10 mil

Ja då har jag gått tio mil :-) började 6 oktober och satte som mål att gå tio mil till jul. Då hade jag inte gått på över ett år. Graviditet med svår foglossning och lathet kom i mellan. 

Det är så skönt att va igång igen, älskar att gå. 
Vet inte vad jag ska ha som nytt längdmål?? Har ett mål som är att jag ska ut och gå tre gånger per vecka i alla fall. Det kanske räcker just nu. 


Dagens promenad var inte lång och inte snabb men en av de mysigaste på länge. Hela familjen plus katten gick ut i kohagen, har druckit varm oboj, hoppat över komockor och ätit pepparkakor. 

När vi kom hem bakade vi muffins supergoda blev de. Har bestämt att jag har en dag inom parentes idag. 

Baggen är föräldraledig idag underbart. 

Kärlek

Tänk ändå vad häftigt det är att man kan hitta en människa som man vill dela hela sitt liv med. Att den människan sen känner på samma sätt är ju fantastiskt . 

Att den människan sen finns kvar både i med och motgång det är sann kärlek. Jag vet att min Bagge älskar mig, jag har fel och brister gör saker som gör honom lite galen ibland men han tycker om mig i alla fall. 

Och som jag älskar honom! Min man, min styrka. Jo jag är nog rätt stark i mig själv, klarar rätt mycket på egen hand men med honom kan jag vara svag. Han plockar så ofta fram det bästa i mig, lyfter mig när jag är på väg att falla. Ibland tror jag att han gör det medvetet men oftast genom att bara finnas där och vara han som bara han kan. 

Jag älskar och det är fantastiskt!

Ännu en måndag



Köttfärslimpa av Lammet, ja faktiskt fick hon krydda nästan helt själv och gegga ner smeten i en form. Blev ok. Till det en supergod svampsås på champinjoner och trattkantarell. Sallad som jag finhackade och lite risoni. 

Idag har lammet pendlat mellan att gråta av frustration över diverse olika saker och att vara en solstråle. Hon har haft dansuppträdande, berättat en rätt invecklad saga om en mus och nu sover hon sin första natt utan blöja! Stora tjejen min. 

Hoppas att de är lite mer i fas med tiden i morgon, idag vaknade de vid fyra!!!

Passar på att påminna lite om att jag vill vara anonym i bloggen. Ni är ju ett gäng som läser som känner mig och ja tänk på det bara. Det finns de som står mig väldigt nära som inte vet om att jag har en blogg och så vill jag att det ska förbli. 

I morgon ska jag gå den sista kilometern för att ha gått tio mil. Måste klura på nytt mål :-) älskar runkeeper 

1km

1 km och typ tio kilo kvar till mitt julmål!

Gick i motvind nästan hela tiden, det rev i kinderna men på ett skönt sätt.


Såg lite söta hästar på vägen och en död fågel.





Åt så gott till lunch, ser inte så gott ut men kapris, soltorkad tomat, fetaost, oliver och pizzasallad, mums ! Tog en halv bar oxå till kaffet . 

-1,2 kg




1 mil

Så jäkla störigt när runkeeper inte funkar som den ska. Tog mig ut idag efter mycket om och men, knallade på i bra tempo eftersom båda slocknade rätt omgående . Efter ett tag försvann"teckningen" provade dock att ta ett kort där jag vände och det hjälpte lite. Den gjorde då någon slags markering vid vändpunkten .Kortet togs strax över 5 km hemifrån vilket innebär att jag gick lite mer än en mil !!! Så jäkla skönt. 



Maten i helgen ok men har blivit en del choklad, skyller på mensen som klampade in med dunder och brak och tog min själ i besittning !

I morgon vägning lär inte va så fina siffror som det var i fredags morse men ett minus ska det i alla fall vara. 

Choklad



Hamburgare 

Nu är det al in på chokladen!

Fredagslyx

Vilken fantastisk middag. Hittade två rejäla stekar till halva priset, fullpris över 300kr kilot... Liksom vem köper det?
Potatisgratäng, vitlöksbearnaise, sallad med avokado och fetaost och till detta inte ett eller två utan tre glas vin. 
Till efterrätt choklad !


Så jäkla gott, så nöjd. 


Även om livet går lite upp och ner ibland  så finns det en fast kärna av ljus och lycka som genomsyrar allt, kärleken till min Bagge. Min själsfrände, mitt allt. Två fantastiska barn, ett liv, en familj . 
Det är vi mot världen.


