Ahlgrens bilar

Skötte mig exemplariskt igår fram tills efter helvetesläggning av barnen. 21:00 hetsåt jag barnens rester. Slängde allt i morse.


Men det var ju ändå bättre att jag skötte mig hela dagen 😃

Idag ska vi till fru hembakat i 7 varianter extra allt på fika. Jag ska bara!!!!! Ta kaffe.


Djupandas igenom

Plusset är inte så stort om man ser lördag-lördag men i veckan gjorde jag en lägstanotering och från den är det 2 kg.Livet är lite djupandning mest hela tiden känns det som just nu. Försöker samla kraft och energi i min fantastiska trädgård. Gräver och planterar filosoferar om vart annat.


I veckan har jag lite specialledigt från jobbet, lite semester/lästid/flex i ett försök att dra lite i bromsen. Oerhört stressande just nu att veta att jag på måndag inte ska trixa:fixa och vältra mig i andra msk sorg och elände utan ha tid med mig själv. Vart ska det sluta...

Idag ska vi va hundvakt. 

Det blir antagligen bad då termometern ska upp emot 30 


Plus

Laddar mentalt för mitt första plus i morgon. Vilken dag och kväll jag hade igår. Så mycket glädje och skratt. Mat, vin, rabarberpaj,snacks, godis i ett konstant flöde.


Så nöjd med gårdagen på alla sätt, lyckliga ungar som lekt ute till 22 och som sen däckade med svarta små fötter och svettlockigt hår.


Grillade spetskål igår och det var riktigt gott. 


Idag gäller det att kliva på banan igen direkt ingen avvikelse idag då blir det inget bra.

Min kvargfrukost
Tomatsås grönsaker till lunch

Middag ingen aning 


-2 kg

Deanna v slutade på minus 2kg. Så skönt.

Kan nästan inte tro att det är sant hur bra det flyter på 8,9 kg på 3 veckor. Jag har bara ett mål denna gång och det är att varje dag slaviskt fylla i Viktklubb . 

Ingen hets och faktiskt inte ens några tankar på x antal kg innan midsommar eller liknande som jag alltid brukar ha.

Bara fylla i varje dag och inget är förbjudet.

Drack rosé igår och det var gott, har aldrig gillat det förut men igår var det gott. Matteus tror jag det hette, flaskan var fin det var därför jag valde det.

Igår var det 28 grader varmt!!!! Barnen badade i sjön efter dagis. Jag doppade fötterna.

I natt har det varit kruppnatt med Elric. Antagligen ngn förkylning på gång.

I eftermiddag ska jag iväg på roligheter med jobbet. Ja jag blir kvar på mitt nuvarande och det känns bra. Finns en hel del att jobba på från ledningens håll men inget som inte går att förbättra.
Blev erbjuden tjänsten men med en lön på 4200kr mindre än nu. Hade de gett samma hade jag ändå valt att stanna av olika skäl 😃


Så jävla bra helt enkelt

Skriv inläggstext 

Det rullar på så bra med Viktklubb , fyller i allt precis allt. Jag har också tagit ett beslut i jobbfrågan. När jag väl tog det förstod jag att det nog är det magen försökt säga mig länge. Återkommer i frågan när jag meddelat mitt beslut till mina chefer😃


Ett minus

Igår var minuset stort och glänsande idag litet och jag känner mig så tacksam. -0,2 kg Lördagsvikt är det som gäller. Med  tanke på att veckan inneburit att äta ute vid tre tillfällen varav buffé en gång så tycker jag det gått bra. Gårdagen blev en oplanerad ätdag. Chips, dip och godis. 

Satt huttrande på altanen med maken och vände och vred på livet, 3 glas rött blev det och det känns idag. Överskred med typ 1000 kcal igår.

Har en arbetsrelaterad situation som påverkar mig mycket just nu. Blir oerhört illa berörd och tänker inte ge mig. 

