Bröd

Här sitter jag och drogar. 


!!

Vikten skjuter i höjden. Äter socker ovh mår skit utav det. Svullen , darrig lite lätt illamående . Tänk så mådde jag jämt förut. Nu är det bara ett återfall!!!??!

Jag längtar till omstart men vad hindrar mig att börja just idag?

Vuxen

Igår!!! 

Baggens första kommentar när vi svänger ut från barnvakten, oj va snabbt han somnade?!? Ehhh han är inte här han är ju hos barnvakten😂😂😂inte så vana vid tystnad.

Vi åkte till city i grannstaden, strosade i långsamt tempo genom varuhusen och tog en långfika. Alltså på riktigt kommer jag inte ihåg när vi satt så sist bara han och jag och bara pratade om ingenting. Så ovant men så skönt. Inga festisar som spilldes ut, inga utbrott, inga bajsblöjor osv osv 
Sen strosade vi vidare, kände inte igen oss då mycket var ombyggt kände oss lite överväldigade av alla människor 😳 riktiga bonnläppar är vi 😃. 

Detta måste vi göra igen snart, känns viktigt för vårt liv och vår överlevnad. Ekorrhjulet bara snurrar och den ena dagens kaos avlöser den andra. Vi måste stanna upp och bara vara vi, ge oss tillfälle och möjlighet att va bara han och jag. Mitt livs kärlek min livskamrat min Bagge.🐑

Det gick så bra att lämna ungarna och vet ni jag saknade dem inte en sekund, blev såklart glad att se dem sen men kunde helt släppa dem när vi lämnade . Väldigt skönt!

Vi shoppade lite också, ett par vantar i galon till Ludde, nässpray och en grej till ytterbelysningen som pajat . Sen köpte vi också den omtalade boken!!!


Igår så fick 🐑 läsa hela och sen somnade hon, vi hoppas sidantalet ska minskas vartefter 😃.

Ludde slog rekord i sovning i natt, sov i ett streck från 18:20-04:00!! Tussen va lite orolig och drömde/ grät men annars bra natt. Ludde fick välling vid 4 och jag försökte söva om men vid 04: 40 gick vi ner efter lite halvslummer.

Maten igår lämnar vi därhän 😱. Har ett sånt ätbehov, liksom inte sugen på ngt speciellt utan bara på att äta! 

Idag kommer en kompis till Lammet det blir bra. 

6 månader

Idag var det så dags för vägning och mätning 27/7 och 6 hela månader med lchf. Ja sista månaden har väl inte varit den bästa men jag har haft lchf som grund.

Vågen

1 januari     124 kg
27 januari   119 kg
27 februari 112,7 kg
27 mars.     110,9 kg
27 april.       108
27 maj.         104,6
27 juni.         104
27 juli           105,2

1 mån.   -6,3
2 mån.   -1,8
3 mån.   - 2,9
4 mån   -3,4
5 mån. -0,6
6 mån +1,2
(13,8kg) lchf

Måttbandet hittade jag inte och orkar inte leta heller... Gissar på små plus rakt över typ. 

Känns aldrig kul med plus såklart men va fan det kunde va så mycket värre. 

Idag ska något stort ske. Jag och baggen ska ha egentid tillsammans utan barn. Vi ska äta lunch och göra ngn form av utflykt 😃.

Finaste vännen ställer upp, hon kommer va helt slutkörd efteråt gissar jag, det kan nog räknas som ett träningspass 😃

Det är första gången vi lämnar bort alla tre, förutom att mamma haft dem lite kortare här hemma. Det känns skönt men lite läskigt, alltså lilla lilla Ludde. Missförstå mig rätt det finns ingen jag litar på mer, ingen som jag vet tänker som jag när det gäller barna och som faktiskt tycker om dem. Nej det läskiga ligger i att snart väldigt snart ska han börja på dagis och det känns ofattbart läskigt och sorgligt och såklart lite skönt.

Så många känslor. Snart fyller han 1 år lilla vilden. Alltså han går ju nu och klättrar, han klättrar på allt och har börjat fatta att man kan flytta saker för att kliva upp och komma dit man vill. Han trillar och slår sig så blodet rinner, bulor och blåmärken avlöser varandra. Gissar att vi kommer ha klippkort på akuten med den lille mannen.

Igår hände förresten något roligt. Tussen är ju sen med pratet, säger inte många ord men har en otrolig förmåga att görs sig förstod ändå. Några ord har kommit under sommaren, glass, jävlar, spela och Pernilla 😂😂 men så igår skulle lammet sjunga frostsånger för oss, då ställer hon sig på ngt typ en låda och sjunger mycket inlevelsefullt . Denna gång som många andra stod Tussen brevid men var inte tyst , hon tog i så hon blev röd och det var visserligen bara "ljud" men man kunde lätt urskilja "let it go..". Så kul!! Sen efteråt kliver de ner och bugar och vi ska applådera💕💜




Klok

Gjorde kloka val igår. Klev ur bilen och tänkte  våffla med minst två kulor, skagentoast med bröd, kött och potatisgratäng och smågodis till förbannelse. Det blev fläskfilé med soltorkad tomat inlindad i bacon med god sallad med feta och melon och färska stekta kantareller i CF, mörk choklad och nötter 👏👏👏👏👏👏
I bilen lite naturgodis i stället för glass. 

Va som hände?! Ja jag vet inte men jag tror att i och med att det inte var förbjudet så släppte behovet.

Mamma ringde och berättade att lammet åkt hiss helt utan problem igår, sååå skönt.

En sån ska jag prova, roligare variant av köttfärslimpa!

Vägde mig inte i morse 😃


Hopp

Jag ska försöka ta semester från vågen. 

