1/11

Ja den första november kommer en stor förändring att ske i mitt liv. Jag har stora förhoppningar om att det ska gå bra och att jag denna gång har en enkel biljett på resan. 
Resan mot en sund kropp. 

Steg ett är att jag ska ha godislöfte fram till jul. Kanske inte låter så stort men med tanke på de enorma mängder jag mosat i mig senaste halvåret i alla fall så kommer det va tufft. 

Jag kommer också blogga lite mer igen som stöd för mg själv. Både när det gäller den fysiska och psykiska hälsan. Den senaste månaden har varit som att åka runt i en tvättmaskin. Kaoset är långt ifrån över men jag känner ett lite stabilare lugn nu. 

Det är viktigt att vända sig mot dem som ger kraft och ifrån dem som är energitjuvar. Att berätta för dem man älskar att man gör det. Att faktiskt säga " jag blev glad när du..."

Linas matkasse

Idag kom ett mail med den matsedel som gäller i den kasse vi ska prova en vecka. 
Jag är ju som ni vet Buzzador och ska nu få testa Linas matkasse. 
Det började ju inte så bra då det visade sig att de inte levererar dit där vi bor. Vi bor visserligen på landet men inte riktigt i urskogen. Löst det genom att påsen levereras till min mamma och sen få jag åka ca 3 mil och hämta den där. 

Jag hade svårt att fylla i beställningen på nätet och fick ringa kundtjänst. I kundtjänsten fick jag ett fantastiskt trevligt bemötande.

Menyn känns lite spännande och lite konstig men det är ju lite det som är tanken att det ska inspirera till nya måltider . 

Väldigt mycket man skulle ha hemma tycker jag ..

Lever

Ett livstecken !! Jag lever, jag använder all tid och energi till barnen. 
Saknar bloggen lite dock. 

Ska buzza linas matkasse :-)

Mjölk

Jag har en doft av sur mjölk i näsborrarna. Ammar ammar och ammar, byter inlägg och ammar igen.

Har ammat i mjölkdisken på Willys , i bilen, liggande, sittandes och stående. RSS 2.0