När det gäller nytt jobb eller inget så har jag fortfarande inte blivit erbjuden ngn tjänst, i slutet av nästa v har jag förstått att de ska vara klara med alla intervjuer.

Jag pendlar och velar väger för och emot. Väntar på magkänslan.


2 veckor med Viktklubb

Och 6,7 kg närmare mitt mål på - 30 kg!!! Det går fantastiskt bra, motivationen är hög och suget hanterbart.


När det gäller jobbet så har jag varit på intervju. Det gick bra. Men jag är galet osäker på hur jag ska göra om jag blir erbjuden jobbet till den lön jag begärt! Vrider och vänder på tankarna. Skriver plus och minus listor. Hoppas att jag snart skall känna i magen vad som är det rätta.Ja idag premiärbadade barnen, jag kände inte ens på vattnet.


Jaaaaaa

117,1 och jag mår bra....-1,8 kg


Men som vanligt är det lördags vikt som skrivs in på Viktklubb. Känner att ett halvkilo ner så är jag nöjd.118,9

118,9 kg!!!!!!!


-5 kg på en vecka 


Är vågen trasig? Ska på kalas idag ska snoka reda på en våg då.


Fem kilo😊😊😊😃😃😃😃😃


Nervös

Lite nervös för vågen i morgon , intalar mig att jag ska vara nöjd med 1kg ner men oj va besviken jag kommer bli om det inte är nära de 4 i morse.

Druckit två glas gott rödvin till en helt otroligt god entrecote med sallad och bea, allt rymdes i budgeten . Tog 5 godisar oxå inget dåligt samvete men rätt onödigt .


Kollade med min nuvarande chef om hon var ok med att jag lämnade henne som referens. Hon blev ledsen och vill inte att jag slutar, blev lite velig. Hon sa oxå att hon skulle ge mig goda referenser.  Lönesamtal på måndag och intervju torsdag. Vet inte hur jag ska tänka med lön? Hur viktigt är det? Vad är min privata sfär värd? 

Så svårt att veta vad som är rätt och vad som är bäst! Försöker göra plus och minus listor men det är svårt.


Vågen

I morgon är det vägdag. Tjuvvägde mig idag. Ställde mig tre gånger på vågen kunde inte riktigt fatta -4kg första veckan 😃😃😃😃😃😃😃😃

Dock kommer det nog va lite plus i morgon då jag planerat in ett glas rött ikväll till maten.

Det känns fantastiskt!


Arg

Har en arg och jobbig känsla i kroppen. Sur och frustrerad.

Jobbet gnager, när jag nu tagit steget att söka annat känns det som ett vakum.


Maten går bra känner att det är rätt väg.


Viktklubb

Ja nu har jag tagit ett beslut! Viktklubb är min nya bästa vän, vi ska hänga varje dag och jag ska berätta allt för henne. 

Jag har ett riktigt långsiktigt mål och det är att jag ska va stabil i vikten under 100 kg om 1,5 år ungefär. Vi ska åka utomlands när Baggen är klar med sin utbildning och då ska jag inte oroa mig för att få plats på planet.

Jag faller alltså tillbaka i ngt som funkar, något där inget jag stoppar i munnen är förbjudet det kostar bara olika mycket i kcal. 

Och jo jag har blivit kallad på intervju till ett jobb jag verkligen vill ha. Känns läskigt och kul på samma gång. Återkommer 😃


Fredagen

Gick bättre än lördagen. Jag är ett hopplöst fall 😂. 


Men kör på igen som vanligt.


Kusinbus

Igår tackade jag nej så sjukt många gånger. Jag fyllde också barnens ägg och kusinernas utan att pilla i mig en enda bit. 

Idag blir det att åka till barnens kusiner för mat, lek och ägg. 

Snön öser ner så är lite glad att jag inte lyckades få på sommardäcken i veckan. 

Dagens mål inget godis och ingen efterrätt!

Äta fritt av övrig mat!


RSS 2.0