Gahhh

Mensvärk frome hell, förstår inte varför det blivit så annorlunda ? Hade riktigt ont och kraftiga blödningar som riktigt ung men det här?!! 
Har bokat en tid för efterkontroll (efter förlossning alltså) lite sent men är ju inte riktigt lika viktigt när man är snittad. Ska då också ta cellprov och fixa ngn form av preventivmedel frågan är bara vad?? Vill egentligen inte tillföra massa hormoner så då är väl kopparspiral enda alternativet? Och det känns ärligt talat lite läskigt. Eller alltså man kan ju använda kondom men så jäkla bökigt tycker jag känns som om det måste va så planerat då på något sätt och alltså med två små ja då får man liksom passa på när andan faller på i de mest märkliga situationer  och platser för att inte tala om tider på dygnet!

Har tryckt i mig ett rör smartis som var lammets lördagsgodis som vi glömde ! 

Har städat som en galning idag. Eller jag har dammsugit hela nedervåningen och torkat golv och lister och tagit en del dörrar köksskåp spis och så. Blir så fint för en stund sen liksom sprider sig majskorn, sand, leksaker nappar och diverse annat som en smittsam sjukdom över golvet och på ett par timmar är liksom finheten över. 


Blankt och pryl/skräp fritt


Nytt litet projekt

-1kg :-)




Ok

Gick en timme snabbt alltså snabbt för att vara jag. Tuttsvetten rann och pulsen gick upp i alla fall. 
Riktigt tungt med dubbelvagn i uppförsbackarna bra träning tänker jag. Känner att jag är på g med motionen :-) känns bra . Förut gick jag ju typ minst en timme per dag fem dagar i veckan, är på väg dit. Själen mår bra av att gå. 

Kommer troligen bli  besviken på vågen i morgon !! 

Är så trött nu vill sova och egentligen vad hindrar mig!!

Lammet snackade med korna förut :-)

Prinsesstårta

Och sen en katastrofal läggning på ca 2 timmar resulterade även i en snickers och två rader saltlakrits choklad!!!!

Promenad idag

Fredag


Gick promenad i en timme raskt tempo i terräng med dubbelvagn

Pallade lite äpplen och päron
Och nu är pizza redo att gräddas och tackan chillar med ett glas rött




Helgen

Känns tufft att klara helgen på ett bra sött kallorimässigt!! Vägde mig i morse, innan jag klev upp gjorde jag en deal med mig själv. Om jag hade gått upp/ stått still skulle jag unna mig i helgen= svulla och få ångest!!! Om jag gått ner skulle jag va duktig och sköta mig . Jag hade gått ner !

Det sjuka i det hela är att en rätt stor del av mig stod där och önskade att det var ett litet litet plus .... För att straffa vem liksom. Det är ju bara jag som mår dåligt om jag inte sköter kcal. 

Ska laga ngt riktigt gott i kväll och i morgon är det 2 årskalas ! 

Overallen


Alltså jag älskar den vill ha en själv... Bäst i test oxå :-)

Äntligen

Alltså jag har varit så frustrerad, irriterad ja typ förbannad idag ... Har försökt att beställa en overall från intersport i typ en timme utan att det funkade. Det blev tre overaller, det blev utan medlemsrabatt och sen försvann allt osv jag gav upp och tänkte att jag gör ett försök till på datorn i garderoben. ( vi har en dator i garderoben som vi betalar räkningar med den är typ ngn server eller ngt) annars använder vi mobilerna och ipaden till allt annat. 

Det gick :-) :-) en lila didriksson med grå och rosa fickor, jättefin tycker jag. Den fanns bara kvar i lammets storlek, hur ofta händer det liksom i och för sig fanns det bara två kvar i hela sv när jag beställde. Nu håller vi tummarna att den passar också !

I morgon blir det en tur till storstan 

Monster


Så mycket man kan göra med lite grus och lite färg ! Har stora planer inför hallowenpyssel och julpyssel :-)

Bönder

Idag börjar min favorit serie eller en av dem i alla fall. Bonde söker fru :-)

Det går bra med maten och shakerna men jag är väldigt godissugen alltså typ döda för choklad sugen!!!!
Storhandlade idag, underbart då det ekat tomt i skåpen länge, hade liksom halkat efter med inköp av basvaror. Det blev så dyrt så när jag checkade ut i djälvskanningen frågade den om jag var ett företag ha ha nästan 3000 gick det på. Dyrt eller mycket pengar såklart men om jag småhandlar blir det ännu dyrare. 



