+-0

105,7 kg
För trött

Öppnar kylskåpet och där står nattflaskan med välling 😱

Inte konstigt han vaknade 12,1 och 3....

Så rädd

Livet är skört och värdefullt!

Idag blev inte som andra dagar. Efter en intensiv förmiddag bestående av rabattgrävning, plantering, inköp av presenter lunch på frasses och tillslut handla på Willys . Flickorna skötte sig exemplariskt men lillebror var vild jag fick bära honom liksom över ena axeln. Släppte jag ner honom så rusade han mot första bästa pallmaskin ( sån truck typ de lastar varor på) klättrade upp och skrek av lycka.

Till slut fick de varsin glass som de fick börja äta i affären för att jag skulle kunna betala. Ludde åt sin vaniljpinne med hela kroppen. Tog en bild på honom då han såg så lycklig ut. 


Framme vid bilen tvättade jag av honom med våtservetter och satte fast honom i stolen. Tjejerna satt redan och jag gick för att lämna vagnen ca 30 m bort. Jag hörde honom börja skrika men ja det gör de ju ibland. Sätter mig och tittar på honom. Tänkte men jösses va dåligt jag torkade runt munnen då han var helt vit runt hela munnen, i en hundradels sekund tills jag ser att han sväller. Läpparna och området runt munnen bara växte och växte. 

Instinktivt förstod jag att nu är det bråttom! Jag slog 112 och kopplade sen loss honom, på min arm slutade han gråta han blev helt tyst. 
Tankarna snurrade, vad i glassen reagerade han på? Hinner ambulansen fram? Herre Gud han dör!!
Jag hade sånt adrenalinpåslag, pulsen slog snabbt och hårt och svetten sprutade. Jag kunde inte svara på vart jag var eller jag kunde ju säga Willys parkering i x stad och jag kunde säga att han fyller 1 år i morgon men personnr va helt borta. 

Telefonisten var lugn och sa att ambulans var på väg, det fanns en ambulans i stan så den kom snabbt, jag hörde den när jag la på till 112. Sen slog det mig, tjejerna?! Jag förstod att jag och lillebror skulle behöva åka med ambulansen, va gör man då liksom. Ringde Baggen men visste ju att han var flera timmar bort. Ringde bästa vännen V som bor i staden och hon var i grannstaden men sa jag kommer direkt. Tio min senare satt vi i ambulansen och jag lämnade tjejerna i V's goda händer. 

Innan Ambulansen kom så tog jag tag i en tant som stod vid bilen bredvid och bara, hjälp mig. Jag kände att jag måste bara ha ngn som står bredvid mig , hon var lugn och sa han andas lugnt och fint, han ler mot mig. Hennes ord och närvaro var så lugnande. Tjejerna förstod nog inte vad som hände då de fortfarande åt på sina glassar. När jag hörde ambulansen berättade jag gör dem vad som skulle ske. Storögt satt de och iakttog. 

Han fick kortison direkt när de kom och sen adrenalin och syrgas i ambulansen. 
De tittade på honom och hittade ett stick i fingret så getingjävel hade varit framme. 

2 Läkarkontroller senare fick vi åka hem. Baggen kom samtidigt och när jag såg honom brast det såklart. Jag trodde att han skulle dö.

Läkaren skall återkomma för vidare utredning vad han reagerade på men i nuläget geting. Vi har nu medicin och ska ringa 112 om det sker igen. 

Jag är helt slut!

Snor

Är gräsänka ! För första gången har jag lagt alla tre på egen hand. Ska erkänna att jag var lite nervös innan men tycker det gått bra. 
Tyvärr är jag genomförkyld och så även Ludde , han kämpar med täppt näsa och jag hör på andningen redan nu att det kan bli en kruppnatt😞, har laddat sprutan med molipekt, och lagt fram filtar för ev vistelse på altanen.

