Bra seriePrecis sätt klart säsong 1! Längtar till säsong 2😍

Svacka

Alltså denna vecka har tagit musten ur mig. Sjukdom hos stora och små tär verkligen på krafterna. Tussen är fortf lite febrig men inatt slapp vi kruppen i alla fall.

Gårdagen var en av mina sämre på länge! Bara bråk, tjafs och tjat. Tårar och ångest. 

Det började ok när vi vinkade av Baggen sen gick det utför


Det är jäkligt tufft att ha tre små barn. Allt jag önskat och mer därtill på den positiva skalan men man försvinner lite som individ. Vem är jag? Vem vill jag vara? Vem kan jag bli?

Idag hoppas jag vi håller ihop och tar oss iväg på lite kalas.

Krupp

Nu får det räcka. Suttit med Tussen i fönstret halva natten, rejäl krupphosta. 
De känns dock ngt piggare idag även om hostan hänger i .

Va ska de tro

Alltså hemma sjuk hela första v på nytt jobb känns sådär. Känns pinsamt på någe vis. 
Jag skulle kunna gå och jobba i morgon men både Ludde och Tussen har feber och hostar massor och jag har lite/ ingen feber men känner mig seg. Lammet är pigg ich frisk och sååå understimulerad. Hon är väldigt nöjd att vara magsjuk, hon ringde mormor förut och berättade att hon smittar så mycket 😂😂 hon njuter av att vara hemma " sjuk" från dagis men längtar samtidigt efter kompisarna .Korv

När man måste köpa mjölk, när man tar med sjukling i bilen för att få honom att sova. När man hoppar in på grillen och köper varsin kokt eftersom han kändes så pigg. 
När ungen lägger en spya inne på grillen. 
När man aldrig mer besöker den grillen.

När man är glad att va hemma igen utan nerspydd bil. 

3/5

Är hittills däckade i magsjuka😷😱😩

Det blir en sjukdag för mig första dagen på nya jobbet!

Söndag

Och det innebär att måndag är jäkligt nära! 
Igår bygge av koja , föräldrarna uppskattade nog själv byggandet mer en barnen men väl färdig lekte de glatt.

De är i en period nu där de ca 5 % leker helt fantastiskt bra, 70% retas de nyps och bråkar. 20 % sover de och de sista 5% är de bara underbara 😜
Den kommer nog skänka mycket glädje i sommar 😃

Nu kaffe.

Ludde gjorde precis en gigantisk bajsblöja av laktosintolerans konsistens ... Jävligt flytande. Det var bara att stoppa ber i badkaret och duscha!!! Ja och det gick ju trots att vi inte eldat för vi har ju magi. Luftvatten pump 😍


Klump

Alltså har en liten hård och mycket besvärande klump av oro i magen. Jag hoppas verkligen det bara är oro för det bra, oro inför att inte veta vad som komma skall. 

Låg vaken i natt och tänkte. Ältade lite om livet i stort och smått. 

Ludde var mer än lovligt geggig i ögonen igår men har tvättat massor och hoppas det blir bättre under dagen annars lär jag bli inringd från förskolan. Låter hemskt kanske att ha barnen på dagis trots att jag är ledig men jag behöver det verkligen . Fick så mycket gjort igår och planen är att dubbla det idag😱.

Igår städade jag och va på Ikea .

Idag städa och storhandla .


Vår åkgräsklippare levererades i denna och den ska nu förvandlas till koja/ affär. 

Och jo vi har skrapat alla 50 trisslotterna och vi vann totalt 530 kr på 10 lotter sammanlagt 👍🏽 bättre än inget men fan jag hade liksom hoppats på mer.


Hittade lite fint till kommande kök
baggen är väldigt inne på svart!! Jsg är inte helt med på det men just detta tyckte jag var fint.

Sorgligt

Och overkligt... Idag var sista dagen på jobbet. Jäklar va jag kommer sakna flera av mina kollegor. Känns olustigt måste försöka ställa om mig tills på måndag då jag börjar nya jobbet.
Samma jobb annan kommun.

Några pärlor fick adressen hit 😜 


Magi

Från detta!

Till detta


Det känns som magi att ta en varm dusch utan att elda 😃

Och idag fick vi bonusen 

50 triss 👍🏽

Kaos

Ja men på riktigt va sjutton är det med mig?!? Det är ju bara jag som kan ändra på min kropp och jag kan liksom inte skjuta på det mer.

Jag är så taggad varje kväll att i morgon då kör jag gärnet då gör jag kloka val, i morgon är alltid första dagen på mitt liv. Men så skiter det sig så fort jag vaknar känns det som! Det är som om jag går och väntar på något jäkla mirakel. Men det kommer inte bli något mirakel utan det är jag som måste göra det och jag måste göra det nu. Jag liksom funderar om jag kanske har något kroppsligt fel, letar ursäkter överallt. Men nej felet är i huvet och lösningen finns inom mig.