Har betalat räkningarna också så nu är man pank igen !

Höstfint






Våg

114,9 så 0,5 minus . Ett minus är ju ett minus men nästa v satsar jag på minst ett kg. 

Gott

Baggen fyller år idag och han fick ett paket kakor igår, jag tog en i går och sen ingen mer!!!! Bra där känner jag. De var väldigt goda och jag har varit påväg ett par gånger men hållit mig :-)



Det blev äggröra med massor av ost och en lingongrova med bregott till frukost i stället för en shake... Så gott men liksom så fort jag bryter " planeringen" känner jag att det svajar lite. 

Men jag kämpar på! Kollade lite på tv idag och de pratade om det här 5:2. Alltså lite så är det ju fast tvärt om att jag ofta sköter mig mån-fre och sen lörd sönd. Brakar det loss. 
Skillnaden är ju att man äter mer än 500 de dagarna. 
Alltså 500 kcal är väldigt lite ! Förstår inte riktigt de fem dagarna hur mycket får man äta då?? Och liksom om an slår ut det på en vecka bit det kanske 12-1400 kcal om dagen och då kan man väl lika gärna äta det ? Eller? 
Har själva svälten någon effekt??

Jag kör på lite som jag brukar med fårmetoden :-)



Mini

Plockade lite grus och pillade lite. 





Barbafamiljen


Nu är de klara 



Vikt

115,4 så 0,6 minus helt ok med tanke på helgens frosseri. 
Nu kör jag en bra vecka och en bra helg! 


Soa

Oh äntligen kunde vi se första avsnittet på nya säsongen, älskar den serien. Vi fick trycka på paus fyra gånger då napp skulle in, vatten skulle drickas och lite kli på rygg men tillslut hade vi tagit oss igenom programet.

Har eldat skräp idag härligt , första riktiga höstdagen och jag har längtat. Vi är alla snoriga och förkylda men det känns som om båda barnen är på bättringsvägen i alla fall . Vi får se om det blir dagis eller hemma i morgon. 

Minns inte om jag visade mitt stenpyssel?!? Jag hittade en bild på hur ngn målat stenar som barbapapa familjen . Plockade lite stenar häromdagen, först letade jag liksom barbaformen men sen kom jag på att de kan ju anta vilken form som helst :-) jag är inte klar ännu  men de är grundmålade i alla fall. 



Provade att göra lite ögon ininstagram men det blev mer monstrigt än barbapaigt.



Godisfrossa

Inte jättesugen på bågen i morgon 

Buzzador

Seriöst imponerad av detta mirakelmedel. Alltså jag trodde att delar av ringarna/plattorna liksom var bortnötta... Eh nej det var de inte de var skitiga.. Och då har jag skrubbat på den spisen i typ tre år.

Så nöjd!

Före

Och efter


Tack!

Trött

Hur tänkte jag nu???

Tussen var vaken mellan 11-02 , eller hon somnade gott i min famn men så fort jag la ner henne gallskrek hon! Tillslut la jag henne liksom bredvid mig i famnen på något sätt. 
Då och då hostade lammet till, krupphosta så det blev molipekt! 

Vid 6 vaknade vi och gick ner, hade sådan beslutsångest, vi hade bokat in bad på fm men båda var ju lite risiga. Efter mycket om och men så satt vi i bilen 8.00.
Badade och det gick bra, lite trött bara, typ yr i huvet lite som halvfull trött!!!
Sen var det dags att gå upp då vi skulle möta mormor för att hjälpa henne köpa mobil kl 12.00

Tussen skrek så hon nästan blev blå från att vi kom in i duschen tills vi var i bilen. Och nej jag sket inte i henne jag vyssjade vaggade och sjöng . Gick där naken med magarna fladdrande svetten rinnande och trött. Lammet var så duktig och bara lite busig. Såklart hade en gammal kollega sitt skåp bredvid oss, hon satt och ammade sin lilla 3 veckors typ perfekt sminkad och med sin lilla platta mage, avund nja typ ja jävligt mycket. Det var lite jobbigt faktiskt att va så naken, fladdrig, orakad, svettig och liksom fet och ful. Fick på mig ett par trosor , som om det gjorde saken bättre de var väl typ tre nummer för små . 