Det känns som det var länge sedan men nu är det dags att återigen Buzza 😄 ska bli roligt och välbehövligt 😂

Nu ska fläckarna väck 😃

Varit och handlat i dag men bara torrvaror och icke kyl och frys eftersom varorna fick va länge i bilen , vi kär handling av resten i morhon. I morgon skall även paket inköpas till Ludde till två syskonbarn och tre kompiskalas för Lammet. Hur det ska gå vet jag inte, ensam med alla tre?! Återkommer i frågan 😜

Kan ju inte låta bli utan har grävt lite idag med, inte liks lerigt och hårt där jag nu grävde, skönt. Alltså det ser inte så mycket ut för världen på bild men det blir bra ich kommer bli ännu bättre 😄

lite höstastrer och sen kommer det pioner och löjtnantshjärtan och annat förhoppningsvis redan i morgon. 

Idag var lite sämre matdag men ingen katastrof.

Jäklar va jag saknar baggen, riktigt mycket. Vi är i princip aldrig ifrån varandra. På torsdag kommer han hem igen 💕

Jobbsituationen är oförändrad, har dock fått veta att det är många kvalificerade sökande 😱

24,25,26,27

24, någon jag skulle vilja byta liv med för en dag.

Baggen- tänk att få uppleva hur det är att leva med mig 😂

25, något jag är beroende av!!!

👎💥SOCKER💥👎

Jag är en beroendetyp helt klart. Rökt mellan 13- 32 ca och under den tiden snusade jag också under ca 4 år tror jag. 

26, Vem jag smsar när jag är nere?

Mina vänner eller Baggen.

27, Ett ämne jag är lite sämre på!

Matte är jag värdelös på, alltså totalt värdelös!!! Har läst matte A tre gånger 😳

Måndag

På torsdag är det inte bara Luddes 1årsdag det är också min6 månadersdag med lchf!

Jag hoppas, hoppas, hoppas att även denna månad ska innebära ett litet minus. Sommaren har ju minst sagt varit svajig, i juni nosade jag på 102 och i augusti på 108😱. Många omstarter har det blivit men nu känner jag att jag är på banan igen, jag måste fortfarande tänka hela tiden och sockret lockar varje dag men jag vet ju att det blir bättre och bättre.

I morse visade vågen 105,7 så minus 2,1 kg denna vecka, känns kanon. 
105,2 vägde jag 27 juli så hoppet finns att jag fixar ett minus 😃

I övrigt försöker jag vara så fysiskt aktiv som möjligt för att skingra tankarna. Har påbörjat projekt rabatt. Vi har en lång rabatt på framsidan av huset den ska bli mer än hälften så kort och i stället bredare och lite vågig eller droppformad 😃
Herrejösses vilket jobb!!! Alltså marken är stenhård lera, vattna, gräva och vattna. 
Har hittills lyckats flytta kärleksörterna och rosorna, sätter tätt för att slippa rensa sen. Det blir bra. 


Jobb!!
Jag är så inställd på att lämna nuvarande arbete så jag vet inte hur jag ska klara av att gå tillbaka. 


Rolig resa23, Berätta om en rolig resa jag gjort.

Oj oj inser att de är så många och det känns ju roligt.

Indien, vilket land ?!?! Starka lukter, färger och kontraster mellan rik och fattig. Att vara kvinna och att vara vit, att inte passa in. Jag gjorde min praktik på socionomprogrammet i Indien och det var nog den resan som  lärde mig mest om mig själv. 

Thailand 💜 

Vi har gjort ett par lite längre resor till Thailand Baggen och jag, backpackat och levt för dagen. Mycket roliga saker har vi gjort och sett. Första resan var så bra, vi hade aldrig rest ihop förut och hade 5 v i i Thailand framför oss. Vi var nervösa och spända, vart skulle vi bo? Vad skulle det kosta? Vad skulle man äta och vad var man tvungen att se? Vi hade sett på Beach och drömde nog om en liknande upplevelse. Många gånger överträffade sanningen filmen 😃
Vi sov i små hyddor vissa knappt med dörr och åt ur vagnar på gatorna, vi levde.
🌴🌴☀️☀️💕💕💑💛💙💜💚❤️💗

21&22

21 Det värsta jag varit med om

Förluster sätter spår i själen. Både väntade och oväntade. Döden är det mest definitiva, det värsta, det som inte går att ändra på. 

