ! 

 


Äntligen
Monda

Helgen har varit varierande mestadels lugn och fridfull. Lördagen spenderades med cykelinköp till Lammet, hon hade önskat sig en lila cykel. Lyckan var total när vi hittade en lila och vit cykel med blommor på, med cykelkorg och med en lila ringklockstuta. Hon fullkomligt strålade när hon fick cykla ut ur affären. Underbart att se sitt barn så lyckligt.
 


Sen var det kalas för lillebror med kakor och tårta och kvällen avslutades i soffan. Lördagen var nog den jobbigaste dagen hitintills rent smärtmässigt, fruktansvärt ont hela dagen trots tabletter och stöd när jag gick.
 
Söndagen var så kall och blåsig så det knappt gick att vara ute, tråkigt då vi var laddade frö en dag i trädgården med lite fix, plantering och såklart cykling. Men det blev vinteroverall på och en liten sväng med cykeln i alla fall.
 
Kattis har blivit svullen på magen där hon snittades och verkar lite öm men jag hoppas det går över. Hon fick ju gå ut trots att det inte gått så många dagar och det var nog lite tidigt, hon springer ju och hoppar som en gasell.
 
I morse var det invägning igen och jag vägde 113,7 vilket visserligen är ett plus på 0,1 kg sen förra veckan men det känns som ett minus då jag i onsdags vägde 114,4. Försöker hitta balansen med det är svårt. Får ingen rutin på handling och planering av mat måste försöka prioritera det men när liksom??
 
Lämnade ungarna i morse och det var lite extra tufft då ingen från Tussens avdelning kommit ännu, jag känner ju alla fröknar väl eftersom dagis är så litet men för henen är ju inte alla lika trygga ännu. När jag lämnade över säger fröken ja jag har förstått att det bara är att vara brutal och så går det över fort när du gått…..vilket jävla ordval blir förbannad. Brutal hör liksom inte hemma där, men jag förstår vad hon menar att det liksom inte går att göra det utan skrik och att hon vrider sig och vill till mig men liksom halli hallå tänk på ordval tack!!
Lammet var också lite ledsen vilket känns jobbigt det med, hon ville inte riktigt gå in och jag fick lirka och lirka innan hon kröp upp bredvid en fröken och läste saga.
Idag hade hon på sig min gamla klänning, ja sa att hon fick det om jag fick göra tofsar hi hi


 
Kort vecka denna vecka känns skönt, och även nästa vecka blir ju kort. På fredagen är det dags för sockerbelastning på mvc för att kolla så man inte fått graviditetsdiabetes ( alla tjocka får göra det typ) och även vanlig kontroll. Tror de mäter magen första gången då och kanske lyssnar på Luddes hjärta. Ska då också be om ny läkartid då det inte håller att jobba så länge till samt att jag känner att jag vill prata om medicineringen och få bättre kolla på det.
 

Shopping

Pappa du måste gå till doktorn så de får kolla din mun, ditt språk är fel!!

Lammet till pappa Baggen när han pratar programmering vid frukostbordet.


Det är lite farligt det här med internet och möjligheten att enkelt klicka hem saker. Jag känner att jag är lite glad att jag liksom inte är 18 nu för oj va jag skulle beställa saker och så tokigt det skulle bli. Förstår verkligen att många unga hamnar i ett skuldträsk, det blir ju liksom inte riktiga pengar…ja förens det ska betalas förstås.

 

Men i alla fall igår tog jag ett moget noga övervägt beslut 34 år gammal, jag beställde badkläder för närmare 800 kr. Liksom jag måste bara ha ngt och nu får vi se om det passar annars får jag ju skicka tillbaka. Tog en baddräkt och en Tankini. Valde lite färgglatt för jag känner liksom att det här att med att svart slimmar lite, den tiden är liksom förbi. 

Igår när vi kom hem var det katthår eller snarare kattludd i små tussar över hela huset. Baggen nös och nös och var alldeles förstörd av allergi, det var till och med så att det kliade i min näsa. Hoppas att det var vinterpälsen som lossnade och att det går över eller att det var ngn reaktion på operationen som är kortvarig. Dammsög lite snabbt och vädrade ur, blev lite bättre. Skulle vara otroligt sorgligt om vi inte kunde ha kvar Kattis. Vi har vetat om allergin hela tiden så det var en risk vi tog men det har ändå gått bra tills nu.

 

Vågen i morse visade återigen på plus, inte oväntat men skulle tycka det var skönt om det stannade upp lite nu. Samtidigt gör jag kanske inte de klokaste matvalen. Men som Baggen sa -glöm inte att du faktiskt är gravid och det är en liten människa där inne.

