Internet

Har ett litet problem eller ja vi ska ta ställning till om lammet ska få vara med på bild på förskolans hemsida eller inte!!! Vi kryssade i att vi inte ville att hon skulle vara med på bilder där hennes ansikte är med men att vi gärna tar en diskussion om det skulle vara ngt speciellt . Idag när vi hämtade blev vi ifrågasatta eller vi fick "förklara" varför ! Berodde det på våra jobb?? Jo delvis men också ett ställningstagande att vi som föräldrar vill avgöra om och i då fall vilka bilder vi vill dela med oss av.
Tycker det är skitsvårt ! En fråga som de tog upp var att ja då får vi väl plocka bort henne vid luciatåget???!!!? Hur ska man tänka hur ska man göra?


Mössor

Ja så blev det en pysselblogg igen då :-) har sytt mössor idag, fem stycken. Samma modell som när jag väntade lammet men annat tyg, ett helt underbart uggletyg. Ska verkligen försöka få till det här med bilderna. Kameran min har strejkat ett tag, det går att ta ett par bilder och sen låser den sig och säger objektivfel, mycket frustrerande och sen suger den batteri av ngn anledning, måste lämna in den på lagning.
Tar mycket med baggens iPhone i stället men då går det ju inte att få in dem i bloggen.

Idag är sista dagen jag vabar, underbart känns det. Underbart att hon är frisk och faktiskt skönt att komma iväg till jobbet nästa vecka. Känns som jag halkar lite efter där.

På förmiddagen idag tog vi en promenad jag och lammet ner till sjön där jag fotade henne i nya mössan. Var där förra året vid samma tid och tog kort och även året innan när jag var gravid, kanske en liten tradition :-)

Gick sakta sakta och hade bältet på ändå så gjorde det jävligt ont, så i morgon blir det att plocka fram kryckorna och bara gilla läget. Foglossning är verkligen ingen höjdare och det är liksom lite svårare nu också när man inte kan vila på samma sätt då ett litet lamm vill ha min uppmärksamhet hela tiden. Det var inte lika lätt att sy mössor heller men fick passa på när hon åt mutor eller jag menar russin :-)


Vab

Ja det blev ett par turer, igår ställde jag klockan och hade förberett för jobb och dagis då hon var prickfri och vi konstaterat att det inte var koppor! Men när vi vaknar har hon en "stor" blåsa på kinden så det blev till att vara hemma!
Men så nu idag har den nästan försvunnit, hon hade dock lite feber igår så något är det ju men känns fortfarande osäkert. Ev kan jag kanske jobba på fredag.

Hon är full av energi och det är inte lätt att sysselsätta detta lilla busfrö. Att diska är skoj bara det att det blir så blött överallt.

Funderar på att göra trolldeg sen?!

Så tråkigt att inte kunna lägga in bilder men ska försöka fixa det vart efter. Måste man ha appen om man ska lägga in från mobilen??? Någon som vet?

Nu måst enat byta en blöja

RSS 2.0