Blä

Alltså jag måste verkligen ta tag i min kropp nu! Alltså igår helst. Vantrivs och vill vara en god förebild för mina barn. 

Att det ska va så jäkla svårt!

12 dagar

Ja sen la jag ner. Godis kakor och frosseri. Så konstigt för jag känner att jag på ett sätt är motiverad och har den där rätts känslan . Men på ett sätt känner jag mig bara trött, på typ allt. 100 dagar utan socker va inte min idé och då går det inte, jag blir 5 år och kan själv.

Idag va en galen dag. Vacker med snö och hela familjen i pulkabacken men hela tiden konflikter. På riktigt bråkar de om allt, vem som ska ha vilken pulka, vilket glas vem som ska gå ur bilen först osv osv allt är orättvist och löser man konflikt mellan två så är snart den tredje igång med den förste. Så sjukt dränerande och frustrerande. På riktigt har de varit missnöjda vad vi än gjort idag.

Lammet är i någon fas också , oerhört känslig och trött, inte så glad. Hon känner sig missförstådd och förbisedd. Hon vill ingenting och blir liksom både fysiskt och psykiskt trött när vi gör något ex pulkabacken. Hon liksom bryter ihop som man kan vänta sig av en 2- åring. Ibland tror jag att hon har en högkänslig personlighet. Hon har ett stort behov av lugn och återhämtning. Har flera gånger tänkt att hon behöver helgen till vila, att leker hon med någon blir det för mycket. Hon börjar bli så stor och klok och samtidigt så liten och så mycket kvar att klura ut. Min fantastiska förstfödda. 

i morgon hoppas jag på lugn och frid.

Socker

Jag är inte sockerfri men godis och kakfritt. Igår var jag så sjukt nära att brista och trycks en chokladkaka men stod emot.

Hälsade på pappa idag och han var piggare än senast vilket kändes bra. Benet är halvt och han är sliten men idag fanns i alla fall en liten livsgnista.

I ca 4-5 månader kommer vi leva på enbart min lön det blir tufft men lärorikt gissar jag. Exempelvis är vårt matkonto sinnessjukt, törs inte ens räkna på det. Och jag klickar hem en hel del saker från nätet, blir noll där nu. 
Nya kläder inför jobbstart. Tjejernas födelsedagar och kalas. Mammas 70-årsfirande. Utöver det skall det inte spenderas utöver de löpande utgifter vi har. 



2018

123,5 kg startar jag på detta år. Vågen är inte ok men ställer mig tre gånger och kör ngn sorts medelvärde.


Känner mig fortfarande pepp men vet att veckan som kommer blir tuff. Får besök två dygn, kommer då äta ost och kex en kväll och en dag äter vi på Leos lekland=hamburgare . Annars ska jag anstränga mig till det yttersta.


Fick samtal från pappa sent igår kväll, de kommer inte kunna rädda hans ben utan amputerar inom kort vid knät. Han är ledsen och vi med såklart. Livet kommer förändras mer än han tagit in ännu. Vi var där en stund idag han är riktigt dålig och det var ett tungt besök. Barnens raka frågor underlättade dock för oss alla att prata om det svåra. 


Tänkte skriva en årskrönika, bläddrade tillbaka i bloggen och insåg att planerna för 2018 är lite samma som som för 2017. Hälsosammare !!


Årets före kort är ruskigt lika förra årets😱
(null)

H

RSS 2.0