 


Kryckor

Idag fick de följa med till jobbet de gamla trotjänarna, aj aj va ont jag har. Gråter inombords lite av smärta men kanske mest av frustration att bli så orörlig. Har ett brett bälte nu men ja det gör mest ont även om det ska hjälpa enligt experterna. 

Idag var det också premiär för sjukgymnastiken. Alltså det är ju tredje gången nu så jag kan ”rutinerna” men likväl tar det et tag innan man hittar rätta känslan och inte bara flyter omkring. Det måste se så fantastiskt komiskt och vackert ut med alla dessa gravida kvinnor som flyter omkring med sina magar i varierande storlek. Det var skönt samtidigt om det gjorde lite ont. Jag gissar att jag snart måste be om en ny läkartid för eventuell deltidssjukskrivning. Jag vill även diskutera medicineringen som jag känner mig lite frågande och lite rädd inför nästan. Jag har försökt att läsa på och förhöra mig om att det inte ska vara någon fara med de tabletter jag får men samtidigt så kan jag känna att tar jag den starkare varianten så blir jag lite yr eller lite flummig är att ta i men jag känner att jag tagit den. Och om jag känner så, hur känner då Ludde?

 

 

Igår kom Baggen hem och det var såå skönt, jag slocknade i soffan som ett ljus, gissar att jag gått och spänt mig och nu äntligen kunde slappna av. Tur var väl det för i natt har ungarna vaknat om vart annat och katten har skrikit och jamat då hon vill ut, med andra ord trött och seg idag.

 Så här såg töserna ut i morse innan vi åkte till dagis, gullskruttarna mina .

 


Ensamstående

Jag är så ofantligt glad att jag inte är ensamstående, att ha varit gräsänka sen i måndags sliter verkligen på krafterna. I kväll kommer Baggen hem och både jag och ungarna har längtat oss galna. Vi är en väldigt tight familj, är oftast tillsammans och sover väldigt, väldigt sällan ifrån varandra. Man anpassar sig väl till det mesta men jag skulle ha väldigt svårt att trivas med att Baggen jobbade borta i perioder.

 

I natt vet jag inte riktigt vad som hände jag gissar på en sockerchock, Lammets kost igår bestod matmässigt av två kokta korvar sen var det bullar och kakor och även godis. Hon vaknade i alla fall i natt och ropade då hade hon kräkts!! Väldigt lite och bara rosa godisar, hon var vid relativt gott mod så jag gissar på att det blev för mycket av det goda.

Dock så mycket att pyjamas och lakan var tvungna att bytas och ungen tvättas av…en godis hade typ fastnat i lockarna riktigt ofräscht. Självklart vaknade även Tussen och skrek och grät, hon förstod väl inte vad som hände riktigt. Men ja då saknade jag Baggen väldigt mycket. Lyckades klä av, tvätta, klä på, byta lakan ( slängde ut dem genom fönstret) och sen var det bara att söva om dem. Sjöng och sjöng och sjöng och tillslut efter vad som kändes som en mindre evighet somnade de.

 

De sov sen gott men jag vaknade en gång i timmen typ. Bestämde att vi vaknar när vi vaknar och så får vi kolla läget. De var relativt pigga och pillade i sig lite frukost. Hade bestämt med mig själv att inte stressa men lite stressigt blev det. 5 över sju satt vi i bilen, det är vanligtvis kvart i sju vi åker men det gick bra. Tårar och skrik som vanligt från Tussen min men jag hoppas att det stämmer som de säger att hon lugnar sig när jag gått. Hur som helst så sliter det i mitt hjärta, ont gör det och jag har en klump i halsen. Är det värt det? Tar hon skada?

 

Hade faktiskt tänkt ta kryckorna idag men jag glömde dem, i morgon är det premiär på vattengympan för denna gång. Ska bli lite skönt. Rakade benen i söndags och alltså herregud va håriga de var!! Jag har inte särskilt kraftig hårväxt men det här var ju päls liksom, minns i och för sig inte när jag sist rakad e dem…men jag gick nog ner ett halvkilo i alla fall.

 


Go natt

Kattis är numera kastrerad, Lammet grät och var väldigt konfunderad när vi lämnade henne hos vetrinär i morse. Hon var glad när vi väl hämtade henne men hade till en början svårt att förstå att man var tvungen att vara försiktig. Kattis var väldigt groggy men har vaknat till lite nu. Hon får inte äta förren i morgon och ska vara inomhus i 6-9 dagar!!!! Hur ska det gå? Hon vill vara nära hela tiden, har väl ont kraken. 

