Pepp

Känner mig pepp på en förändring av kropp och knopp!

2017 projekt JAG!


Bra besked

Frisk !!!


I morgon

Vänder det står det överallt ... idag årets mörkaste dag! 

Det är så konstigt livet när man står inför ett före och ett efter .

Jag hoppas jag får ngt besked idag och jag hoppas att det är bra.


Plötsligt händer det

Lyckades få upp lite bilder...

alla julklappar är klara tror jag, bara en hel del kvar att slå in. Inväntar några leveranser också. Vet ni jag har köpt 95% av alla julklappar på nätet. Så sjukt smidigt och bra. Jag tänker att det kommer en tid då jag i sakta mak svävar fram på stan från butik till butik och köper genomtänkta gåvor som blir inslagna av proffs ... men nu klick klick 👍🏽.


Jag tror att jag är en rätt lyckosam människa trots allt. Mycket elände har kommit i min väg under livet, lite förmycket kan man tycka när man tänker på det. Men så mycket fint som också finns där. Jag har VÄNNER!! Ja jag skriver det med stora bokstäver för så fantastiskt är det. Jag har en liten klutt vänner som tycker om mig precis som jag är den helt osminkade (och nu tänker jag inte på smink) jag menar total själslig nakenhet. De finns där och jag känner deras värme även om vi inte hörs varje dag. Det är en gåva för med åren har jag förstått att det finns många som inte har en endaste vän. 

Sen har jag också haft turen att hamna i sammanhang av fina människor, jag tänker kanske främst yrkesmässigt. Kollegor som man delar så stor del av sitt liv med många är de som står mig nära både gamla och nuvarande. Det är jag också tacksam för.

Mina barn, den resan var lång och svår, en prövning för kropp och själ. Men de är min största glädje, mitt allt. 

Min man. Av hänsyn skriver jag väldigt sällan om baggen och vår relation. Vi är på vårt 11:e år tillsammans. Det går upp och ner och det finns att jobba på men jag tror på oss och framtiden.

Jag tänker att ibland är det viktigt att stanna upp och bara vara nöjd, lycklig och välja det som är bra. Hjärnans kraft är stark, och vi kan i mångt och mycket styra den. Vi kan genom tanke och handling fysiskt förändra dess form. Skapa trådar, väcka nerver där det förut inget fanns, vi kan också släcka ner delar på gott och ont .

Tänk rätt, tänk positivt, och bryt ihop då och då. 😘


Onsdsg

På onsdag har jag fått tid! En timme ska besöket ta. 

Jag är just nu i förnekelse men rädslan ligger och pyr under ytan. Kan inte prata om det för då bryter jag ihop.

Igår på jobbet var jag så bra! Jag kände att jag gjorde skillnad det är så härligt. 


Lösenordsskydda

Ibland vill jag skriva ett lösenordsskyddat inlägg då jag inte vet riktigt vilka som läser. Samtidigt vem skulle då få lösenordet? Kanske enklare bara att skriva utan att publicera?!

Jag brottas just nu med tankar på liv och död. Jag ska göra en mammografi. Det känns läskigt och skönt på samma gång men nej det är nog mest läskigt.

Mina närmaste vet inget, vill inte oroa i onödan. Det är säkert ingen fara, antagligen någon körtel som fått fnatt eller en fettknöl men ändå ville hon skicka en snabbremis .. hon sa akutremiss men snabb känns bättre. Inom en vecka antagligen och absolut innan jul.

Man ska inte tänka det värsta ändå är det de tankarna som far genom huvudet. Om jag dör kommer barnen inte att minnas mig . Får jag cancer i julklapp i år?


Livskris

Är det 40 årskrisen som kryper sig på?!?! Eller bara lite vanliga livsfunderingar.

Kris leder ju till utveckling så låt oss hoppas på en liten kris för med funderingar snurrar det ju bara runt runt..

Äter fel varje dag! Tränar inte.

Igår duschade jag i vårt badrum med spegel. Jag tittade på mig själv och gav mig komplimanger, försökte liksom älska mig själv. Det gick rätt bra. Den är ju rätt fantastisk ändå kroppen .


RSS 2.0