Allt annat kan man förändra genom handlingar och tankar men döden är definitiv och absolut. Jag kan såklart inte ändra tidigare händelser men jag kan välja hur jag väljer att leva med dem. 

Det finns ärr i själen som är djupa och för evigt men jag lever och jag väljer att leva varje dag. 💜

22, Mitt favoritplagg

BH 

20

20. En vän jag inte skulle klara mig utan!
 
Jag är lyckligt lottad jag! Det finns två vänner jag inte skulle klara mig utan. De är mina bästa vänner V och S 💜

Det finns perioder då vi hörs varje dag, ibland flera gånger om dagen och ibland går det många många dagar. Oavsett så är de alltid en sekund bort, jag älskar dem högaktningsfull och är tacksam att de finns. 

Jag vet att de finns för mig och jag finns för dem. De är mina systrar i själen💕

Sömnlös

Kan inte sova!!! Så fort jag inte är superaktiv fysiskt tänker jag på jobb jobb jobb 😱😃😱😳😊😂😃

Dag19. Ditt bästa minneMitt i natten 15 februari 2011. En varm skrikande liten kropp som lades på mitt bröst. Helt groggy och borta och samtidigt så lycklig. Jag vet att jag tänkte att bättre kan det aldrig någonsin bli. De andra barnen är också mina bästa minnen men Lammets entré och mina första minuter som mamma kommer alltid vara i topp.

Hopp

Alltså rent mentalt arbetar jag inte kvar på min arbetsplats. Vilken jäkla tjäftsmäll det kommer bli om jag inte får ngt av de jag sökt😱

Det handlar inte bara om att få jobbet, det ena är jag tämligen säker på att jag får om jag vill, men det handlar om lön och andra villkor också. Jag kan absolut inte gå ner i lön, vill helst ta ett rejält kliv uppåt. 

Jag har många fördelar med det nuvarande jobbet, 1 v extra semester och extrainbetalningar till pension, fördelaktig sjukvårdsersättning/ friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. 

Om hjärnan går på högvarv?!? 😳😃

Dag 18. Vad jag tycker om storbloggarnaTyra !

Är nog den enda " storbloggen" som jag följt. Det är nog den första bloggen jag läste. Läste om den i den lokala tidningen och surfade dit. Detta måste ju va kanske 6 år sedan 😱. 

Det var väl typ en party och modeblogg som blev en affärskvinnas blogg som blev en blogg om en livskris för att tillslut mynna ut i en hästblogg!

Läser sporadiskt fortfarande men följer inte. 

Jag har ca 10 bloggar jag följer varje dag 😃 alla är " vanliga människor" inga kändisbloggar.

I perioder följer jag kändisar typ  Kitty jutbring, Malin Wollin, lchf ingenjören...

Jag tycker ofta det är tråkigt med för avancerade/ styrda bloggar gillar när det är äkta och inte så reklampåverkat!
Livet

Igår😱😱😱💥😱💥😱💥

Konflikter i stort sätt hela dagen. Mensig mamma tjuriga ungar! När fyraåringen sätter fart och retar den över trotsiga kan själv vill ingenting tvååringen och lillebror samtidigt skriker gråter och bajsar tre gånger på 1 timme!  

Åkte till biblioteket som de nästan rev . Sen glass på torget, ingen trillade i fontänen! Väl hemma tog vi än härlig promenad. Vi gick till ett torp där min mormors pappa föddes, tanten och farbrorn som bor där bjöd på kaffe saft och kakor. Ungarna skötte sig.

Idag handla på Willys när tjejerna på dagis, skönt tänkte jag, ack så fel jag hade. Ludde vägrade sitta i kundvagnen, jag mutade och lirkade men nej det gick inte. Han knallade omkring barfota och charmade hela sin omgivning men jäklar va jobbigt det var. 