I väntan på att jag ska välja rätt väljer jag fel….hela tiden, bara socker, godis, vitt bröd osv

 

Hemma blåser förändringens vindar, idag river de ut hela pannrummet och förhoppningsvis börjar de installera vårt nya värmesystem redan i eftermiddag. Luftvattenpump ska det bli. Känns riktigt nervöst! Mycket pengar och jag känner mig osäker på hur det ska fungera. Vi är ju i och med att vi haft vedeldat vattenburet system bortskämda med att vi liksom får vattnet riktigt riktigt varmt och nu kanske det inte blir så?? Jag vet inte men annat folk har ju sånt så det borde ju funka för oss med. Ska bli skönt när det är klart bara.

Köpte en grind på facebook loppis igår så nu är vi ett kliv närmare staket också. Vi måste verkligen göra en detaljerad inköpslista och skicka iväg en beställning snart…tiden rullar på.

Altan med tak( ca 15 kvadrat)  , trappavsats ca ( 5 kvadrat), staket ca 30 m, dörr garaget,  Vindskivor huset, nya plåtar vindskivorna,

 


Begravning

Dagen kom och gick. En tung dag på olika sätt. En fin och ärlig begravning. Så bra val av musik, I did't My way på fantastisk trumpet då brast det. 

Va konstigt det är med döden och med livet. 

Va komplicerat det är med relationer, både valda och ickevalda. Det gäller att vårda dem ömt, de relationer man vill ha. Och framför allt att ha en bra relation till sig själv. Knappar
Fredag

Ja men vilken jäkla start på dagen. Väl framme på dagis, kopplar ur Lammet och Tussen. Öppnar nästa dörr för att koppla loss lilla Ludde som glatt pekar på blöjan och säger usch..

In på dagis och upp med honom på skötbordet, herrejävlar vilken urladdning!!! Ner till fotknölarna, bajs överallt! Alltså det är ju tur att man bytt ett par blöjor i sina dagar men det tog ändå sin lilla tid, fick byta alla kläder och sanera skötbordet efteråt. Tjejerna klädde av sig och gick in under tiden. Gick in med Ludde och sa hej då till honom och Tussen. Gick till Lammets avdelning för att säga hej då men hittade henne inte?!?! Tillbaka till andra avdelningen och hittade henne i kuddrumet. I ett hörn satt hon och grät med en kompis bredvid som höll om henne. Hon tänkte på farmor och var så ledsen, så det blev till att kramas och prata en stund. Till saken hör att hon aldrig träffat sin farmor som dog långt innan hon föddes. Hon är i en livet och döden och allt är otroligt känsligt och dramatiskt perioden.

 

 

Har haft min sista handledning med min nuvarande arbetsgrupp och det känns som en liten klump i magen. När vi tar farväl av någon i handledningen så får övriga välja en varsin knapp som de ger den som slutar, man lämnar över knappen med några ord tankar.

Grönt för allt som är bra är grönt, som ett smycke, som en brinnande eld med engagemang och hjärta, en varm och positiv person minns inte alla fina ord nu men jag kommer att bli saknad! Kanske lika saknad som jag kommer att sakna.

Hade planeringsdag hemma hos mig igår också och det var roligt, mysigt att umgås utanför jobbet även om vi pratade en del jobbrealterat. Fick två jättefina klematis och ett fint kort som avslutningspresent. Jösses det är bara 7 arbetsdagar kvar, jag är inte redo. Det känns så jobbigt att starta om med att lära känna nya människor igen, känns som om jag behöver en sorgeperiod men det finns det ju inte tid till. Det känns också så sorgligt för att det är ett par personer som jag verkligen känner att jag skulle vilja ha som nära vänner, vi har ju kommit en bit och hade jag bott i stan och haft ett annat utrymme för socialt liv hade vi kanske kunna bygga upp djupa vänskapsrelationer för livet. Men nu känns det lite som att det kommer att rinna ut i sanden, lite som när man åker på språkresa och blir jäkligt tighta och sen splittras man. Jag hoppas att det är så att när vi ses igen för så känns det som igår, som att man inte behöver förställa sig utan kan haka i där man slutade.

Jag tycker ändå att det är fantastiskt att få möta dessa tre starka kloka fina kvinnor som jag mött. Alltså vilka pärlor, jag önskar att jag får jobba med dem någon gång igen.

 

 


Vitsippa

Tror Snipp maskineriet är ur lag, hormonsur och seg igår. Piggare idag men lite molande mage, mens kanske. Har ju inte haft någon blödning på ca 6 månader pga pillrens effekt. Lär väl bli rena stndafloden när det väl kommer 😩


Dags att investera i nya strumpor tror jag, kanske ta ett varv med nagelsaxen också. 

RSS 2.0