Spegeln

Känslan när man känner sig lite smalare , byxorna glider av lite lättare och magen tar inte emot på samma sätt när man böjer sig. Underbart!

Den känslan försvinner på två sekunder när man ser sig själv i spegeln sittande i lite för kort tröja och för små trosor .  Herregud reality check liksom!!! Det blir glasklart vart de över 30 kilona för mycket sitter . 



Nästan en mil ju



Skönt!!!!

Död råtta

Det stinker rutten råtta i hela köket. På riktigt känns det som att man vill spy lite när man kommer in, bra mot skåpätandet! 
Brukar ta nästan två veckor innan lukten är borta, urk!



Cancer

Började göra lite anteckningar när jag följde mamma till doktorn för ett tag sedan.

10okt mamma doktor. Ultraljud

Klump i magen är det nu livet förändras? 

Denna väntan, jag skakar lite, fan jävla skit. Biopsi på en 7 mm förändring. De ser så jäkla allvarliga ut. 
7 mm ngt så litet som kan förändra livet så totalt .

Några dagar senare, det börjar sjunka in vilket besked vi kanske får. Vi måste leva 

Ångest, gråter mamma är arg. 

På onsdag får vi besked, det känns inget bra. 

Gråter inte är arg.

Det är onsdag och en ung manlig läkare säger ,Det är cancer ! 

I den rosa månaden kom beskedet att min mamma har bröstcancer. Det gör ont i själen på ett bedövat sätt. Det reklamen skriker ut i varje paus, det varje samtal i morgonsofforna handlar om det är nu vår verklighet. 

Jag ska inte äta mig ur denna kris som jag brukar jag ska gå ur den, steg efter steg.

Fick ett utbrott på en tant som snodde den parkering jag så tydligt visade att jag väntade på. Jävla bitch. Jag tutade och parkerade bakom henne för att säga åt henne att det var jävligt fult gjort och att karma skulle komma och bita henne i arslet.... Hon vågade inte kliva ur bilen efter fem min tittade hon i alla fall på mig och jag gav henne fingret och körde vidare. 
Jag hade letat plats i 15 min det spöregnade och jag var labil!!! Och ja det kändes bra att få ur sig lite innan vi gick in. 

Maten shake till frukost och lunch och hasselnötter till mellis. Kesella, banan, nötter , en mjuk och två hårda med skinka och senap . Glömde fota sista.





Blåsa


Frukost shake och kaffe. 

Lunch glömde jag fota men ett stekt ägg kaffe och en bar och ett päron . 


Middag : ugnspankaka med svartvinbärssylt och vispgrädde  tog om   En portion till typ hälften av det på bilden. 


Bidde 6,1 km idag med dock med endel stopp första 20 min då nappar tappades och det bökades endel innan de slocknade. Det spöregnade nästan hela tiden men ungarna sitter ju torrt. Hade fått en blåsa under foten när jag kom hem. 

Kastanjhjärta

Jag går och går det är skönt, nästan bäst när det regnar. En fot framför den andra kroppen vet och hjärnan liksom vilar. 

Tänker på livet och döden. Pysslar med gravdekorationer till de dom inte längre finns här.  Ett hjärta till mormor av kastanj, bästa mormor vad jag saknar dig.  








La kastanjerna i en form liksom hårt packade, hällde lim i skarvarna och tig bort formen. Blev riktigt bra :-) 

På fredag ska jag dricka 2 glas rödvin och äta en köttbit, avokado, tomat och sallad . Frågan är hur jag ska göra med chokladen??? Jag vet ju vad choklad smakar och njutningen är relativt kort, hmm fast det är ju gott. 




Livet sätter sina spår, jag ser sliten ut, lite ragguggla, finns det raggugglor?? 

Regn

Att skriva ngt snällt till sig själv en gång i veckan borde ju inte va så svårt.?!??

Du har varit duktig som kommit ut och gått så mycket sista veckan. ( det var väl snällt).

Efter att ha lämnat Lammet på dagis stoppade jag ner tussen i vagnen och började gå, det regnade och var grått men passade min sinnesstämning . Tussen somnade direkt och sov nästan hela promenaden. Det var bra för jag behövde " va i fred" inte gulla med barnet mitt.

Det blev en rejäl sväng, 10 mil till jul känns lätt. 