Väl hemma slocknade han och jag målade i lite över en timme, det blir såå bra. Alltså jag kan inte sluta 😃

Sen kom pappa på oväntat besök 💜 hämtade tjejerna på dagis och de var glada att få äta mellis med morfar.

Jag har nu skrivit tre personliga brev till tre olika tjänster , ett inskickat och två ska in i morgon. Jag känner mig lättad av att faktiskt söka andra jobb. Oavsett hur det blir kommer jag inte bli långvarig där jag nu är anställd. 

Drömmer mig bort lite...Dag 17. Så sköter jag mig i skolan!Jag har nog haft rätt lätt för mig i skolan. Absolut ingen stjärna med toppbetyg men inga jätteproblem heller. 

Har alltid tyckt det varit roligt att skriva och läsa så det har nog varit till stor hjälp.  

 Jag önskar dock att jag lyssnat/ lärt mig/ brytt mig mer på högstadiet och kanske gymnasiet också när det gäller historia. Är så okunnig känns det som. 

Matte och jag alltså det är ingen bra kombination!

Som " vuxen" så har jag ju läst på universitet till socionom bland annat och då skulle jag nig säga att jag var ok. I perioder hårt studerande och i perioder mer villig att välja enkla vägen. Mitt engagemang är starkt kopplat till att jag tycker något är intressant . 

Dag 16. Min favoritdag på åretDenna va svår tycker jag! Men det är klart,  julafton måste det nog vara. 
🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄🎅🎄
Spänningen innan, förväntningar och alla ljus.  Sen vi köpte vårt hus bestämde jag att jag aldrig kommer åka någonstans på julafton, de som vill komma till oss är välkomna men jag tänker inte åka runt.

Tidigare tycker jag jul varit lite antiklimax och att allas förväntningar ofta lett till konflikter och påklisrade leenden. Stress och missnöje!

Men faktiskt har vi lyckats tycker jag, mysfaktorn prioriteras och inte så mycket onödig hets. Köper mat vi tycker om, inte mat som " ska finnas" och det är barnens upplevelse som står i fokus . Minimalt med alkohol, lite glögg och kanske ett glas rött, ingen är full på våra jular!

🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

Kvällen spenderas ofta i mjukbyxor i soffan, tidningar , tv, ev lite spel och massa gott. 

Jag vill ge barnen traditioner och fina minnen.

i väntan på tomten 💝

Dag 15

En bild på mig för ett år sedanNu!

Nu har jag rätta känslan 😃👍


Första dagen på dagis. Det tog nästan 2 timmar innan jag kunde lämna tussen, men då var hon helt ok med att jag gick 💜 hade bestämt att ge henne mycket tid. 
Ludde for omkring som en galning, snodde bilar av stora killarna, stod mitt i ringen när vi sjöng och käkade banan 😂. Självklart höll han koll på mig men jag hoppas han kommer gilla dagis . 
Lammet bara gick in med ett leende💜
Varit på tippen, målat ett bord 

och tömt och laddat disken. 

I morhon storstäd och barnvakt åt guddottern min 💕💜💕

Dag 14. Något som gör mig glad.När jag får pyssla. Olika vilken form av pyssel som gör mig gladast. Måla, sy, klistra, bygga, virka, återvinna gamla prylar osv. 

Jag blir också glad när jag känner att jag gör något bra. 


Dag 13

Min familj !

Jag, min man och tre barn. Lammet 4,5 år, Tussen 2,5 år och lilla Ludde 1 år. 

Jag har en mamma och pappa, skilda sen jag var ca 1 år. 

Jag har 5 syskon i en ålder från 25-45, inget helsyskon. Jag står vissa av mina syskon nära och andra inte så nära. Jag har ett kort där alla mina syskon är samlade, från mitt bröllop.

Jag har några få vänner som är så nära att jag räknar dem som min familj.

Måndag

Det är på måndag allt sker! Vardagen kommer åter och kosten skall bli den rätta. Har börjat rensa bort skit som smugit sig in i skåpen under sommaren.