Tillslut satt vi i bilen plockade upp mormor åkte till affären in och alla mobiler i den prisklassen, SLUT!

Okej då var det bara mat kvar, tog med tussen  in då hon bajsat och mormor och lammet satt i bilen. Inget papper på toan fel kundvagn så det inte gick att ha babyskydd i, då fick hon sitta i vagnen liksom och jag pallra upp på sidorna med diverse grejer. Efter att ha tappat ut massor av kattmat på golvet och typ dött av trötthet kom jag ut till bilen . Där hade lammet gjort stora nummer 2, liksom slänga byxorna varianten . Så det var bars att byta där på parkeringen. 

Behöver jag säga att jag är lite trött nu.

Krupp

Stora hjärtat har krupphosta, hoppas det ger med dig snabbt !

Ny ap

Ska vi se hur det här funkar då. Bättre går vi hoppas :-)

Går ok med maten alltså inte fantastiskt men ok, jag siktar på ett minus även denna vecka men det kommer inte va så stort som förra. 

Håller på och försöker pyssla lite men svårt att få tiden. Även m lammet är på dagis ett par timmar så är det ju så mycket som ska göras. Och Tussen är genomförkyld och gnällig. 

I morgon blir det badhuset !





Målade med schablon också alltså det är svårt! Måste öva mer :/)

Trött

Två gånger i timman hela natten har tussen vaknat få hon är täppt i näsan kraken. Efter en lång dag med bilbesiktning( gick bra), handling, hämtning av paket :-) så blev det inte som planerat med maten. Ingen katastrof och jag är på igen men det blev två ostmackor med bregott till mellis och två nävar nöt/frukt blandning.

Har fått hem uggleshabloner helt underbara... Ska visa sen :-)

Tack och gonatt!


Ugglor

Känns fantastiskt bra med en sån bra start på viktminskningen. Vet att det brukar va så första veckan och att det inte kommer bli sånna resultat varje vecka men njuter lite ändå.

Har varit och köpt tyg idag , oj oj jag lovar jag skulle kunna handlat hur mycket som helst. Ugglor, älgar , rävar elefanter , djungelmotiv ja alltså de hade fått in så mycket nytt och fint . Bestämde mig till slut för färgglada ugglor på brun botten. Har bara hängt upp det på stången för att se hur det blir och jag tror det blir toppen, lite retro.

Hämtade även en soffa som blev perfekt!!

Lammet har visat sin vilja idag vill inte kissa på toan vill inte ha blöja... Ja det slutar ju bara på ett sätt mycket tvätt!


Fick ett sms också att det väntar ett paket från panduro på Ica :-)


Yes

116 kg alltså -3 underbara kilon

Glad tant!!!


Det tar sig

Fascinerande va många grupper det finns på Facebook !!! Helt sjukt beroendeframkallande , retrovagnar, retrotyger och så nu sist men inte minst en grupp för de som gillar Lundby dockskåp! Blev seriöst lite irriterad förut när lammet lekte i sitt skåp, jag hade ju möblerat så fint... Jag vet lite sjukt ha ha .

Vikten ska vägas i morgon jag skulle bli grymt besviken om det inte är ett minus. Kanske inte lika stort som det kunde vara då det blev pizza igår och lite snacks på kvällen men i övrigt har jag skött mig skapligt.

Fixar i ungarnas lekrum, det är roligt. Har beställt träbokstäver till deras namn som jag ska måla och sätta upp på väggen.
Det ljusrosa hörnskåpet blev vitt på utsidan och den hysteriskt rosa byrån grå, gjorde även en grå rand på väggen. Det blev så mycket bättre. Har beställt en schablon med ugglor så tanken är att byrån ska piffas upp med lite ugglor vart efter.


Just det ska buzza cilit Bang , skjuter lite på städningen så att jag kan testa ordentligt!!


Fredag

Varför blir allt i matväg så mycket jobbigare till helgen??

Ska nog unna mig ett glas rött ,


Tredje

Dagen som det går ok


Nu så

19 kg till jul eller 20 snarare. Målet är att väga 2 siffrigt på julafton.
Helt otroligt tunga 119 kg vägde tanten in på igår . Har inga ursäkter längre nu är det dags.

Eftersom viktklubb är så jäkla dåligt från mobilen så kör jag min egen variant men viktklubb och lite Shakes då och då som grundide!

Jag har gjort det förr och ska klara det igen det bara är så.


Det går bara åt ett håll


RSS 2.0