Snart är juli slut

Som vanligt går semester och ledighet fort, fyra veckor gjorda ...två kvar varav en ensam med barnen.

Mest har vi badat och byggt och haft en hel del besök.

Ungarna har kommit in i en ledighetslunk med lek blandat med frustration . Lammet har lärt sig simma på egen hand.

Jag laddar inför projekt JAG!


Brons/ brems/blinningar

Många namn har de små helvetesdjuren, det är invasion och de biter mig hela tiden. Jag är lite känslig så får stora som kaffefat blemmor som svullnar och kliar 😡.

Semestern rullar på fort går det och vi fixar mest hemma och råddar vardagslivet. Vi har ju byggt altan, minialtan/trapp och nytt staket så vi har gjort lite projekt.
Vi har också gjort förändringar inne. Nu har Ludde eget rum här nere och tjejerna varsitt rum där uppe ... Projektet är pågående men inatt sov de alla i sina sängar i sina rum. Jag sov först i soffan sen vår säng sen hos lammet sen hos Ludde 😂.

Måste ringa sotaren idag, har stått på listan tre veckor nu.

När det gäller kroppen och dä 😫 vissa dagar mår jag riktigt dåligt av det, ofta de dagar jag råkar få syn på mig själv i ett skyltfönster eller så. Har tydligen en väldigt falsk och god bild av mitt utseende som ibland krockar med verkligheten 😱. Men de flesta dagarna badar jag och leker i vattenbrynet utan en tanke på valkar och häng...äter glass och chips, fikar till förbannelse och bryr mig inte.

Men till hösten/ jobbstart är det dags. Jag ska ta tag i det då i en långsam takt. Nr 1 är bort med onödigt socker och inget kvällssvull!!

I veckan får vi besök, baggens barndomsvän , de har kommit varje sommar i 9 år nu, skillnaden nu är att de separerat och mannen kommer själv med ett barn. Det blir annorlunda men bra.

Efter det besöket kommer kusiner med familjer, en natt bara men vi blir 7 vuxna och 7 barn... Tänkte göra en gigantisk lasagne .


Semester

Inne på andra veckan nu, fyra kvar så känner ingen stress. Vi har gjort massor men inte direkt planerat. Lite kompislek, byggt altan och staket. Cyklat och hoppat studsmatta.
Vi har varit på busfabriken för första gången, lammet vill flytta dit, jag inte så mycket. Kul men blir inget man gör varje vecka.

På fredag ska jag baggen och tjejerna till Kolmården och hälsa på bamse , mormor ska passa minibus.


Pappa är nu opererad och mår bra.


Lyckligt lottad

Alltså tänkte på det idag hur fantastiskt lyckligt lottad jag är. Jag har vänner, flera stycken faktiskt . Nu pratar jag inte kompisar, bekanta och annat löst folk ha ha jag pratar vänskap av djupaste sort.
Jag har flera vänner jag står så nära att de nästan känner mig bättre än vad jag själv gör. Som jag känner mig helt trygg med, fullt förtroende för och villkorslös kärlek och stöttning. Som jag kan ringa dygnet runt och bara säga hej och den spm svarar vet direkt om jag är glad eller ledsen. Två är ni som är mina närmaste vänner. Älskar er gör jag.


Sommar

Dragit mig för att gå in då jag sett många upprörda inlägg över senast blogg.se uppdateringen. Hittills tycker då jag att det känns smidigt, men har ju inte tryckt på publicera ännu😃

Jag har nu 6 v ledighet framför mig, inga stora saker inplanerade. Målet är att hålla tempot lågt och bara vara.

Min pappa är inlagd på hjärtintensiven, vi hoppas det går bra men som alltid finns oron där som en skugga.

Jag är större än någonsin!!!

Altanen snart klar.

Vi hörs


RSS 2.0