Dagens mat. 
Shake och kaffe till frukost, två knäcke med makrill i tomatsås och lite majonäs på. Middag biffar och grönsaker och kesella röra , åt två biffar till som inte syns i bild. Och som avslutning lite frusen mango. Bra matdag!

Håller på att planera/ förbereda att göra gravdekorationer . Har plockat lite granris och håller på med ett kastanj hjärta.


Seriöst den här kan ju inte va svensk?


Höll på att glömma det viktigaste av allt, provade löpbandet idag :-) bara en kortis barfota men nu har jag i alla fall startat det och plockat bort tvätten !

BOL

Är med i en tävling/ utmaning som ska bli riktigt skoj :-)

Vägde in på 111,8 kg i morse så 1 kg ner från förra veckan.  Har försökt ta lite före bilder men det är svårt att få till det , 





Man kan nästan tro att det är gravidbilder, typ v 20 ha ha . Men nej bara fett i den magen. 

Jag ska skriva ngt snällt till mig själv varje måndag har jag bestämt , återkommer med det efter promenad!

Pomme korv 6 km






Trötter


Kom iväg på en promenad, lite är ju bättre än inget. 3 km.




Innan jag gick ut dammsög jag hela nedervåningen och hängde en tvätt, det är ju också lite motion!

Iväg på kalas hos brorson.
Ingen snuskigt söt marrängtårta utan två favoriter. Gick sådär att behärska sig tog 1,4 bit kladdkaka med grädde och en liten bit hemgjord prinsesstårta tog även  En bulle . Kunde varit både bättre och sämre . 

Lät bli kärleksmumsen och kexen med vanilj. 

Mådde illa efteråt, märks att jag dragit ner på sockret och det känns bra.

Väl hemma var alla trötta och lite griniga , blev korv och gurka till middag och knäcke . Nödlösning !!

Badade två trötta ungar, hängde en tvätt och tände i pannan . Baggen har fått ngn muskelbristning i ryggen, ser ut som blåmärke han kan knappt röra sig och inte vrida huvet. Stackarn, hoppas det går över annars blir det nog doktorn . 

Nu börjar det kännas att man varit igång sen fem i morse . 




Luna



Alltså jag vet , sjukt dålig bild men jag var tvungen att försöka. En helt enorm fullmåne som liksom lyste upp hela baksidan och hagen i en fantastisk spöklik färg . Kallt ute och stjärnor på himlen. 
Har påbörjat första kaffekoppen, Tussen leker här på golvet och baggen och lammet snarkar. 

Idag tjuvvägde jag mig :-) glad tant. Ska på kalas idag och jag vet redan nu att det blir en nästan äckligt söt maräng tårta och massor av kakor och bullar... Jag har ju ätit det varje år * 3 det är så många jag är med och firar i det hushållet så jag borde ju veta vad det smakar och inte ens behöva ta en liten bit.  Oj oj vi får se hur det går. 

Siktar på en morgonpromenad när Lammet vaknar. Mitt mål att gå tio mil till jul tror jag kommer gå bra, är snart halvvägs . 

Har hoppat på en utmaning också, invägning varje måndag hos http://viktigt50.wordpress.com/?!? Dålle jag nog lägga av, jag är nöjd med er mins kära följeslagare men nu är väldigt dåliga på att kommentera. Jag vet det är jag med i perioder :-)

Älggodis



På en gren i skogen hänger en saltsten till älg och annat vilt. Spännande tyckte lammet.


Ja hon smakade och nej hon gillade inte ! När jag var liten slog vi bort flisor från saltstenar i hagarna med en sten... Sen åt vi ! Ungar är så kräsna idag .



Fredags promenad




Kallt och varmt, blåsigt och vindstilla. Tankarna är jobbiga och skrämmande livet så skört. 
Längtar efter min bagge vill att han ska komma hem så jag får gosa in mig i pälsen hans. Vill att han ska hålla om mig och säga att allt blir bra. 


Ångest

Ångest 

Dålig teckning


Det är härligt att bo på landet men tråkigt med teckningen på nätet ibland. Gick minst 5 km innan jag vände så över 1 mil och 1 timme och 30 min!! Men appen var inte med mig. 





Bonde

Alltså bonde söker fru. 
Den här sommaren blir som varm kolasås på vaniljglass... Det är gott dä. Hur go är han inte och " ho ä lite som bomull" jag dör så go han är.