En sista " fylla"

jag gissar på 3 kg upp denna v😳😱

Dag 12 vad jag vill med min framtid

.

Stor fråga som kan besvaras på olika nivåer. Jag kör en mix.

Jag vill att framtiden ska innehålla friska och lyckliga barn med gott självförtroende. Ett lyckligt äktenskap med mycket kärlek och att vi får va friska.

Jag önskar jag får ha ett jobb jag trivs med och kollegor att längta till, ett utvecklande och givande arbete. Fem annonser ligger sparade i telefon och ansökningar ska skickas.

Jag önskar att vår ekonomi blir bättre, antagligen då vi inte har några fler föräldraledigheter framför oss. Inga miljoner men så man slipper vrida och vända på varje krona och känner en trygghet.

Jag önskar att vi tittar ut genom fönstret på våra får och några hönor. Jag vill leva närmare naturen och renare.

Och jag vill nå en målvikt och hålla den!


Äter

Fel, för mycket och för ofta!

Njuter av sista "semesterdagarna" på måndag börjar allvaret!Tre korta!

Dag 9. Favoritbutik

Hm och Willys 😂😂😂

Dag 10. En plats jag vill åka till.

Jag vill ta med barnen till vår strand i Thailand. 

Dag 11. En blogg jag nyligen börjat läsa.

http://mariasofiakarlsson.blogg.se/mobile/

Dag 8. Vad jag tycker om min kropp


Min kropp och jag har varit med om mycket. Det är en sliten gammal kärra fast med stark motor och bra däck. 

Vi börjar längst ner, fötterna!! För stora fötter och håriga stortår. De har alltid fått mig att känna mig okvinnlig och obekväm. 

Vaderna är starka och muskulösa, genetiskt sjysta vader 😂.

Sen kommer vi till låren. De är stora och mjuka, de har liksom blivit fladdriga fast på ett ok sätt. De stör mig inte nämnvärt utan är mer funktion än form. De har dock ändrat form med åren har liksom en grop nu och som en liten hylla på varje sida .

Magen.
Jag har en hatkärlek till den fast mer kärlek än hat. Tänk där har de bott, de tre största miraklen som finns. Där har de också kommit ut ur mig . Den är mjuk, ärrad,  full av bristningar och dallrig. Jag önskar den var lite mindre och fastare av praktiska skäl. Hatar när byxorna eller trosorna rullar ner under limpan. Men jag har ingen dröm eller önskan om en platt supermage. Nej den är rätt bra ändå som den är även om storleken kunde minska endel. 

Brösten. Ännu en kroppsdel som under livet varit under stora luppen. Lite fastare, lite högre, lite jämnare lite mindre osv osv är tankar som funnits. Idag är de en kroppsdel utan ångest, lite fascination kan jag känna. De är mjuka och långa, rätt platta och randiga, stora men inte längre så tunga. De har givit liv till mina barn, det är vackert tycker jag. 
Visst skulle det va skönt att kunna gå utan bh men i övrigt så är jag nöjd.

Jag har fina nyckelben.

Huvet och ansiktet . Jag är rätt nöjd med mitt utseende i grunden, har inget stort komplex och inga större önskningar om förändring. Lite mindre rynkor och färre gråa hår kanske.

Ger inte upp
Dag 7.

 En person som kommit mig nära på kort tid och varför.

Nej det är nog ingen så här på senare tid som jag känner att jag kommit nära. 

Har nog svårt över lag att släppa någon nära.

Dag 6. Min favoritplats.


Hemma! Gu så tråkig jag låter men det är sant. Här hemma i vårt hus, vår trädgård där trivs jag bäst.

Jag har en favoritstrand i Thailand, en liten pärla som har en speciell plats i mitt hjärta. En enslig liten strand dit vi återvänt 3 gånger. Så många fina roliga minnen, så fria vilda och kära. Det var där han friade 💕


En speciell klippa i skärgården är också en plats som får min själ att värka av saknad. En plats där jag sa Ja. 

Blä

Alltså urinvägsinfektion igen eller fortfarande eller ja alltså jag vet snart inte. Vaknade i natt och hade ont.