Jag och baggen pratade ihop oss lite gällande vår kost och vi kör lchf som grund men med en glass/paj/ Utemat när det passar humöret och livet bäst.

Och jo jag vet att det alltid går att göra kloka val lchf val men nu kör vi så Hr tre v sen påt gärnet igen 😃. Känner mig nöjd med beslutet eftersom ett avsteg då inte blir så ångestladdat och förhoppningsvis blir inte det är kört tanken så stark då. Bestraffningstänk Och ångest är det jag vill undvika.

Idag ska stora lammet sova hos mormor 💜 om hon tar sig upp i hissen! Hon har en otrolig skräck för hissar just nu men vi jobbar på det. 





De sista är de vackraste, digitalis, och de farligaste. Supergoftiga

Kokosgröt

2ägg
0,5 dl vatten / kokosvatten/ kokosmjölk 
1 msk kokosmjöl
2 msk kokosfett
1 uns salt 
Massor kardemumma 

Blanda, värm/ koka , vispa typ hela tiden det går snabbt.

Ät med kanel och bregott typ 4 msk 😊
Eller färska bär och lite grädde/ kokosmjölk

Så jäkla gott! Den kallas tydligen ketosgröt.



Sjuk

En ruskig halsfluss ont som fan och feber, penicillin för andra gången denna sommaren. Morgondos, får snart skaffa dosett!

Penicillin, alvedon, magnesium , multivitaminer och ett litet inga barn piller 👍
disken från gårdagens middag , inte lchf 😳. Fick även ärren Magnum då jag var så duktig hos doktorn😀




Sjuk

Feber och värk i hela kroppen och så ont i halsen kan knappt svälja!
Sov på dagen igår och gick den och la mig vid 18 😳 

Att falla

Alltså alla dessa återfall! Hade det varit knark hade jag dött för länge sedan. 

Det är så tragiskt att inse att jag aldrig kommer att kunna äta liiiiite socker. Jag är så beroende och missbrukar skiten så fort tillfälle ges. 

Idag är det nystart igen!!! Kokosgröt till frukost , planen är kokta ägg till lunch och kyckling med coleslaw till middag.

Vi ska ev på kalas en sväng men hey det finns ju kaffe. Lammet är dock sjuk så hon och baggen får stanna hemma. Hon har ont i halsen och ont i magen, igår 39 i feber idag 37,3 så hoppas det är på väg att gå över. Har försökt kolla i halsen och det är rött, svullet och tungan har vit beläggning men inga typiska halsflussploppar. Vi får se blir kanske en tur till doktorn om feber stiger igen.


Badade med alla själv i förrgår. Det gick över förväntan men vi var nästan själva vid sjön vilket underlättar.  

Annars rullar dagarna på och veden är kvar, huset inte målat och garage rummet saknar fortf gipsskivor. 

Jag mår rätt jobbigt rent hormonellt, gissar att det är mensdags Men osäker, äter ju minipiller nu och det går sådär. 

Det är skönt att vs två vuxna hemma men jag önskar att vi fick till lite fler stunder av vuxentid utan barn som skriker, slåss eller vill sitta i knät .

På väg hem från sjön en dag, mums .


Vi har röjt lite garderober, från 5 till 2 flyttlådor. Mycket till tippen och en del fram till användning . Detta underbara barntäcke som baggen hade som liten fick bli luddes 💙

Vi har lite planer på byte av rum, garderober osv men vi tar en sak i taget.

En bild

Säger mer än tusen ord 


Bilar

Efter en halv dag på Kolmårdens djurpark tryckte jag en påse ahlgrens bilar!!!!

Ett rejält återfall hela kvällen.

Idag strikt!

Mums




Åt en glass i bägare,,2 kulor. Det hade jag bestämt att jag skulle göra engång i sommar så nu är det gjort. 


Motion

Lycka!!!
Äntligen kommer jag kunna motionera lite 😄😄



Svårigheter

Alltså först i fredags kommer mamma på middag och vi hade gjort tacos efter lchfs alla regler med med bröd och chips till barn och mamma . Mamma har med sig en gigantisk hembakad chokladkaka/tårta!!! Definitivt inte lchf, kände faktiskt att jag blev lite sur och hennes " nej men just det det kan ju inte du äta!!!" 👎👎👎👎👎

I snart 6 mån har jag valt bort mjöl, potatis osv ändå fyågas det men potatis kan du väl äta lite??? Blir förbannad.

Igår kom efterlängtade gäster långt ifrån för ett par dagars umgänge. Umgänge som innebär mycket ära, fika och svulla!! Jag hade helt liksom glömt detta med att planera maten, jag borde haft ost och ölkorv hemma i mängder😱

De hade 4 påsar chips med sig.. Jag är slav på chips och en gigantisk påse godis !!!! Alltså nästan så jag gråter lite nu när jag skriver, det är så tragiskt vilken sockerslav jag är. Jag lät bli skiten länge länge men sen skulle jag in och värma välling och då stod skålen där!!!

Bara en ni vet!!!! Men det blev inte katastrof kanske tre nävar chips och tio godisar. 

Men jag brast. Fan . Idag skall lchf alternativ inhandlas och inte ett endaste chips ska in i min mun. 

Idag ? 

I morgon ska vi äntligen till Kolmårdens djurpark. Lammet vill helst gosa med lejonen. Jag vill överleva dagen utan större utbrott 😊

Tuttar

När man undrar vad det är som står ut från magen i naveltrakten Och sen inser att hej bröstvårtorna hänger ni här nere nu för tiden?!?!
😂😂😂😂😂

Sommar

Tar lite halvsemester från bloggen men inte från viktkampen. 

Kör en äggfasta måndag- fredag denna vecka.

Kram på er

RSS 2.0