Tussen fick ok på BVC och skrek både vid vägning, mätning och vaccination. Hon är lite smågnällig och orolig nu när hon sover . Hon fick en alvedon och jag hoppas hon är pigg i morgon. 

Jag har lyckats lämna ifrån mig tre pappkassar med kläder idag med, känns skönt. Rensar gärnet!

Tittut

Det närmar sig halvtid, kollar varje dag. Känns som 50% är en viktig milstolpe!


Har varit ensam med ungarna i natt det gick bra, har en tendens att bli liiiite mörkrädd när jag är ensam. 

Nu ska jag försöka få ihop dagens pussel med katt till veterinär, 1 års kontroll på BVC , två ungar hemma en i magen nu kör vi. 

Att gömma sig är poppis just nu :-)

BadmodeBloggen har hamnat lite i vila då livet i övrigt tagit all min tid. Vikten på gränsen till skenar iväg, förstår inte vad jag håller på med riktigt. Tröstar och unnar mig om vart annat !!! Hallå fru Tackan du är halvvägs du kan inte börja unna dig redan, ta kontroll.
 
113,6 kg stod vågen på i morse så nu är det 0,2 kg kvar till min vikt då jag plussade 1 januari. Blir kanske inte helt riktigt då det var efter julens frosserier men det känns ändå bra att räkna så.
 
 
Fogarna gör förskräckligt ont nu, det är vetekudde, brett bälte och värktabletter för hela slanten. Sjukgymnasten ordinerade kryckor vid längre sträckor men jag har bara plockat fram dem ännu. Det tar så emot att börja med dem redan men snart har jag verkligen inget val längre. Jag skall också börja på sjukgymnastiken på torsdag, vattengymnastik, det är ju skönt när jag väl är där men lite segt att ta sig dit också. Har inte provat bikinin, eller tankini är det ju, ännu men hoppas den går på.
 
När det gäller badkläder så har jag letat runt på nätet men tycker det är så svårt. Jag kommer att se grotesk ut i vad jag än sätter på mig det har jag liksom förlikat mig med på ngt sätt typ i alla fall. Men de flesta tankini, vilket jag helst vill ha, är halterneck och det knäcker ju nacken på mig med de giganstiska brösten jag har som behöver lite stöd så att säga. Men tycker det är ”fint ” med baddräkt också samtidigt känns det lite klumpigt och osmidigt. Liksom man blir så blöt ha ha jag menar när man badat klart och ska dra på sig lite kläder för att gå hem då liksom blir allt så blött. En tankini kan man liksom dra av sig överdelen relativt smidigt och kanske till och med nederdelen med rätt klädval..läs stor stor svart plastsäck. Eller så är det smidigare med baddräkt så slipper man fundera på att toppen rullar upp och röven rullar ut. Magen blir ju inte brun men liksom det spelar ju inte så stor roll. Beslutsångest!!
 
Grejen är att vi bara bor ett par hundra m från badplatsen och jag vet att det kommer bli en del badande oavsett hur bekväm/obekväm jag känner mig i min kropp. Ungarna måste ju få njuta av sommar och bad även om deras mamma är en flodhäst. Ja deras pappa skulle kunna bada med dem men han är en sån badkruka och vi tjejer är mer som fiskar liksom J
 
Okej så tips på just badmode för svällande gravid Tacka mottages tacksamt.
 
 
Alltså nu har Buzzador förenklat sitt koncept tycker jag, har ni inte gått med så gör det nu. Man får fylla i som en journal om sig själv och sen matchar de varor som man får prova och uttala sig om. Man kan välja bara gratisvaror och om man vill även varor med kraftigt rabbaterade priser.
När man gått med får man erbjudanden som man tackar ja elle rnej till och sen komme rdet hem i brevlådan. Jag tycker det är jäteroligt och är fantastiskt nöjd med att det inte finns någon dold agenda. Jag har både hylla toch sågat produkter och blir ändå tillfrågad igen, me like!!
 

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Tackan
 
Klicka nu på länken så får jag tydligen lite poäng också om ni anmäler er efter att jag tipsat er :-)

Ludde

Ja då blir det till att leta större bil i helgen!! Ultraljudet bjöd på en rejäl överraskning!!! 

Det var min statusuppdatering på Facebook 1 april. Fick ett par samtal kan jag lova hi hi

Idag har vi varit på ultraljud på riktigt och.....det såg bra ut och lilla Ludde har en snopp :-) RSS 2.0