Dricker tranbärsjuice vilket hjälper lite men det är så mycket socker i. 

Har haft lite småblödningar typ var och varannan dag senaste månaden och molande mensvärk lite då och då. Rejäla smärthugg ibland och olustkänsla. Misstänker kraftigt att det är minipillren som spökar. 

Vet inte hur jag ska göra riktig , väntar ju på läkartid på kk för ev sterilisering. Ska ringa i morgon och höra om det finns några andra piller att prova.

Dag 5. Mina största misstag.


Ja misstagen har varit många men jag vet inte om jag skulle vilja ha dem ogjorda. Alla händelser har ju format mig till den jag är och fört mig framåt till den plats jag nu är på.

Vissa val hade gjort livet mindre smärtsamt men vem vet hur vägen då sätt ut.  

Bränt pengar, varit för full, sårat en vän...

Nystart

Startar om min viktapp och siktar nu på 94 kg. Tänker mig att jag ska vara där innan året är slut! Det är 12 kg som ska bort😃.
När jag lyckas med det kommer 2015 va året då jag gick ner 30 kg.
👍😁👏👊💃👗

Min startvikt blir 106 kg.
Det är 1 kg mindre än förra måndagen då jag vägde 107 men veckan har minst sagt varit svajig, först neråt sen uppåt. Nystart !

Ja igen!!!! 😳

Men i morgon börjar BOL och då jäklar blir det ordning på torpet.

Idag härlig egentid i skogen!

mums och alltså vilka blåbär det fanns. Måste ut igen men med en hink i stället, stora och fina, blir gott i frysen.
vi har en ko utanför som blir mer och mer tam. Vi matar henne med äpplen och hon kommer som en liten hund.

Målningen går framåt garaget är det bara en halv vägg kvar på, kanske 40 min jobb, kanske ger mig ut när ungarna somnat .

Sen har vi en kortsida på huset kvar det är allt. Är faktiskt imponerad att vi lyckats så bra. Allt vitt är kvar men det känns liksom enklare att ta ett fönster då och då. 

Det blir så rött och fint 👌

Dag 4 Min första kärlekIdag vet jag att min första kärlek är Baggen. Jag vet nu vad kärlek är och med honom har jag upptäckt mig själv.

Men det finns några jag trodde var kärlek. Kanske var de också det men inte på det fulländade sättet. Nog brast hjärtat ett par gånger på vägen men varje gång med en ny insikt.

Baggen var den första jag gick på en date med, bio, middag . Han var den första jag kunde och kan vara mig själv med till hundra procent. Han lyfter fram mina starka sidor och kompenserar de svagare sidorna hos mig. 
Han är den enda jag presenterat för mina föräldrar. 

Min första och sista kärlek , min livskamrat 💕💜

Dag 3 En person jag vill träffa just nu


Mormor. Älskade fina mormor vad jag önskar att jag fick hålla om dig och viss dig mitt liv. Att vi kunde gå runt i trädgården och du kunde berätta vad alla blommor heter. 

Jag önskar så att mina barn fick sitta vid ditt bord och dricka hemgjord choklad och äta hembakade hålkakemackor. Att de fick ta dig i handen och följa med in under trappen och kika på alldeles nyfödda kattungar. 

Jag önskar så att känslan av att du är närvarande inte är inbillad. Jag önskar du var här hos mig.

BOL

Äntligen är det dags igen för BOL.
Biggest online loser.

Häng på du också. Anmälan sker hos köttbullen senast måndag, sen kör vi 5 v. 

https://viktigt50.wordpress.com/2015/08/07/bol-start-2/comment-page-1/#comment-5153


Fredag

Maten har gått bra men unnade mig mörk choklad med nötter nu på em, en hel kaka på 100 g😱

Blir antagligen ett litet plus på vågen i morgon men det var gott.

Idag besiktiga vi ena bilen som gick igenom med blankt papper👍 på måndag är det dock dags även för den andra och det lär va en del att fixa .


Fin bukett hortensia i hallen.


