Ännu en vecka

Och vilken vecka !! Fredag slog sig lammet rejält då hon trillade från soffan rakt ner på hörnet av soffbordet. Det blev som en krater men gick inte hål. Ledsen var hon men vi la is på så det gick rätt bra i alla fall. Lördag kräftskiva , ett energiskt lamm som vägrade somna. Vid halv elva gav jag upp och gick hem med henne. Söndag , tanken var att jag skulle hjälpa lillebror flytta lite. Baggen bakis så jag stoppade in lammet i bilen och gav mig iväg. Halvvägs börjar lammet spy helt okontrollerat ...trodde hon skulle kvävas. Tvärstannar och lyckad få ut henne ur bilen fortfarande spyendes... Till slut slutade hon fick av henne alla klädet och torkade av henne hjälpligt med våtsevettet. Hade ett ombyte med som tur va. Sen står lammet i baksätet och spelar munspel och sjunger om vart annat när jag öser kräks med händerna ur barnstolen och jag vill poängtera att jag inte överdrivet!! Med hjälp av våtservetter lyckades jag få det hjälpligt rent så vi kunde ta oss hem. Hemskt var det och jobbigt var det att plocka isär och tvätta alla delar av stolen! Måndag ja då bekantade vi oss med ambulansen!! För att göra en lång historia kort blev lammet getingstucken vid munnen och började klia sig kraftigt i munnen. Baggen åkte dit och ambulans kom, ambulanspersonal åkte med i vår bil och jag mötte upp på vårdcentralen. Behöver jag säga att jag åldrades tio år under den korta stund det tog mig att åka från jobbet till vc. Har nog aldrig varit så rädd. Men när jag kom fram så åkte hon Bobby car i full fart i korridoren, lycka! Efter ett par timmars övervakning åkte vi hem. Tisdag fick vi se en mycket livlig liten krabat i magen, allt såg jättebra ut och vi fick bg. 25 feb :-) vägde in på 103 kg i v 14 så ca 8 kg upp hittills ... Onsdag, torsdag bara försvann och idag fredag ! Jobbet är fortsatt bra men ser fram emot att hälsa på gamla jobbet på fredag :-)

Dilemma

Vrider och vänder på ett problem, får ingen rätsida på det.
Kräftskiva i kväll hoppas jag skingrar tankarna. Längtar efter mitt gamla jobb rätt mycket även om det är bra på nya.


2 v

I snart två v har jag nu jobbat på mitt nya jobb och det går bra, jättebra faktiskt. Jag tror jag gjorde rätt val, i alla fall just nu.
Har berättat på jobbet att jag ska ha en liten bebis och min chef blev glad!!! Genuint sa hon grattis och tyckte det skulle bli mysigt med en mage på avdelningen. Hon sa att jag skulle ta saker i min takt och när jag kommer tillbaka efter föräldraledigheten så sa hon att de ordnar så jag får uppdatering av utb. Jag kan inte med ord förklara hur bra det kändes.

Jag har vägt mig!!! Återkommer med resultat i den frågan senare ha ha

Tisdag längtar jag till då vi ska på ultraljud :-) spännande.
Lördag blir det kräftskiva och så ska jag försöka hinna sova en del tänkte jag:-)
Jag läser er men är usel på att kommentera , det blir nog bättre sen :-)

Levande

Jo jag lever, men tiden att blogga finns liksom inte! Det är ovant att jobba heltid, och ovant att baggen hämtar och lämnar lammet, jag har svårt att släppa .
Jobbet, är bra. Väldigt mycket nytt att lära sig koder, förkortningar, lagar, riktlinjer, datasystem , mail, tidraporter, vart man ska sitta i matsalen vilken hiss som går vart osv. Jag tror det blir bra när det väl faller på plats, 4veckors utbildning till att börja med och sen fortsatt intro under en längre tid. Efter 6 mån räknar de med att man ska vara självgående :-) och det är vän typ då det är dags för mig att gå hem på fl.
Illamåendet håller jag i schack med tabletter och frukt och bullar. Åksjukearmbanden har jag nästan hela tiden men inte på jobbet, har inte berättat ännu ska göra det nästa v. Vi är sex nya som börjat samtidigt och det känns skönt att vi blir ett litet gäng.

Längtar så mycket till den 28 då vi ska få kika på lillen i magen, byxorna börjar bli rejält trånga nu troligen mer på grund av ätandet än bebis som en så länge är pytte liten.

Jag saknar mina gamla kolleger så det gör lite ont men det ska nog gå bra.

Tack och hej så hörs vi vart efter
Tack och hej

Blä

Nu är jag så trött på att må illa så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hela hela tiden från morgon till kväll!!!!det hjälper lite precis när man äter men det är ju inte så bra. Försöker göra äppelbitar och så men det blir en del godis också det är bara att erkänna.

Det är lite tråkigt, så mycket som jag tänkte göra hälsa på en kompis i hennes stuga, hälsa på kusinerna i Sthlm , åka och bada osv osv men nästan allt känns oövervinneligt. Jag hoppas verkligen det blir bättre till jobb börjar . Känns inte så kul att börja nytt jobb och må så här, vet inte ens om det går?!?

Ska ringa mvc idag och se om det finns ngt man kan göra .

RSS 2.0