Blä

Ingen bra matdag och en del sött har också åkt ner. 
I morgon blir det promenad innan påskbord nr 2. Sen är påsken över för vår del vilket känns skönt. 
 
vi är nu rätt säkra på att Tussen har kolik, skitjobbigt Men det går ju över vart efter . 
 
 

Viktklubb

Ja igår gjorde jag det, jag loggade in på viktklubb, betalade för ett halvår och la upp en målbild.

Startvikt 116 kg Och målvikt 80 kg

36 kg som ska bort. Måldatum 1 januari 2014
 
Det är ett snitt på 0,8 kg i veckan räknar med att det blir tufft men att det inte är omöjligt. Vi får se om jag får ändra lite vart efter. Jag ammar ju och kommer att göra så kanske till oktober ungefär och då får man ju inte "banta". Det är dock bra att vara nyttig när man ammar och det är nyttigt att röra på sig. Sen vet jag inte hur kroppen komer att fungera riktigt i förbränning eller vad man ska säga. 
 
Detta är i alla fall starten på nästa kapitel av mitt viktliv, mitt mål är att förändringen ska vara varaktig och att jag ska må bra både under tiden och när jag kommer i mål. Det känns just nu orealistiskt och omöjligt att nå en målvikt på 80 kg, det är knappt greppbart. Men jag har ju delmål på vägen dit och de känns mer rimliga.
 
 
 
Delmål
 
Gå ned till 108 kg Sommarkläder
Gå ned till 100 kg klippa mig
Gå ned till 90 kg nya kläder
Gå ned till 85 kg Nya underkläder
Gå ned till 80 kg Känslan av att väga 80 kg
 
 
Jag har också vissa andra mål som jag ska uppnå !! Och denna lista ska fyllas på vart efter...
 
Jogga 1 km på löpbandet
Jogga 2 km på löpbandet
Välja bort lightprodukter
Klara av plankan
 
 

Natten

Ja jag vet att jag skriver mycket om sömn men fy fan rent ut sagt i natt var det rent ut sagt för jävligt. Helt seriöst så tänkte jag vid tre att somnar inte Tussen nu så ger jag upp, då går jag sönder. Behöver inte gå in på detaljer men båda barnen har skrikit och varit vakna samtidigt och i omgångar i princip sen kl 19 igår. 
 
När jag kramade Baggen i morse ville jag liksom inte släppa, ville ha honom hemma och kanske få åka och jobba en liten sväng själv. Men sen blev det lite bättre.
 
Mitt lilla lamm har både fått mig att skratta och nästan gråta här på morgonen. Hon var världens sötaste påskkärrning i ca 2 sekunder i alla fall. Och trots att jag härjade när hon tömde allt innehåll i bokhyllan på golvet
( inte av misstag utan mycket utstuderat) så fick jag en enormt kärleksfull puss och kram av henne. Jag känner mig ofta misslyckad och ser mina brister men jag är rätt bra också. Det är nog viktigt att påminna sig själv om det ibland. Jag är bra på att ge kärlek !
 
 
 
Nu är planen att sova, jag hoppas att lilla tussen vill somna när hon fått bröstet och att hon inte får allt för ont  magen och att jag faktiskt också kan somna en stund. Sen skulle jag vilja damsuga och torka golv och lister men det är sekundärt.
 
Hur går det för er där ute ? Jag har tagit ett stort beslut när det gäller vikten och är snart klar med inlägget så under dagen så kommer det :-) 

Inspirerad

Alltså nu är jag så taggad...har surfat runt på lite olika viktbloggar. har återsett en del gamla från tidigare resor och även funnit en del nya pärlor.
Herregud det går ju faktiskt att förändra sig och sin kropp. Det är svårt det kommer att ta tid, det kommer komma bakslag men om man inte ger upp så går det.


Har börjat spåna lite på en långsiktig målbild...utöver beach 2013 .

Vad ska jag sätta som målvikt? Vad är min trivselvikt? Hur lång tid får det ta? Hur ska jag nå dit?


Utkast: Mar. 27, 2013

Måndagen gick bra, det var många gånger jag var på väg till skåpet men hejdade mig. Var tom med på promenad med ungarna, kroppen är lite sliten fortfarande men det tar sig.

