TackJa kära vänner detta blir mitt sista inlägg på denna blogg. 

Livet är en resa sägs det, en resa där det går lite upp och lite ner. En resa kantad av upplevelser som både är självvalda men ibland också bara sådant som kommer i ens väg. 

Man kan också säga att livet i mycket är en kamp både i stort och smått. Jag tycker det är dags nu att få skörda frukten av allt kämpande .

Jag vet inte riktigt vart resan går, vilka jag reser med och hur lång resan är. Det jag vet är att målet är glädje, lycka och hopp. Och jag är beredd att kämpa!  Det står framtiden på biljetten. 

Tack för de här åren och jag önskar er all lycka i det ni tar er för i livet. 

🎅🏽


Gjorde ett hjärta i boxbom och en bollVågen

I morse klev jag upp och jag hade nästan rätt 110,9 kg. 

Jag börjar känna mig redo för nystart tror inte jag kommer vänta till 1/1.

Jag tror inte det blir lchf utan mer ren nyttig mat. 

Nästa projekt
Sjukdomarna fortsätter att vandra runt, lammet sa mamma jag fryser och är varm!!! 40,2 i feber. Baggen får vabba idag för jag ska göra julkransar med jobbet 😃🎅🏽.

Jobbet känns för övrigt bra fortfarande, det känns utmanande intellektuellt vilket är otroligt givande. Jag förundras över hur livet ser ut för vissa, att vissa klarar sig och andra inte.

Op

Ja så kom då det där brevet med den efterlängtade operationstiden. Den 23 december, på riktigt alltså det går inte!! Jag förstår att det kan uppfattas som otacksamt eller vad vet jag men nej den tiden ringer jag och avbokar, dagen före julafton, operationen ska ju inte ge några direkta behov av vila men kan ju samtidigt ge komplikationer. Och julafton är fan helig!
I övrigt fortsätter sjukstugan i varierande grad, Tussen vaknade dock feberfri idag för första gången på en evighet känns det som. Hon kurerar sig hos mormor på fm och jag hoppas kunna sluta vid 12 idag.
I helgen har vi lovat Lammet att vi ska köpa ljusslingor till huset, hon nästan gråter av sorg att inte vårt hus är blinkande, färgglatt och ljussatt. Nu blir det antagligen inte som hon tänkt sig i alla fall men något ska vi i alla fall inhandla.
I helgen ska även Bocken kläs i granris och julgrupper göras.
20 dagar kvar till julafton och endast två paket inhandlade, men det ordnar sig nog med tiden. Har bokat en date med Baggen på leksaksaffären och då kör vi allt på en gång är tanken.

Maten och vikten och sockret är ju ja va ska en säga helt åt skogen. Jag i det närmaste äter helt sockerbaserat och hetsar lussebullar och bröd i alla former. Jag känner mig uppsvullen och rätt misslyckad men inte så att jag orkar vända riktigt ännu. Känner att jag ifrågasätter LCHF och vet inte riktigt vilken väg jag ska ta. Helt klart är att bröd, pasta potatis och ris ska bort ut kosten och såklart minimalt med socker …ja och det är ju lchf ha ha . Fast samtidigt känner jag att jag behöver mer frukt och grönt. Fast kanske liberal lchf då? Och när ska jag börja? 1/1 kanske? Det har man ju gjort förr så att säga.
Vågen står kvar i garderoben, saknar den knappt alls, men kläderna och spegeln talar sitt tydliga språk. Det väller över och jag gissar att vågen skulle säga ca 110 kg. Det är alltså långt bort att avsluta året på 104 kg vilket var målet, det skulle inneburit att jag gick ner 20 kg 2015 och höll det. Men hej det kommer snart ett nytt år och det ska bli motionens år har jag tänkt 


Sjöjungfru

Hemma sjuk, har kännt mig bra idag men visste ju inte det i morse. Envis urinvägsinfektion som trots penicillin inte ger med sig. Har fjärde läkarkontakten i morgon för att stämma av hur vi ska gå vidare. Ungarna vab hela förra v och denna v har Tussen varit hemma sjuk, hon ligger runt 39 i feber och sen pigg och sen feber, hostar på natten och rödrosig.

Idag har jag hunnit mycket, sjöjungfru filtarna äntligen klara. Det var riktigt enkelt att sy när jag väl började och jag tycker det blev bra. 
Jag tror de bli nöjda 

Vikten går spikrakt uppåt, jag tar det 2016.

RSS 2.0