I morgon firar vi bröllopsdag 7 år💕

Dag 2. Mina rädslor


Oj oj jo alltså jag är väldigt mörkrädd, jag får hjärtklappning och är inte alls bekväm i mörkret.

Jag har tandläkarskräck! 

Jag kan bli oerhört rädd för att något ska hända barnen. Jag kan också bli rädd att jag själv skulle dö, de skulle ju knappt minnas mig barnen . Uch hemska tanke.  

Jag blir också rädd när jag tänker på vilken hård värld vi lever i.

Dag 1. En bild av mig och 10 fakta om mig!1. Jag är 174 cm lång.
2. Strl 42 i skor.
3. Jag blir alltid missnöjd när jag klipper mig, sker väldigt sällan.
4. Jag skriver listor i mängder.
5. Jag är en kräfta.
6. Jag är effektiv.
7. Mina barn är det bästa jag gjort.
8. Jag kan inte sjunga och när jag sjunger med i texter blir det alltid fel.
9. Jag har 5 syskon men inget helsyskon .
10. Jag stryker aldrig några kläder.

I morgon dag 1
Bada

Jag och baggen åkte till badhuset med lammet och tussen. Ludde va hemma med mormor. 
Vi hade så roligt, åkte massor av vattenrutschkana och busade. OchLammet  simmade 5-6 simtag utan hjälpmedel flera gånger, så stolt 😃

Det blev drive in mc donalds på vägen hem då vi fick lite bråttom. Ludde skrek så hysteriskt att han nästan kräktes 😢, han är så mammig. Oroar mig för inskolning på dagis. Tog en stor hamburgare och åt bara köttet 😃

Jag törs nog säga att jag är på banan igen,skönt.

Målade lite när vi kom hem, blir sååå bra.

det går åt rätt håll nu 😃

En solig dag 3

Ja ännu en dag har gått. Har hållit mig till lchf😃 har ätit fyra ketosbollar som jag laddat upp i frysen. Vi har haft besök som hade bullar, sockerkaka osv med sig så jag åt bollarna lite förebyggande. 

Idag fick vi lite barnpassning och jösses va vi hann måla på 2 timmar😃 blir så bra.

Dagen har varit solig och varm och fylld av utelek, bad och grill. 

Dag 2

Ännu en dag gjord. Mycket vispgrädde och frusna blåbär idag meningen glass och inget socker.

Varit på strutsfarm idag, ungarna älskade det. Det var enkelt, lekinbjudande och varmt. Grisar, alpackor , strutsar, hönor, kaniner och en katt. En studsmatta, sandlåda och lekstuga . Bättre än Kolmården 😊


De var så vackra, stora ögon och dinosauriekänsla.


Yes

Jag gjorde det ! Klarade hela dagen igår 👍Lammet skulle ha 4 flätor så att det blev som rötter😂
saknar mitt långa hår men är nöjd med färgen.

Idag blir det strutsfarm 🐷🐰🐮🐓

Hepp

Hmm jo jag tror det är dags nu. Gör ett försök, ett helhjärtat, varför ska jag vänta ? 
Resonerar som så att varje dag eller varje del av en dag som det går bra är bättre än att helt falla. 

Det kommer bli tufft då jag ätit sinnessjukt mycket socker sista v, typ direkt ur kolasåstuben😳😱!!!

Jag har drabbats av en extrem trötthet, alltså jag slocknar som en klubbad säl vid 18.30. Visst kunde nätterna va bättre men det är ingen stor skillnad mot tidigare som förklarar tröttheten. Kosten kanske? Eller hemska tanke, är det borrelian som är kvar? Googlade såklart och stelhet i leder och trötthet är två symptom. Jag har sista veckan haft så ont i nacke och axlar att jag tagit värktabletter varje dag😳.
Men det måste tydligen gå 6 v innan man kan ta det nödvändiga blodprovet för att se om man behöver annat penicillin .

Har en jäkla magkatarr också, jobbigt.

Nej nu får det allt bli ordning på torpet 

RSS 2.0