Tisdagen var en prövningarnas dag. Gröt till frukost men sen skulle jag till ett köpcenter med en vän...avstod från macka och bakelse till frukost nr2 ( som jag skulle ätit i vanliga fall) tog bara kaffe. Till lunch blev det kinabuffe vilket så klart inte är det bästa men jag hanterade det skapligt. Tog två gånger och jo jag tog friterat också men också sallad och gurka.

Ingen fika på em och jag köpte inget jag vill poängtera inget onyttigt i matbutiken. Sockersuget var enormt och jag kände lite att det var det enda jag pratade om...men mitt sällskap stod ut. Jösses vilken drog det är sockret.

Sen kom vi hem och på posten har lammet fått det största påskägg ni kan tänka er, ni vet ett sånt gigantiskt. Så stort att jag provade att stoppa ner ulltussen i det men hon fick inte riktigt plats ;-)

I detta påskägg fanns,kläder, prydnandskyckling och GODIS. Två påsar en med skum och en sånna där ägg ni vet...och jo jag åt tre nävar ungefär sen tog jag påsarna och stoppade dem i en annan påse och knöt ihop...lite symboliskt men det blev lättare att sluta då.

Den ligger i skåpet men jag ska inte röra den.


Jo igår stod jag i en provhytt för första gången på länge också och jag kan väl säga att det var en rätt jobbig upplevelse...blev två par jeans i alla fall, måste ju ha ngt.

Kvällsfika


Två

 
 
 
 
att vara tvåbarnsmammà är ingen lek idag.
 
tussens kolik är ett faktum och lammets tvåårstrots på topp!
 
 
 
 

Beach 2013

Bollen är i rullning
 
 
Tio veckor och 8 kg ska bort !
 
 
Alltså - 0,8 kg i veckan
 
Start måndagen den 25 mars v 13          Målgång den 10 juni v 24
 
Vikt rapporteras på måndagar 
Uppdatering om vad jag äter och hur mycket alternativt lite jag rört mig kommer när tid finns för det
Belöning: Shoppa helt ny sommaruppsättnig kläder!
 
Alla startar alltså på 8 kg var vilket innebär att bolllen nu väger 40 kg
 
Tackan                 8
Emma-Isabella      8
Vikttrollet              8
Tjockwawa           8
L                         8
 
 
Bollen  40 kg
 
Nästa v blir ju som första rapportveckan, jag kommer ju att rapportera min vikt men ni får göra som ni vill så klart det viktiga är att jag på måndagar får era resultat av bollen ...alltså hur mycket minus har det blivit :-) För några plus ska vi juinte ha tjejer :-)
 
 
 
Ok en bekännelse jag grät nästan när jag klev på ågen i morse 116 kg..så dumt så mycket 3 kg plus på 2 v helt galet ju hur man behandlar sig själv. Men nu nu är det ändring på det hela. Jag går ut starkt och jag ska va snäll mot mig själv och min kropp. 
 
Började dagen med havregrynsgröt och en halv apelsin...bra mycket bättre än 4-5 rostmackor med bregott ost och marmelad som det sett ut de senaste veckorna .

Beach

 

!

Duschade igår och påörjade uppdraget gällande sotning, Har slutfört det idag . Har även ändrat bilförsäkringen samt skaffat barnförsäkring på Tussen.
 
Inser det absurda när man faktiskt kommenterar att jo jag duschade igår...måste liksom typ ha ett schema så att det blir av hur sjukt det än låter. I natt var tussen vaken från ca kl 12 till kl fem och då ropade lammet med sin ljuva stämma på sin mamma...eller tussen var liksom vaken till och från men så pass att jag aldrig hann somna till ordentligt. Magen knorrar på henne, hon fiser och bajsar och tar i så hon blir röd.
 
 
just nu har jag på mig mina fina sommarskor, känner mig så glad att jag kunde ha dem och tycker de är så fiina.
 
 och så här ser de ut 199 kr på skopunkten.
 
 
Än så länge väger badbollen 32 kg ....

Beach 2013

Jag tänker så här !
ni som ville vara med, skriv i en kommentar senast lördag. 
Man behöver alltså inte skriva sin vikt utan bara var vecka rapportera om man klarat sina 0,8 eller inte. Man väljer själv sin metod och om man vill dela den oss andra, och hur mycket och på vilket sätt!
tanken är ju att vi ska stötta och inspirera varandra. 
 
Jag tänker mig antalet som är med gånger 8 = vikten på en badboll som vi ska få att försvinna.
 

