Foglossning

Ja nu är den här, började med sjukgymnastik vattengympa förra v och det var så skönt. Har inte haft ont, bara lite känningar men så igår slog det till. Aj aj på med bältet och försöka gå med myrsteg. Hoppas jag slipper kryckorna på länge i alla fall är så bökigt.

Lite uppdatering då!
Har varit i " konflikt" med min förra chef vilket varit lite påfrestande. Blev lovad normalpåslag i löneförhöjning innan jag slutade, och för de flesta innebar det mellan 500-1300 kr. Men sen när jag var där för att höra vad det blev för mig sa han noll !!!! Jag trodde verkligen han skojade , blev så paff och så förbannad . Sa vad jag tyckte och gick därifrån ! Till saken hör att vi är ca 4 som slutat och alla blev nollade. Fick så jävla dålig förklaring sen när jag via mail ifrågasatte detta, blev kass behandlad vilket kändes så tråkigt. Visste inte hur jag skulle göra men tillslut bestämde jag mig för att kämpa, pengarna blev inte så viktiga utan mer principen!
Efter mycket om och men så backade de när jag krävde möte med fack rep och gav mig 500 kr i löneförhöjning = 500 *4,5 månad= blir en slant!!!
Jag fick dock ingen ursäkt utan ett mycket formellt och opersonligt svar. Då skrev jag att jag godtog deras bud men att det hade varit trevligt med en ursäkt. Men att jag tog detta dom en ursäkt , skrev också att jag tänkte komma och fika ngn dag. Vill liksom inte att det ska va konflikt!!! Känns så tråkigt. Fick svar att jag alltid är välkommen på fika. Så känns väl ok. Men nu vet jag verkligen vad den och den andra chefen går för.

Vi måste skrota vår ena bil, blir för dyr att laga vilket innebär att vi troligen bara kommer ha en bil ett tag. Känns jobbigt och det kommer bli långa dagar på dagis för lammet men förhoppningsvis bara för ett kort tag .

De ringde från dagis i torsdags och trodde lammet fått vattenkoppor!!! Var hemma igår men jag vet inte, har pratat med sjukvården och de säger att blir det inte blåsor inom 2 dygn från nu så är det ngt annat. Ska avvakta till måndag. Är det koppor då blir det 7-10 dagars Vabb vilket känns sådär! Veckan som kommer är första riktiga veckan på jobbet efter utbildning!! Men det löser dig.

Jobbet trivs jag riktigt bra på vilket känd skönt , passar verkligen i livet just nu!

Just det ultra gick toppen en liten hen som sprattlade och vinkade men vägrade visa rumpan :-) eller kanske såg vi ngt vem vet ?!?!

Att vara

Eller inte vara .
I morgon är det dags för ultraljud och jag är otroligt nervös, rädd ja livrädd faktiskt, tänker katastrof tankar men försöker vara positiv.
Ena bilen ska på verkstad i morgon och den andra ska begravas, inte ekonomiskt möjligt att laga den, blir att köpa en ny skrutt i stället.

Snart dags för bonde :/)

Utkast: Sep. 16, 2012

Livet är en resa. En resa utan karta känns det som just nu. Vet inte riktigt vart jag är på väg, vart jag vill. Jag vet dock att baggen och lammet och ulltussen i magen är det viktigaste i livet.

Nu är det väl knappt någon som tittar in här längre vilket känns lite skönt eller hur ska lagförslags. Bloggen är ju anonym men väldigt många av mina vänner och vissa släktingar följer den och det gör att jag ändå väljer vad jag skriver.
Är nog en rätt djup person med ett stort behov av att ventilera, vända och vrida på mina tankar och det känner jag mig inte riktigt fri till här. Samtidigt ökar ventilationsbehovet och lusten att dela med sig minskar . Ett skrivet ord finns liksom kvar.

Det har varit otroligt roligt med denna blogg och jag kommer att ha kvar den i någon form men funderar samtidigt på att skapa en annan blogg för mina andra behov ... Vi får se.

Har redan börjat känna av fogarna men hoppas att det ska vända med hjälp av sjukgymnastik som jag börjar på torsdag. Anpassad vatten gympa, det ska bli skönt och jag ska verkligen försöka att prioritera det varje vecka och verkligen vara där i själ och hjärta.

Båda bilarna måste lagas för att inte körförbud ska infalla , bromsbelägg, bromsrör, lampor, bälte, vindrutetorkare, nytt däck osv.

Vikten tickar på uppåt, försöker undvika rent socker och äta frukt och grönt varje dag , tänker hela tiden att i morgon ska jag skärpa till mig.

Det är höst nu och det känns riktigt skönt, gillar hur luften känns hur det luktar. Gillar att gå ut och plocka lite äpplen purjolök och zucchini , gillar att inte svettas .

Nej nu ger jag mig för denna gång !

Tiden

Rasar i en faslig fart. Jag hinner inte blogga.
Men jag hoppas att tiden finns för det snart igen för jag gillar det:-)

När tiden ökar återkommer jag ..

RSS 2.0