2017

Ingen årssamanfattning idag men i morhon kanske.

1/1 blir det nystart på riktigt! Min grundplan är inget socker på hundra dagar men jag tänker mig att jag gör hälsosammare val både när det gäller kost och motion vartefter de fria dagarna går. 

Jag sockerfrossar just nu och gick bananas när jag handlade. Kommer inte hinna äta upp allt innan den 1:e. Då blir det skåprensning.

Pappa är fortsatt inlagd och de har amputerat två gånger nu och vi får inom kort besked om de tagit nog.Ush

Mår inte toppen idag. Stress i hela kroppen och lite ångestladdad.
Pappa opererades igår och det gick ok sa han, han var lite groggy när han ringde men skönt att han lever. Sovit skitdåligt, drömmer galet.
Idag julbord med jobbet, sätt fram emot det mycket men nu känns det mest jobbigt. Tycker jag är fet och ful och känner mig obekväm  bland folk.Livet

I morgon opererar de pappa, de kan inte säga innan hur mycket de måste amputera. Pappa hoppas på att ha häl och lite till kvar, jag hoppas pappa får rätt.
Han fick åka in akut i fredags och känslorna har som vanligt upptagit min själ och kropp. Ångest, oro och lugn.

Är fortfarande så väldigt glad över mitt nya jobb. Jag ska jobba som kurator inom barnsjukvården närmare än så vill jag inte beskriva då jag vill fortsätta vara anonym. 

Det känns rätt och bra och samtidigt stort och läskigt. En helt ny målgrupp, en helt ny värld. Samtidigt alla är ju människor med samma grundkärna av behov. Att bli sedd, älskad, förstådd och lyssnad till.

Det är julafton om några dagar. Snart klar med paketen, matlistan skriven och grannen klädd.   

I helgen blev det sparkåkning och korvgrillning vid sjön, snön är härlig hoppas den får stanna. Allt känns ljusare och lättare med lite vitt.

I fredags skulle jag storshoppa till mig själv, nya underkläder, toppar/blusar byxor, nytt smink osv . Jag kom hem med ett rouge!!!! Men va på Ica idag och köpte en topp😂. Nej alltså shopping gör jag bäst framför datorn.

1 januari börjar jag 100 dagar utan socker.Nytt jobb

Lämnade in min uppsägning idag. Kännns sååååååååååå bra.

Tid

Va är det två veckor sedan jag skrev? Vilka veckor. Jag har haft halsfluss från helvetet, alltså jag är veteran i halsfluss, har det ofta. Men denna gång var värst någonsin, bara grät och dräglade och feberyrade. Pencilinet hjälpte inte så efter 3 dagar nytt pencilin. Det var en kämpig vecka minst sagt.

Jag har varit på ytterligare än intervju och bara kände så mycket att jag vill ha det jobbet.  Klickade med chefen och arbetsuppgifter och sammanhang kändes så spännande och rätt. Kände efter den intervjun att jag nog inte var så sugen på jobb nr 1 som jag sökt. Det jobbet var väldigt brett och större arbetsplats samtidigt som mer ensamt i tjänsten. Jobb 2 känns mer varmt och socialt, lite teamkänsla.

Typ för tre dagar sedan ringde chefen jobb 1 och tjänsten gick till en annan. Han tyckte jag gjort en jättebra intervju och det stod mellan mig och den andra, den andra hade flera års erfarenhet av kuratorsarbete med barn, jag har noll. Kändes helt ok, glad jag kom så långt.

Men jösses jag kommer bli sååå knäckt om jag inte får jobb nr 2. De har redan tagit ref vilka jag vet pratar väldigt gott om mig. De har bett mig göra utdrag ur polisregister vilket jag gjort. Alltså jag vill så så så mycket ha det jobbet. 
Kommer få gå ner mycket i lön kanske 5-6000 men det känns som om det är värt det.

Nu är julpyssel och pantning igång. Bästa tiden 🎅🏽❤️😃.

RSS 2.0