Beach 2013

 
 
Tio veckor och 8 kg ska bort !
 
 
Alltså 0,8 kg i veckan
 
Start måndagen den 25 mars v 13          Målgång den 10 juni v 24
 
Vikt rapporteras på måndagar
 
 
Uppdatering om vad jag äter och hur mycket alternativt lite jag rört mig kommer när tid finns för det
 
 
Belöning: Shoppa helt ny sommaruppsättnig kläder!

Onsdag

Jag har inte vägt mig men haft ett överinflöde av sötsaker så jag gissar att det blir plus på måndag men så kan det va ibland...eller nästan jämt :-(
 
På måndag börjar jag i alla fall, har gjort en plan som kommer senare idag, kul om någon vill haka på så vi kan kämpa ihop :-) Beach 2013 ska jag kalla det!
 
 
 
 
Jag har ju inte bloggat så mycket från datorn men kommer nog att börja göra det så att jag kan lägga in lite bilder och så. Men jag tycker det är så konstigt för även om jag tar tre mellanslag mellan styckena så blir all text bara som i en enda stor klump  och det är ju asjobbigt att läsa.Någon som vet vad jag gör för fel?
 
 
 
 
Ser nu att jag fått upp ett annat redigerar fält där det står en ny knapp, Remby, kollage osv...spännande den ska jag trycka på någon dag.
 
 
Skorna...alltså jag är så positivt överraskad! Jag kunde ha alal tre alltså fick ner foten i alla tre, men ett par svarta sandaler de var liksom konstiga satt inget fint över foten...så de får åka tillbaka. Men sen såg jag att de var 100 kr billigare styck än vad de skulle vara i affären så det var ju bra. Ska visa bild på dem sen.
 
 
Lilla Ulltussen hade gått upp ca 0,5 kg och skuttat iväg rejält på längden, skönt då vet man att hon får i sig mat i alla fall. Jag gillar min nya bvc sköterska skarpt och det känns så bra, igår så fick jag info om föräldragrupp, det är inte riktigt min grej men vi får väl se om jag pallrara mig iväg någon dag. En dietist skulle komma och prata lite och det kan ju alltid vara intresant. 
 
 
 
Våren bara försvann men det har väl alla därute sett själva, det är sjukt mycket snö och jag vill ha gräs! Lammet är dock glad över snön och i morse var det tur att den fanns då hon trillade ner för trappan...tre små steg men jag trro snön gjorde att fallet dämpades något och tjockmössa och overallen så klart :-) En rejäl vurpa och stora tårarna rann. Sen somnade hon inna vi kom till dagis, lilla hjärtat mitt. Igår var det inte bara bvc kontroll jag var också på mitt första utvecklingssamtal gällande lammet och det var riktigt roligt. Stolt mamma :-) En glad och positiv tjej som älskar att stå i centrum och som har en vilja av stål det är vårt lilla lamm det .
 
 
Nu ska jag byta lakan, bada barn, tvätta Tackan, tvätta kläder, eventuellt dammsuga slappa lite i soffan förbereda middag, ringa om bilförsäkringen och ringa om sotningen.....sen ska jag hämta lammet kl 14.00 
 
Detta längtar jag efter...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avslag

Hur länge ska man ha det egentligen? Börjar bli rätt jobbigt faktiskt. Ska fråga i morgon på BVC de borde ju ha lite koll. Helgen har varit fin, lammet har sånna otroliga toppar då hon är rolig så både jag och baggen skrattar högt och så är hon så mjuk och fin kommer och klappar på kinden......för att i nästa stund spotta skrika och slänga sig på golvet!!! 2 års trots så det smäller om det:-) vi försöker hantera det men oj vad det tar på krafterna. De har i alla fall sovit skapligt vilket gjort sitt till. Kanske borde döpa om bloggen till sov och vaken bloggen? Men det är vad livet handlar om just nu. Maten eller snarare godiset och chipsen har fullkomligt flödat i veckan....inte bra och jag känner att det är dags att bryta detta. Jag filar på en utmaning/plan för att ta tag i det :-) kanske ngn vill haka på , återkommer i detta. Kaffebryggaren gick sönder igår så idag står inhandlande av en sådan och en skottkärra på schemat. Mormor och lammet ska hänga, och jag och tussen ska till mediamarkt. Hur blir man brun och fräsch utan att sola? Vill va solkysst och ha blonda slingor i stället för gråa strippor och vita degiga ben...... Känner mig alldeles kär i min bagge det är en härlig känsla :-)

Åka bil

Funderar seriöst på att stoppa in dem i bilen för att få lammet att sova en stund. Hon är såååå trött men vill inte sova, jag får inte till det när jag nu har två. Vår vila på dagen rutin håller inte då tussen alltid vill ha min uppmärksamhet när det är dags att söva lammet.. Hade verkligen behövt en tupplur idag!
Har haft lite fikabesök idag på fm, trevligt.

