Investering

Många stora beslut har tagits på det senaste.
Vi ska byta till Luftvatten värmepump! Ingen mera vedeldning. Jag lan inte med ord förklara hur fantastiskt detta känns, så mycket tid och kraft som vedhanteringen tar ifrån oss.
I samband med detta ska vi även installera en braskamin i vardagsrummet , för mys men också för värme riktigt kalla dagar. Vi räknade ut att den ved vi nu har räcker typ 7 år ha ha för braseldning. Bara en liten detalj och det är att vi måste kapa om alla då de är 50 cm ved och kamin tar typ 30cm, men ngt ska man ju ha att göra.
Idag ska vi kolla kamin 😃

Förändring

Jag har sökt nytt jobb. Varit på intervju och det kändes bra. Det här jobbet skulle innebära så många fördelar för mig. Ca 5 mil mindre resväg varje dag, gratis parkering, bättre lön gissar jag och träning på arbtid!!! 
Alltså arbetsgivaren sponsrar med tid i samband med lunch två dagar i veckan, cirkelträning i en gamal brandstation typ lyfta däck 😃.

Jag var lite nervös innan intervjun mest för att ja jag vet inte riktigt men ja att jag inte skulle vilja ha tjänsten tror jag. Känner också lite klump i magen för nuvarande jobbet. Min lilla arbetsgrupp har blivit en härlig grupp, känner mig nära dem och det är det negativa med att ev byta jobb. 

De sa på intervjun igår att eftersom jag inte jobbat 1 år ännu så har jag bara 1 månads uppsägning... Detta kan med andra ord gå undan. Om jag nu får det. 

Innan intervjun gick jag förbi ett skyltfönster och såg ett hjärta med en text som fångade min blick. 

Kvinnan i kassan berättade att hon själv sätt detta hjärta och det gjorde att hon tog beslutet att öppna den butik hon nu hade. Berättade att jag skulle på intervju och lovade återkomma 😃

Skit

Ja jag vet inte vart jag ska börja eller sluta för den delen. Kosten och vikten går det skit med, en så negativ och ångestladdad spiral. Vet inte vart jag ska få kraft ifrån vet inte om jag vill.

 

Jag har kört på bra i veckorna men sen nu i helgen sket det sig redan på fredagen och hela helgen blev en enda socker och brödorgie, 3+5 årskalas för släkten och sen Mc donalds till kvällen, hemkokt kolasås och glass tårta kakor och ja allt…

 

Resultat plus på vågen såklart. Jag känner en sån trötthet inför min kropp, och inför mitt matmissbruk för det är vad jag tycker det är. Jag vet inte vad jag ska göra riktigt. Det finns ingen qickfix men det är en sådan jag vill ha. Känner mig obekväm i precis alla kläder jag har och känner också en sån uppgivenhet. Det är liksom ingen ide!! Det spelar ingen roll vilka kläder jag köper jag är ju lika jäkla fet i alla fall. Och snart är det sommar. Jag vet ju hur myckety tid vi tillbringar vid sjön och det känns faktiskt jobbigt. Jag har ju de senaste fem sommrarna varit gravid två och relativt nyförlöst två så haft lite det att gömma mig bakom men nu känns det annorlunda. Det är ingen liten bebiskula och ingen jämn mage utan på riktigt tre feta bilringar! Jag vill verkligen förmedla till ungarna att man duger som man är men det är svårt att stolt stå med fläsket i vädret och tjattra med alla andra pinnsmala mammor.

 

Har fått operationstid nu i alla fall och det känns så skönt, 9 mars blir det av och jag får vara vaken, åker hem samma dag. Fantastiskt skönt ska det bli att slippa p-pillrena. Tror eller framförallt hoppas jag att det också kommer göra mitt humör, min ork och kanske även min viktminskning bättre.

 
Resultat

Efter beteende....

Ludde 39 graders feber, hepp.

Snedsteg

Igår gick det åt skogen, tårta och tre delicatobollar!!

Men det är bara att ta nya friska tag idag .Stress

Veckan har varit vabbfri med undantag för en ambulansfärd till barnakuten i onsdags, tog det på årsarbetstiden😃 alla mår bra, återkommer med detaljer.

Maten ok.

Mycket på jobbet!!!!

Idag barnkalas! städa hjälpligt så inte folk ramlar i skiten, baka tårta, fixa skattjakt?? Vad hände med fiskdam lixom 😱

Knut i håret bra grej för skitjgt hår!

Jaaaa
Fantastisk känsla!

Matlådor för hela veckan klart!

Fläskfilé med blomkål, broccoli och några morotsbitar i gratängform. 

Har även bakat fröknäcke 😃

Jag är på g. 

Sömmen är så överjävlig, eller bristen på den snarare så nu ska vi till BVC och hoppas på hjälp. 

Lchf pizzaBlev så jäkla gott 😃

Jag sköter mig och det känns bra i kroppen, snart är hela helgen gjord.

Tid

Blir inte så mycket skrivet som jag tänkt då livet tar all tid.

 

Jag har faktiskt skött mig med maten hittills denna v och det känns bra, inte så mycket socklerabstinens som jag hade väntat mig. Lite svajig i humöret men ingen katastrof. Igår var jag och handlade och då triggades mitt ”  ngt att  äta i bilen” tänk igång. Trots att jag hade superbråttom liksom låste jag mig vid att jag var tvungen att ha något i bilen för att inte överäta när jag kom hem. Jag letade ett bra alternativ men det var svårt, tillslut hittade jag en liten påse kokosbitar och torkad mango, mango är ju sött och inte lchf men känner mig ok med valet ändå.

I morgon blir det kontrollvägning och jag hoppas verkligen på ett minus för att hålla motivationen uppe över helgen.

 

 

 


Dag 2

Jag håller mig till planen! 118

RSS 2.0