Livet

Ja inget är dig likt, känns nytt och ovant och samtidigt så självklart på samma gång.

I förrgår hade vi en riktig mardrömsdag/ kväll/ natt jsg tror allt dom kunde gå galet gjorde det. Både jag och baggen var helt slut sv dömnbrist och lammet hade sin "första" riktiga protest mot att ha blivit en till i familjen. När vi äntligen fick henne i säng, efter ca 1,5 timmes vaggande och sjungande så sov hon bara en timme innan hon vaknade och skrek och hostade tills hon kräktes. Lilla lilla hjärtat. Sen fick hon sitta i pappas knä och mysa. Samma procedur vid nattningen nr 2 ca 1 timme. Kvällen innehöll också slå tån i soffan, tappa ett glas vatten i sängen, oändligt med bajsblöjor, kaffe blaskigare än the !! Men också snoriga pussar och kramar hårda som om livet hängde på det.Igår var bättre det enda missödet var att diskmaskinen pajade!! Så det är dagens projekt! Inhandla samt forsla hem.

I natt har de sovit skapligt båda två. Det stora problemet är kl 4 amningen med blöjbyte, ulltussen ylar då som en varg och lammet har en sömnperiod då hon verkar sova lätt vilket innebär att hon vaknar. Hon har då sovit så länge att det är lite svårt att sövs om i fall hon hinner vakna ordentligt .Nu kaffe :/)

Kommentarer
Postat av: Veronica

Jag förstår att det måste vara en stor omställning för Er och framför allt för det lilla lammet! Hoppas att Ni sovit gott i natt så Ni kan njuta av den här dagen! Kram!

2013-03-03 @ 09:55:07
URL: http://www.renaramavera.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0