Byxor

Strl 54 var för stora vilket på ett sätt känns skönt, problemet är att 48 liksom inte ens var att tänka på...så det blir mamma brallor ett tag till.

Helt livsfarligt vet inte vad som hänt men nu råkade jag klicka hem tre par skor på nätet, ups! Va lätt det är, jag kan verkligen förstå att folk shoppar frö mycket och hamnar i skuldfällan...det är ju så lätt liksom att bara klicka..

Jag behöver alla tre par skor faktiskt och jag kan motivera det. Ett par enkla svarat tygskor, ett par bruna skinn liksom klack fast träskor /sandaler och ett par svarta enkla remsandaler/jesussandaler som går till allt.

Jag har verkligen inte köpt skor på evigheter och de jag har är redo för sophinken.Jag vet att jag fick ett fleecefodrat regnställ av någon till lammet och jag blev så glad men alltså nu jag kan inte hitta det??? Förstår inte vart det tagit vägen, eller minns jag fel? Jag har hittat två stycken regnställ som inte är fodrade men det är ju alldeles för kallt nu.En korv

Ja den lilla ulltussen är en liten korv..vet inte hur det kommer sig men jag kan inte låta bli att kalla henne för korven. Väldigt kärleksfullt, mammas lilla gullkorv...men mormor tycker det är jättetaskigt! Tänk om hon för alltid kommer vara korven? Sömnen i natt var ok, 2 timmars pass kan man säga. Kröp ner hos lammet vid fyra och fick för en gång skull hålla om henne annars brukar hon vilja ligga själv fast man ska ligga bredvid. Riktigt mysigt och sen vaknade jag av att hon strök mig över kinden med sin lilla knubbiga hand. Älskar ! När jag och tussen kom hem så badade jag henne, hon njöt verkligen så länge hon var i vattnet men oj va hon skrek när det var dags att torka sig. Hon är lite orolig idag, tror magen krånglar lite men hoppa fortfarande att det inte är kolik. Får lite dåligt samvete att jag är så dålig på att fota nu för tiden. Lammet hade vi säkert 400 bilder på vid det här laget och tussen kanske 20... Inte för att antalet bilder är avgörande men ja ändå. Det är helt enkelt tråkigt att stora kameran är trasig, det blir verkligen inte samma sak med en liten kompakt kamera...men man tar ju en del med mobilen också. Nu ska jag prova lite kläde tänkte jag, lite byxor som ej är mammavarianten så vi får väl se hur det går. I morgon är det fullt upp, hörselkontroll, inköp av motorsågssvärd och sen hämta på dagis och så kommer finbesök :-) Fredag är hemmalag, inget dagis, och då kommer också besök. Blir så störd över att all text hamna i en klump, varför?? nu provar jag med tre mellanslag !