Jag är inte snabb att dömma men så här är det. 
Värmlandsbonden nisse gifter sig med bomull,  pär bonden väljer fel och hon den blonda han valde  är en liten bitch. Getabondan marlene väljer Norrland , ett bra val, tur att hon valde bort han med jättekransen han kändes riktigt otäck. 
Östgoten micke får det nog kämpigt men det blir hon i röd jacka. 

Bästa nöjet näst efter Antikrundan  och sons of anarchy såklart och walking ded. 

I morgon blir det en promenad och så ska jag fota lite till nätloppis och eventuellt dammsuga. 

Idag har varit en obra matdag. Frukost shake, mellis shake, lunch en bar två äpplen pallade under promenad mellis nr två mjuk macka med bregott och kaviar och två knäcke med samma pålägg . Middag spagetti med köttbullar och hamburgaredressing. Blev som en klump i magen med spagettin och triggade igång sockersuget så lammets lördagsgodis rök på 2 sekunder, ett litet rör smartis . 
Nu trött! Ska mellanväga mig i morgon måste upp på banan igen. 

Just det hämtade ut jackan idag så nöjd! Byxorna fick åka tillbaka då det saknades en halvmeter tyg i midjan typ, beställde ett par nya i 3 xl det ska väl ickeröva få plats i!



Slow



Alltså jag har nog gått runt stan tre varv :-) stängde av ibland när jag kom ihåg men glömde att sätta på så jag tror jag gått 7,5 km i alla fall fast i tre pass eller vad man ska säga och 70 i långsamt tempo. 
Lekt lite med instagram . 



Det gick bra på vc, hon var bra. Cellprov taget och ett recept på minipiller ligger och väntar på Apoteket. 

Alltså hur gör ni när ni ska på gynindersökning?? Jag tycker egentligen inte att det är jobbigt men blir lite nojjig varje gång i alla fall. Raka sig eller inte?? Man vill ju inte va helt igenväxt och samtidigt inte nyrakad...liksom som om de skulle bry sig egentligen! Trosor vilka ska man ta?? De ser ju ändå inte trosorna!!!!orka noja. Vilka strumpor? Vilken tröja? 




Dagis

Snart snart snart andas andas snart kan vi åka....

Blä



Lite höstseg och lite ur lag, svårt att hitta fokus denna vecka. Hjärnan jobbar på högvarv och stänger nog av sig snart. 

I morgon cellprov. Blää

BVC

Tussen 10,8 kg och 72,5 cm
+ 2,8 kg och 5 cm på 3 månader
När lammet var lika gammal vägde hon 9,1 kg och var 70,3 cm. 


Lammet 17,2 kg och. 94 cm
+ 4kg och 8 cm sen i januari

Med andra ord båda har växt mycket!! Men längd och vikt följer varandra så det ser fin fint ut.

Lammet hade lite försenad 2,5 års kontroll och det gick kanonbra. Hon var så duktig, satt på sin lilla stol och svarade på alla frågor hon fick . Klart hon yrde runt lite men liksom på ett bra sätt. Så stor hon blivit min vilda prinsessa. Kändes riktigt bra med nya BVC sköterskan också, skönt!

Vi firade med Frasses, först beställde jag ett skrovmål men ändrade beställningen till ett minimeal. Bäst hade såklart varit att inte tagit ngt men det här blev väl näst bäst. Lammet tyckte det var så festligt att sitta där och äta, allt var så fint och vackert och musik spelade de... Hon är så söt, hon fick en flagga och efter det hick vi till Willys . Där skötte hon sig exemplariskt och var så rolig , har berömt henne så mycket och ringde baggen och berättade hur duktig hon varit så att hon skulle höra . Kan inte alls dagar vara så här som denna förmiddag. 

Nästa koll blir när tussen är 1 år. 

Besviken

0,2 minus 

Besviken som bara den, tjuvvägde mig igår och då  var det 112 kg alltså -1kg men jag gick alltså upp 0,8 kg igår :-(

Jag vet ett minus är ett minus men fasiken också, nästa v ska det vara mer än 1 kg!!!


Och så en lite rolig bild 




Helgen i bilder


Beställde vinterjacka 490kr och termobyxor 199kr sjukt nöjd!


Krattade, krattade och krattade lite till. Sen hoppades det glatt i de gigantiska högarna.


Solen värmde och lammet plockade rosor som var frusna, daggen hade frusit dom diamanter.

