Ups

Ähhhjoråsåatt då har man överätit igen. Men midsommar var ju med på listan.


Dagens mål är motion 😃💪🏽


Hantera plusset

Så kom så äntligen det väntade plusset! Hade dock inte förväntat mig att det skull va borta i morse 😊😊😊😊

Har gjort mini löv i betong med barnen, hade i färgpigment blev kanonfint.


Lyckads även med en utbakad fläta för första gången...när jag skulle sova😂


Vikt

-0,6 kg denna vecka 😃


Jobb

Just nu är det sjukt mycket att göra. Känner mig lite dum och slö som om jag inte presterar som jag borde.


Skrivflowet kommer över mig ibland men inte i den utsträckning jag har behov utav. Det går ju aldrig att planera sina dagar i detta jobb men på sista tiden har verkligen ingen dag ens varit 50% av vad jag tänkt.

Ligger efter i allt och släcker bara eldar. Gör hela tiden nya prioriteringsplaner och inför semestern checklistor. Men tiden krymper och listorna blir bara längre. Har ett ärende som jag har prio ett på. Ett ärende som berör mig på så många nivåer, igenkänning, rädsla, och så en oerhörd klump i magen över att verkligheten ibland ser ut som den gör. Jag hoppas det blir rätt, jag hoppas att mina beslut även om de gör ont nu på sikt gör det bättre.

Jag kommer inte hinna klart det jag tänkt innan semester, jag kommer inte hinna hälften av det jag tänkt. Alla människor kommer förhoppningsvis känna sig hörda och veta vad som sker men det är ju dokumentationen som halkar efter. Jag har förankrat hos chefer och fått till mig att jag ska prioritera så som jag tänkt. Jag har blivit tillsagd att vissa saker får vänta till augusti. Det känns inte bra!!! Jag gillar inte att vara sen.

Belastningen på jobbet är hög. Egentligen kanske inte så mycket högre än vad jag varit med om genom åren men livet är ju annorlunda nu. 3 barn tar tid och kraft, de SKA ta tid. Men jag känner att det går ut över dem att jag har mycket på jobbet. Jag känner att jag bara hastar omkring och allt blir  halvdant. Jag måste vara mer närvarande i det jag gör känner jag. Liksom 100% fokus barnen när jag är med dem och fokus jobb när jag är på jobb. 
Det ska bli mitt mål mer närvaro inte bara fysiskt utan också mentalt. 


Jag längtar till semestern för då ska jag släppa allt!Utmaning!

I morgon är det vägdag, lite läskigt. Har vägt mig lite i veckan och trots helt fel kost ser det bra ut. Vet dock att ett bakslag är att vänta. 


Idag var det student! Smörgåstårta och vanlig tårta åt på riktigt för tre personer. Mår fortfarande lite illa.

I morgon blir det Sthlm 1 dygn, ska njuta men försöka tänka klokt .

Sen blir det restaurang både onsdag och lördag v 26.  

Men däremellan ska jag äta klokt gott och röra på mig så mycket jag kan .Ur fas

Få mig på banan!!!!!!

Utmana mig! Hota mig! Belöna mig!


Över styr

Skriv inläggstext 

Frukost bra, lunch bra, middag gick fullständigt överstyr !!

Var vrålhungrig och stressad! Inte helt korrekt ifyllt men höftade lite. Efter middag åt jag ett paket nästan fullt ben och Jerry glass sen gick jag vidare till syltkakorna.. fyra stycken och nu ont i magen 😱. 

Planering är verkligen a&o speciellt i stressiga tider. Typ 4 v kvar till semester och mycket ska va gjort innan dess. 

Ska följa min ta en dag i taget plan och skriva upp allt.
Kanske realistisk att tänka +-0 ett par v framåt. Har ju gått så ruskigt bra så lite stiltje är helt ok så länge det inte är plus. 

Måste undvika korv och se till att äta mellanmål. Bikiniproblem

Lammet är 6 år och hennes högsta önskan är en bikini. För att alla andra har det.


Jag har en stark känsla emot bikini till barn, bada gärna naken men inte i bikini. Kan tyckas konstigt kanske men för mig blir det lilla tygstycket som skyler brösten ett sätt att sexualisera den lilla kroppen. 
Samtidigt så skyler ju även en baddräkt mer än ett par badbyxor. Varför är då baddräkt ok?!

Det triggar så mycket i mig. Väcker känslor och frustration. Mitt enda svar är att det bara är så att det blir ingen bikini. Jag har inget bra svar att ge henne, vill inte förklara sånt hon inte ska behöva veta.

När ska de få ha bikini? Är det ok vid 6år? 

Jag känner mig splittrad. Vill att de ska vara barn! Trygga! Starka och självsäkra !Socker

Alltså jag har en sån dip!!!! Vill bara trycka i mig socker och chips och kakor och godis ...

Tog en allevo chokladbar innan läggning av barnen. Tjutfärdig av sockersug, arg och frustrerad på samma gång. 
Tog nu två knäcke med Bregott och totalt 4 rejäla skivor ost. Det rymdes inte i budgeten men bättre det än att jag äter upp hela paketet med ballerina eller ostbågarna som är kvar sen helgen. 

Undrar varför det blev så här då?! Kände det redan på eftermiddagen. Antagligen var det lunchen dom triggade igång mig på någe vis?! Sallad men denna gång med gyroskött (brukar ta räkor) och jag tog bröd till, tre typ små pizzadegsbröd och dressing.  Brödet och gyrosen ngt av det var det. Allt annat brukar funka.

Eller så ville hjärnan bara spela mig ett spratt för ett slag. 

Jobbade idag och försökte göra en plan för tiden fram till semester. Om jag inte blir sjuk eller vab så kanske jag hinner nästan allt. Jag avslutar med 4 hela skrivdagar då 5 utredningar ska skrivas helt klart plus att all annan dok ska vara uppdaterad. Jag har just nu också 8 utredningar som ska rulla under semestern och göras klart efter semester. Jag har två kanske tre tider kvar för möten i övrigt är jag fullbokad.

Hmmm stressmonstret gillar godis 😱
Jag måste ha en strategi för att inte äta stress!!!

Lite mycket på jobbet men så är det väl alltid .


Fin klänning

älskar när klänningar och toppar har fickor 😃. 

Snart 12 kg ner totalt i år 😃💪🏽


RSS 2.0