Svacka

Är ur form. Stressad på ett obra sätt, ska snart försöka vända det. Måste planera in tid för att få möjlighet att planera....nu gå liksom bara tiden och allt händer utan att något blir gjort.

Idag ska jag på utbildning. Hur man pratar med barn som blir utsatta för och som bevittnat våld. Har höga förväntningar, behöver verktyg.

Jag är sjukt nöjd efter besöket hos frisören.

Ingen bra start på denna v matmässigt. Men vem vet den kanske slutar bättre.


Akuten

Ja det blir inte alltid som man tänkt sig.
Fixade julgardiner i köket och ett rum till och nej jag tvättade inte fönstren.... en annan dag.
Tvättade och vek lite tvätt och fick in kartongerna med julpynt från förrådet.

Sen åkte vi en sväng till skogen och plockade granris till bocken.

Efter lunch var det dags att gå ut och klä bocken. Jag såg inte vad som hände men Ludde slog Tussen i huvet med en spade. En lite större barnspade i plåt. Det blev ett jack i pannan och blodet flödade.
Den spaden ska nu slängas, har tyckt den var läskig flera gånger.

In på akuten och efter lite väntan blev det tvättat, limmat och tejpat. Hon var så duktig, inte en sur min på hela tiden. Hon satt i mitt knä och njöt av allt beröm hon fick av sköterska läkare och mig. Jag var tvungen att säga till henne att man får gråta om det gör ont till slut men hon tyckte det gick bra.

Läkaren påminde att ringa försäkringsbolaget oxå för ersättning så det ska jag försöka komma ihåg.
Hon får nog ett litet ärr i pannan men förhoppningsvis inte så det kommer störa henne i framtiden.

Mitt i allt så slog det mig att det var väldigt länge sedan det bara var jag och Tussen som gjorde ngt. Blir mycket fokus just nu på att vi försöker ge Lammet egentid då hon visar att hon behöver det men vi glömmer att även tussen behöver det.

Det ska ingå i livsprojekt 2017- mer ensamtid med varje barn.

Idag ska jag flexa på lunchen och gå till frissan. Klippa färga slinga. Ska försöka komma ihåg att ta förebild.

Men å andra sodan lyckas jag ju inte få in bilder längre!!


Söndag

idag är planen att ge sig ut i skogen för att införskaffa granris till julbocken, mossa, kottar och pinnar till alla juldekorationer vi ska göra😃. Få upp adventsgranen ute och få i lampor i den.
Ev en tur till staden för inköp av något nytt lysande till trädgården och en sladd.

Igår var vi på bio med tjejerna, masha och björnen 40 min lång, efter tio min skruvade de på sig, efter 15 min dansade några barn vid duken... vi gjorde det, vi gör det inte igen på ett tag. Vi hade jättemysigt och det var så roligt attbara göra något med tjejerna, ha tid att prata med dem lyssna på dem. Det blir tydligt hur otroligt mycket energi och tid vår lilla prins tar. Tänker på det mycket, har inga svar men en känsla.

Vikten i fredags var toppen men helgens intag katastrof, vald katastrof. Inga mer förbud! Jag tragglar på.


!!

Känner mig så jävla misslyckad. Blir frustrerad och arg över mitt beteende och mina tankar. Vi behöver inte vältra oss i mitt misslyckande men jag kan sammanfatta det hela med att hade min drog varit heroin hade jag varit död i en överdos . Nu är det ju BARA socker som är min drog så jo jag lever även om självförtroendet fått sig ytterligare en knuff neråt.
Trodde jag var på rätt väg i morse men lunchen urartade.
Skulle köpa vinterskor och vinterjacka var planen! Jag provade typ alla skor som fanns i affären som fanns i min strl 43-44 alltså det är inte kul. Jag känner mig grotesk! Varm och stressad hittade jag till slut ett par som jag fick ner fötterna i och som är varma.
Jag visade Baggen när jag kom hem och han tyckte de var snygga.

Jacka! Var på Kappahl och Lindex där jag redan innan kollat på nätet och hittat 2-3 sty jag kunde tänka mig. Ingen av de fanns i min strl och återigen infann sig den där groteska skitkänslan!

Köpte en sallad istället för den shake jag planerat som lunch. Ingen katastrof kan man tycka men redan då visste jag att jag absolut inte var på banan!!! Tog av fikabrödet på utbildningen på em och köpte 20 shake naturdiet 8 naturdietbarer och smågodis för 10kr på vägen hem. Tryckte godiset i bilen och tänker att i morgon är en ny dag.


Fail

Det började med en lussebulle som lades i min hand igår. Idag tårta, kaka, barnens godis och glass.

Men nu hoppas jag att jag lan vända tillbaka detta i morgon.


Segt

Tycker livet känns lite segt och sörjigt just nu. Funderar och klurar över hur det ska va, vad vill jag och kanske främst vad vill jag inte!?!

Vikten går neråt och uppåt och så lite neråt. Hittills har jag hållit mitt novemberlöfte jag hoppas jsg ska klara det hela månaden.

Har inte tränat på över en vecka pågrund av förkylning. Hoppas kroppen säger ja på fredag.


Helgen!!!

Jag kan jag vill jag ska !!!

Måste nog laga någon supergod mat .

Kan inte lägga in bilder kännstråkigt,


RSS 2.0