Tiden

Ja tiden bara försvinner jag fyller den med jobb och godisätande 😱.

Återkommer

Lördagen

Klippningen blev aldrig av!
Vi satt där i god tid och väntade och lammet var lite pirrig och mycket förväntansfull. Vi pratar om flickan som klipper sig innan oss, jättelångt hår och lammet vill klippa lika långt 😊. Sen börjar den flickan nästan gråta, jag uppfattar inte helt vad som händer men uppenbart något.

När de gått och det är vår tur säger frisören att vi måste vänta lite då hon måste sanera 😱😱😱😱. Då trillade poletten ner, löss!!!

Hon går och ringer och kommer tillbaka och säger att hon pratat med kollega och att klippningen får ställas in då hon måste sanera stol och alla redskap vilket tar tid.

Lite snopet men samtidigt glad att vi slapp löss.

Blev en bra dag ändå 😃

Godis

Bara ett träningspass denna vecka, åt för mycket godis igår.
Inte lika säker på att måndag levererar minus. Sköter mig dock bra i veckorna.

Mycket jobb, det är roligt mestadels. Jag har ju bytt från stor kommun och stor organisation till liten kommun och liten organisation. Det är annorlunda och nytt. Mycket som jag inte riktigt förstår en hel del jag ifrågasätter, någon enstaka grej jag tänker måste ändras  men överlag en bra känsla.

Det finns en kollegial omtanke och närhet. Vi skrattar tillsammans och samarbetar på ett öppet sätt. Finns ju inte så mycket att välja på när man är 3 handläggare men det går bra. Det är en lugn och behaglig stämning och mitt kontor är fint, eller utsikten är fin i alla fall.

I övrigt är lammet vårt fokus just nu, hon  är så trött och ledsen på oss och på sina småsyskon. Aldrig får hon plats, tid. Hon har så fantastiskt duktigt berättat för oss hur hon tänker och känner. 

Idag är planen klippning och shopping och fika på fm enligt önskemål med mig och lammet. Sen ska vi ev på ngn marknad typ på em. Kvällen sover tussen borta och Ludde somnar tidigt så det blir fokus på lammet från oss båda.Ett steg i tagetSå fantastiskt nöjd 

Tid

En intensiv arbetsvecka är över. Jag tränade tisdag men igår var det inte möjligt jobbmässigt, nästa v blir det två pass.
Har skött maten hela veckan, känns som en evighet men men. Igår gick jag lite utanför ramen, onödigt men ingen katastrof. Nya tag idag. 

Fredagsvägningen var positiv, hoppas det håller i sig till måndag för det är det som räknas.

Det växer verkligen så det knakar ute nu, underbart. Försöker njuta av allt det vackra istället för att känna stress av allt som borde hinnas med. 


Sånna här bilder finns i stort överflöd i telefonen 😂

Vikten
Måndag

 

När man tror att man har en stor finne i örat men upptäcker att det är en fästing! Hade såklart hunnit till jobbet när jag upptäcker det lilla djuret, blev att fråga runt efter en pincett utan att få tag i någon. En av mina kollegor frågade jag om hon inte hade någon fästing med sig, kanske i sminkväskan som jag kunde få låna…lite konstigt tittade hon på mig,  ha ha. Tillslut gick jag in på toan och klöste bort eländet, på med lite handsprit och nu bultar örat.

Morgonen började sådär bra eller man kan väl förskjuta det hela och säga att natten var usel. Efter att ha våldsätit glass igår kväll för sista gången på länge la jag mig och somnade som en stock. Vaknade vid två av gallskrikande liten Ludde som antagligen drömt, jag tror han höll på i över en timme och med andra ord var jag lite trött när jag vaknade kl 5.15. Efter att ha fått på alla tre kläder, borstat hår och tänder, smörjt in med solskydd och fått ut dem på gården då börjat letande!!!! Baggens plåtdosa med alla kort i var borta. I närmare 30 min vände vi upp och ner på hela huset utan att lyckas hitta den. Han fick låna mitt visa och så hoppas vi att han inte blir stannad av farbror blå idag.

Nästan framme vid dagis säger Lammet, jag frågade dem noga säkert tre gånger under letningen om de sätt dosan, -mamma det kan va så att jag har sätt dosan på den gråa byrån och det kan va så att jag tog upp den lite och höll i den men sen la jag tillbaka den! Nu vet vi vart vi ska leta i alla fall.

 

Idag är det nystart för jag vet inte vilken gång i ordningen, planen är bort med socker, pasta, bröd, vetemjöl osv lite LCHF fast tillåtet med frukt. Jag tänker kött och grönt och ägg. Och TRÄNING.

 

Helgen var varm och innehöll grävande för betongplintar…vissa grävde jag ner tre gånger då jag uppenbarligen är rätt kass på att mäta.

 


Träna

Ja det var jag och två till!! Två mycket, nästan överdrivet vältränade män och jag. Det gick inte att gömma sig, jag kunde ju inte heller backa ur. 
De gjorde 9 stationer med olika övningar och visade mig hur jag skulle göra. Jag fick använda kettelbel, välta bildäck, slå på sandsäck, burpes, hopprep, stepbräda, två magövningar och utfall!!!! 2 varv 50 sekunder på varje sen vila och sista varvet 1 minut.
Jag gjorde inte allt fullt ut men jag gjorde på varje station och tog ut mig till max.
Jag hade mina mjukisbyxor och t-shirt och det kändes som om magen guppade tre gånger varje gång jag rörde mig. Svetten rann efter en minut och jag blev så jäkla röd, ha ha nästan åt det blåröda hållet.

Jag är stolt att jag gjorde det och i morgon är det dags igen. Jag längtar inte, jag letar ursäkter men jsg ska göra det.

Träna på lunchen passar ju perfekt bara man inte har möte efter. Framåt tre började jag återfå min normala ansiktsfärg.


Det känns ok på jobbet..., återkommer om det i ett eget inlägg kanske.

Men jag saknar mitt gamla , min lilla grupp, era suckar och skratt . Ni fattas mig.❤️

Jag gjorde detJag är så röd, skakig och helt jävla slut!!!!

Söndag

Ja så var det dagen före igen. Inte alls lika nervöst och jobbigt som förra söndagen, jag har ju ändå jobbat en vecka nu på nya jobbet😂😂.

Ikväll ska allas kläder läggas fram och kaffet laddas... Gör jag i och för sig varje dag. 

I morgon börjar jag mitt nya jobb och det innebär också att jag börjar träna 2 dagar i veckan😱. Det gör mig nervös. Jag vet inte upplägget helt men gemensam träning i en boxning/cirkelträning lokal i samband med lunch, sponsrat av arbetsgivaren. Jag är så otränad så jag blir rädd för mig själv, jag får puls av att gå upp för en trappa. Det kommer bli en stor utmaning både psykiskt och fysiskt men jag ska verkligen göra det.

Just det leta fram träningskläder skor och vattenflaska!

RSS 2.0