En långpromenad söndag morgon 





Antar att inte kcal räkningen på runkeeper gäller men trevligt vore det ju om det var så. 



Idag slog vi till och gjorde palt, så underbart gott. 


En promenad till då katten fick följa med och Lammet bestämma takten . Lammet sprang högt skrattande i vattenbrynet och plötsligt föll hon. Sista doppet för i år!


Lite annat tempo och längd på denna promenad. Har utmanat mig själv att gå tio mil till jul. 





Ekorre

Det här jävla ekorrhjulet jag liksom spyr på skiten just nu!
Tvätta tvåhundra maskiner tvätt, aldrig hinna få in det i garderoberna, diskmaskinen som alltid är full antingen av rent eller skitigt vet inte vad som är värst. 
Tussen som vaknar 5 och vill gå upp och innan dess har varit vaken ca 5-10 gånger på natten för att nappen trillat ut eller ngt annat. Och sen lammet som inte svarar på tilltal, som skriker typ så fort hon känner på sig att jag försöker söva tussen. Som har en vilja så stark att jag blir häpen, trött och ja förbannad. Jag älskar henne ovillkorligt men när jag är trött provocerar hon. Mig så jag blir tokig... Ja jag vet hon är ett barn och hon är i trotsåldern men ibland vill jag bara fly. 
Och när jag är trött arg tjurig då vill jag bara ha socker, som om det var ngn jävla lösning, ahhhhhhhh.

Och så har jag ta mig fan varit jävligt röksugen varje dag i typ tre veckor!!! Varför då liksom??? Jag vill röka, jag vill sitta i pannrummer och suga i mig cigg efter cigg. Men jag vet att tar jag en enda då är jag fast. Och jag vill ju inte röka egentligen, så det vore ju dumt. Men jag kan säga så mycket som om baggen hade haft cigg hemma då hade jag suttit i pannrummet nu, 

Tänkte försöka höststäda trädgården idag men vet inte om jag orkar . 



Tio mil



Jag ska fasiken gå tio mil till jul!

Lunch

Varit på lunch med tjejerna från jobbet, tänker fortfarande nya jobbet. Riktigt trevligt men tiden går så snabbt, får bli längre dejt nästa gång. 
Va upp en sväng på kontoret också tänkte stämma av en del med chefen men hon va upptagen. Känns inte helt hundra att gå där i korridorerna, känns liksom inte så bekvämt eller va man ska säga. 

Innan det passade jag på att ta en promenad i storstan , det gick långsamt långsamt med många stopp. Tussen var rätt missnöjd men när hon fick ett lönnlöv att tugga på blev hon nöjd. 


Så härligt med hösten !






Valde sallad till lunch visserligen med bröd till men det var ju inte pizza i alla fall. Sen skulle jag byta på tussen ...inget skötbord bu bu för Texas longhorn, blev lite lite sne så då bytte jag på henne vid bordet! Ja va fan lixom.  Hade såklart inte gjort det om hon bajsat men alltså jag lackade ur lite .

Nu ska jag hämta lammet och borde dammsuga när jag kommer hem men vi får väl se. 


Arslet



Speciellt i dessa byxor så är det som om de 6 jag hittills gått ner allihopa satt på arslet! Hej då röva liksom !

Och så jackan går ju inte att fota så enkelt men ja tänk er ballong.


Jag har också upptäckt att jag har för lite hår för mitt huvud, badmössa känsla liksom slickat. 

Det är mig man hatar på fejjan


 
Äntligen finns det ägg i hönseriet igen, underbart. De är helt orange i gulan och de flesta har dubbel gula. 

I favoritskål från min mormor!

Sen gjorde vi trolldeg



Och bakade muffins nyttiga sådana :-)




Nu blir det lite mys i soffan innan vi får lekbesök 

Knappar

Isydda trodde det var två men det visade sig att alla fyra plus de på ärmarna satt lös. 

Det är liksom ballongrumpa på den, ska ta ett kort i morgon så ni får se och säga vad ni tycker. 

Maten blev torsk som fick ett täcke av fetaost, purjolök, fiskbuljong och lite mjölk. 
Ser inte så gott ut på bilden men blev kanon . 
Slängde ihop en hummus också, tror jag :-) har aldrig gjort det förut körde på fri hand och det blev riktigt bra .