Sömn

Att sova är livsviktigt. Det är helt sjukt hur påverkad jag blir när jag inte får sova. Och nu snackar vi inga 8 timmar i streck sovning utan liksom i alla fall kanske tre timmar sammanhängande per natt. Jag behöver alltså inte väldigt mycket sömn för att fungera men jag behöver sömn. Får jag 3 timmar i ett svep så klarar jag m,ig hjälpligt om jag kombinerar det med ett par microsömnstunder under natten. Men alltså när det går i ett och jag inte får de där tre timmarna då går min själ sönder lite grann, jag blir ett elakt jävla monster som tänker fruktansvärda tankar om alla i min omgivning. Jag kan då knappt ta ansvar för mina handlingar. Som tur är så sker det inte jätteofta och efter en sån natt så kommer kanske en då jag får återhämta mig något så jag lyckas hålla balansen på gränsen mot galenskapen. Men jag förstår att man använder vakenhet som tortyr, att man tvingar folk att vara vakna tills de brister. För brister ja det gör man om man inte får sova. En dålig natt Lägger Lammet vid 7 och det tar över en timme innan hon somnar och den timmen är full av frustration då det ska konstras med det mesta. Kommer ner till 8 och Tussen ger full hals, bajs och amning, hon äter i ca en halvtimme bajsar igen och somnar vid 9. Vid halv tio tar vi oss upp i sängen, Tussen vaknar till och får lite mat, somnar vid 10 och jag sl'äcker lampan, 10.15 "mamma"..lammet ropar och vill ha vatten. 11 släcker lampan i min säng igen. 11.30 Tussen vaknar och har gjort stora bajshögen, hon gallskriker när jag byter blöja och vill sen äta, lagom nä'r jag satt mig till rätta ropar lammet----kommer snart, puh hon somnar om. Sover mellan ca kl 12 och 2 med undantag för att jag stoppar in napp två gånger. vid halv 3 är det amning och blöjbyte, inte en blöja utan tre stycken och ett evigt vaggande innan hon somnar vid ca halv 4 fyra och i samma veva som jag släcker lampan ropar mitt älskade lilla lamm....... Och om ni undrar vad Baggen gör under tiden så sover han, inte bra så klart men vi försöker att han ska få sova så att han ska orka jobba men det är klart att hans sömn också störs.

BHAR igen

En sån här tänker jag att jag skulle vilja ha, det är lite så jag vill känna mig :-)
Men det var mer sån här typ jag beställde, praktiskt och skön lite mera jag.

Ny taktk!

Tre bullar och en påse bilar senare....min nya taktik är att jag än så länge bara ska vara och äta det som faller mig in. Detta socker"förbud" bara triggar igång mig!


113

Kilo så ett ner denna vecka , blev väl värsta sockerveckan hittills bara för att jag sagt att jag skulle dra ner på det men nu kör vi igen.....måndags nyttighetskänslan är på topp precis som alla måndagar :-)


Bröst

http://glammom.se/gravidklader/?gclid=CNzppOeH9LUCFa-XcAodHBsAFQ

Underbar sida om man har bröst och ammar. De är stora nästintill gigantiska och de ömmar och läcker som ett såll. Och de finns i snygga varianter, inte helt vanligt.


Jag hade två gamla från förra gången men tycker inte de känns fräscha trots att jag kör dem i 60 grader så jag beställde hem två stycken. Nu är jag ju lite mer bekväm av mig än snygg så det blev en sportbh och en seamless. UNderbara båda två och hitintills är bröna nöjda.

De är som en grej liksom som är kvar run

Kraft

Det tar på krafterna det här att vara tvåbarnsmamma, missförstå mig nu inte, ingen är lyckliga en jag och tacksammare för de underbara små mirakel som vi har men oj vad det tar på. Känner mig lite som en urvriden disktrasa.
Det är kämpigt med hämtning och lämning på dagis, jag känner att det sliter på kroppen och knoppen. Babyliften är egentligen för tung och även om jag är noga med att inte lyfta lammet så blir det tungt. Dels parera alla andra dagisbarn som vill fram och klappa ulltussen, och sen verkligen försöka se och bekräfta lammet, och så ska kläder på och väska och nappar och trasor med hem också....puh längtar tills vi slipper overall.

Har beställt hem två bh återkommer i det ämnet då det kräver ett helt eget inlägg.

Angående sockret....det har gått ok, har inte så stora krav på mig själv blev ju lite smågodis i tisdags och ett wienerbröd i torsdags, och två glassar två kakor och äppelpaj....oj det blev visst en del :-) nya tag nästa v.

I natt har lammet kräkts ca tio gånger mellan tolv och fyra...hoppas vi andra slipper.

Sömn

Borde sova men kan inte, ammar och tvättar, inne på tredje maskinen nu.

Råkade nätshoppa lite också, två amningsbhar hoppas de är bra för de var ju inte jätte billiga. Men hade en rabattkod som man får i Kitty jutbrings blogg, en av de bästa bloggarna, vet dock inte hur man länkar men det är ju bara att googla.

Klickade lite på hm och kapahl också men tryckte aldrig på köpknappen vilket Baggen nog tackar mig för . Just det vet ni för första gången sen jag skaffade hm kortet så fick jag en räkning på årsavgiften.....den brukar ju alltid liksom dras från ens bonus så att säga. Snacka om att jag ändrat shoppingbeteende! Och kanske butiker också.

