Utkast: Nov. 25, 2012


Vab

ja då vabbar man igen då...i söndags fick lilla lammet feber och prickar. det visade sig vara höstblåsor. extremt smittsamt och helt ofarligt men väldigt jobbigt. Det kliar och svider. Hon har i handflatorna under fötterna i rumpan och runt munnen, stora blåsor som ser ut lite som brännblåsor. Svårt att förklara för liten att man inte ska klia.
Har smörjt i timtal och nu känns det som om det äntligen håller på att vända.

Foglossningen är lika galen som vanligt, om möjligt lit evärre nu när jag varit hemma med lammet. Men la mig i ett skållhett bad i går när baggen kom hem och det var juvligt, men då protesterade lilllammet där inne och körde kickboxning på hög nivå så det var bara att kliva upp tillslut. blev kanske för varmt antar jag.

Tisdag är det dags för mvc och det känns som att jag har en hel del att ta upp. Funderar väldigt mycket på förlossningen, fogarna och ja allt som hör till. det innebär också att jag ska väga mig den dagen....vi får väl se hur det går. har faktiskt inte vägt mig alls många gånger och tänker inte heller jätte mycket på det.

En sak till jag har inte tagit ett enda magkort ännu...med lammet tog jag nog varje vecka hela graviditeten...lite överdrivet kan jag tänka så här i eftrehand men stackars lilllammet då måste se till att ta lite magbilder. Det kommer nog vara många saker som jag gjorde med lammet som inte kommer bli samam med lilllammet..tiden finns ju inte på samma sätt.

jag längtar till julen väldigt väldigt mycket.

lycklig

Det är ca 5 tappra riddare som fortfarande tittar in här varje dag, vissa dagr en del fler. Roligt.
Jag har inte bloggat på länge eftersom datorn är så knäpp hemma och när jag surfar via mobilen blir det så omständigt att blogga.

Nu är jag här i alla fall. Jobbar på 75 % nu, sjukskriven 25 % och kommer väl att vara så minst fram till BF. Det är riktigt tungt att jobba men samtidigt skulle jag nog bli lite galen av att bara sitta hemma tror jag. Har gått upp massor redan men inte så mycket som sist. Går på kryckor och har bälte dagligen, det är riktight bökigt och krångligt med kryckor, men utan går det inte.
Är så glad bara att man vet att det tar slut när bebis väl kommer tänk va jobbigt att ha så här ont jämt.

Bebis skrämde lit elivet ur oss idag så vi har varit inne en sväng på förlossningen och kikat så att allt var som det skulle. hxn har sparkat som en galning i flera veckor varje dag och sen igår kväll stack det till i magen och sen dess inga sparkar, blev orolig så vi fick komma upp direkt till förlossningen. Allt såg jätte bra ut och de sa att det kan vara så ibland och blir jag orolig igen skulle jag bara höra av mig. Den urgulliga läkaren avslöjade också till vår stora glädje vilket kön det är på vårt lilal mirakel. Men det håller vi nog för oss själva ett tag till.

Lammet är så stor och duktig och väldigt busig facineras av hennes existens varje dag. Försöker att orka med alla upptog och allt trots och det är inte så lätt alla gånger samtidigt är jag så galet glad att hon finns.

Jag ha rjust nu en brutal craving på semlor....men det finns ingen stans och en så länge är det inte så alllvarligt att jag ställt mig och bakat men vi får väl se till helgen...

Se ya


RSS 2.0