Min tallrik

Fisk, hummus och knappt 1 dl ris blev det också .

Försökte såga ner ett av träden men fan det gick inte, det ska av under markytan liksom hade en stor rostig handsåg. I morgon blir det motorsågen!!




Magar

Två magar varav den ena varit inne i den andra. 



Promenad



Oj va stolt jag känner mig nu !!! Dagens promenad avklarad. Dricker nu kaffe framför malou på fyran, hallå tror dem att de är doctors lixom??? Kopia ju till och med en färgad kvinna mellan de två herr doktorerna pinsamt. 

Dagens " måsten "
Tvätten
Kattlådan
Sy i knappar

Tog en liten inredningsbild hos lammet i morse !



Mirgonvikt

-0,9 kg får jag va nöjd med

Lista

Laga alfonsboken
Göra gravdekorationer
Göra klart överkastet
Sy i knappar i jacka

Rensa och städa "min" garderob.
Såga ner tre träd
Gräva en ny rabbat/lägga i koskit

Göra tegelpannor, pynta. 
Framkalla kort!!!!!


Ja lite så ser kvällens lista ut, alltså inte vad jag ska göra i kväll utan närmaste framtiden. 
Älskar listor!

I morgon vägning, har skött mig skapligt idag, blev visserligen 100gram mörk choklad med nötter men rent kallorimässigt fanns utrymmet även om jag rent mentalt hade mått bättre utan . 
Har äntligen lyckats säga upp viktklubb också, jag som höjt dem till skyarna så många gånger blev grymtbesviken nu sista gången. Jättedålig har sajten blivit, tråkigt! Jag gick ju ner nästan 30 innan lammet och  nästan lika mycket innan tussen med stort stöd av viktklubb. Nu har jag lite olika appar till stöd och er såklart :-)

Första delMålet är tvåsiffrigt på julafton. 

Nu ikväll när jag skulle ta in katti , vår lilla buskatt så ropade och ropade jag både på fram och baksidan. Tillslut kom hon rusande in för att vända tvärt ut igen?!?! Lockade på henne och hon kråmade sig, jamade och höll på men ville inte riktigt komma. Tillslut fick jag in henne men ups det var visst inte hon det var en annan katt, typ dubbelt så stor och kolsvart. Katti är svart med en vit fläck under hakan. Fick ut den rätt snabbt och då kom katti och så drog de iväg. Känner att det är nog dags för blommor och bin snacket snart!
Sen kom hon in och körde sitt vanliga kvällsgos. Hon vill då bli klappad och spinner helt galet högt, måste filma det ngn gång . Hon får fortfarande sova inlåst i tvättstugan hallen och ett rum till, hon far omkring så dant på natten annars, och nattsömnen är såååååå viktig den lilla jag får så då vill jag liksom inte jaga katt.
När hon hör att vi vaknar på morgonen sätter hon igång och jamar och skriker tills vi kommer och släpper ut henne. Då liksom lägger hon sig på rygg framför fötterna och vill bli gosad med, sötisen .

Lammet har nu bara blöja på natten, underbart och igår och idag gick det även bra med nr 2 på pottan. Har kommit i brallan innan. Hon börjar bli stor min lilla vilda vackra envisa flicka . 

Hjälper mormor med kaffet.

Dagens




Lite skojig ap faktiskt alla har antagligen haft den i två år eller så jag är alltid så sen med sånt !!


Runkeeper

Jo så det har jag installerat nu va så det inte blir ngt fuskande med kilometrarna ha ha. Nej men mest för att det ska bli lite kul att se hur långa mina rundor är och som jag förstått det berättar den om jag går för långsamt och jämför med när jag gick tidigare och så. Lite kul tror jag. 

Det går lite bra med mat och motion och det går lite dåligt. Är faktiskt lite nervös att det ska vara plus på måndag! Vet ju att det förr eller senare blir ett litet plus men vill inte. Tänker va superduktig imorgon då kanske det löser sig ;-)


Korv och äppelgrill till lunch riktigt mysigt. 


Helt fantastisk mossa eller lava eller vad det nu är, så vacker. 



Fotade denna i en butik blev så sugen att prova göra själv. Skulle man kunna ha en sån på en grav i stället för en krans??? 

Börjat med lite Hallowenpyssel oxå


 

Nystart

I morgon är det nya friska tag dom gäller!

Kaka


Äter äppelkaka för andra gången idag!

RSS 2.0