Jag behöver verkligen ett par eller två kanske bra byxor som jag kan ha typ nu och fram till sommaren, mammabyxorna liksom hänger ju när inte stormagen finns där och de vanliga byxor jag har är långt ifrån lagom ännu, tänker inte ens prova. Sen behöver jag trosor, jösses skulle nog behöva slänga hela högen och köpa nytt. Det finns så mycket skit i den lådan som jag sparat men borde slänga. Hr många trosor behöver man för att gå runt?

Och skor jag måste ha skor, vill ha ett par converse .

Men får väl à en sak i taget :-)


Nu ska jag speed vila!

Socker

Är en jävulsk drog, och jag säger drog för visst är det ett ämne som kroppen inte på något sätt behöver men så fruktansvärt gärna vill ha. Det gick så bra att handla igår gjorde bara kloka val enda till jag kom till snågodiset.....slängde ner ett par skopor i en påse som jag sen tryckte i mig på vägen till BVC . Så onödigt men men så kan det gå ibland och jag köpte ju inte hem ett lager av chokladkakor , chips osv. Sen på kvällen blev vi ursugna bekände då mitt smågodis och sen åt vi skorpor med smör och ost.


BVC gick bra och det gick bra både att lämna och hämta lammet men oj va trött jag var. Känner att jag inte riktigt orkar lyfta barnstolen, och fogarna gör sig mer och mer påminda...fan rent ut sagt. Men ska ta kontakt med sjukgymnasten och se om det finns ngt att göra.

Mår bra av att våren är på väg känns skönt att snart kunna njuta av trädgården och att bo på landet,

lever

jag överlevde första dagen...nu blir det premiär att få lammet till dagis...återkommer med detaljer

1

Första dagen ensam hemma med två barn och en så länge går det bra!

Vägde mig i morse och 114 kg så minus tre kg till på en vecka av en diet bestående av choklad, tårtor och chips mackor och pizza.

Idag börjar jag dock dra ner på sockret och ska försöka äta nyttigt, ingen bantning men hälsa i fokus. Ska be baggen ta kort på magen också när han kommer hem. Men jag tycker det känns som att den dragit ihop sig rejält. Men ärret har liksom dragit ihop sig så det är som en limpa längst ner, svårt att förklara men det lär ni ju se när jag släpper bildbomben på magen ;-)

Lammet såg en reklambild på datorn , typ Pamela Anderson och ropade glatt kolla pappa e mamma! Lilla hjärtat vet hur hon ska plocka pluspoäng :-)


Mindre roligt är att vid de tre promenader vi tagit oss ut på så har jag varje gång känt av fogarna! Hoppas att det bara är att jag måste få tillbaka lite vardagsmuskler och så går det över. Sen har jag ont i knäna, men det tror jag tyvärr beror på att jag faktiskt varit/ är så tung som jag är. Så nu är det hälsan i fokus som gäller.Livet

Ja inget är dig likt, känns nytt och ovant och samtidigt så självklart på samma gång.

I förrgår hade vi en riktig mardrömsdag/ kväll/ natt jsg tror allt dom kunde gå galet gjorde det. Både jag och baggen var helt slut sv dömnbrist och lammet hade sin "första" riktiga protest mot att ha blivit en till i familjen. När vi äntligen fick henne i säng, efter ca 1,5 timmes vaggande och sjungande så sov hon bara en timme innan hon vaknade och skrek och hostade tills hon kräktes. Lilla lilla hjärtat. Sen fick hon sitta i pappas knä och mysa. Samma procedur vid nattningen nr 2 ca 1 timme. Kvällen innehöll också slå tån i soffan, tappa ett glas vatten i sängen, oändligt med bajsblöjor, kaffe blaskigare än the !! Men också snoriga pussar och kramar hårda som om livet hängde på det.Igår var bättre det enda missödet var att diskmaskinen pajade!! Så det är dagens projekt! Inhandla samt forsla hem.

I natt har de sovit skapligt båda två. Det stora problemet är kl 4 amningen med blöjbyte, ulltussen ylar då som en varg och lammet har en sömnperiod då hon verkar sova lätt vilket innebär att hon vaknar. Hon har då sovit så länge att det är lite svårt att sövs om i fall hon hinner vakna ordentligt .Nu kaffe :/)

RSS 2.0