Slott och koja

   Lite charmig                                     
 
 
 
Klassisk
 
Lyx
 
 
 
Det finns många varianter och hon får ingen i år men kanske nästa...häftigast vore ju att ha en rejäl koja typ denna och sen en kana ner :-9
 
 

Lammet

Sover inte och jag känner mig som en zoombie...hon somnar men sen vaknar hon och är otröstlig, Gråter riktigt och är int enöjd förens man tänder lampan ger vatten och helst också går omkring med henne i famnen.
Jag hoppas att hon inte har ont ngn stans mitt lilla hjärta kanske är det mardrömmar. Det är så hemskt att se henne ledsen och inte veta vad hon menar. Hon liksom känns besvärad av något bökar om kring och vrider och vänder sig.Slänger både tutten och trasan i golvet och inget duger. Jag har smörjt henne med mjuk kräm om det är något som kliar och provat alla knep jag kan men hela natten höll hon på i perioder. Sen i morse pigg och glad när vi kom till dagis. Det är tredje natten nu även om de inte har varit på rad, trött trött blir man och lite orolig.

Igår gjorde jag världens fynd. i området där jag arbetar så renoverar de lekplatserna och så stog det sånna gunghästar uppställda i en hög, lite trasiga och lite avskavd färg men men. Jag ringde och frågade om de skulel slängas och om man i så fall fick ta hem en. Japp det var först till kvarn sa de, flera hade ringt. Sagt och gjort får jag med mig en kollega och brassar dit med bilen...vi såg nog rätt roliga ut när vi tog tag i varsin sida för att lyfta in den och den inte gick att rubba...den satt fast i typ ett 200 kg betongblock....
Blev så ledsen då jag varit på jakt efter en sådan länge...men hjärnan började jobba och jag kom på attme dhjälp av en bågfil borde jag kunna såga loss den från betongen...sökte kvartersvärd och jo visst hade han en såg jag kunde låna men sen kom han på att vi kunde prova med en slägga. Sagt och gjort han slog sönder betongen och in i bagaget åkte "gunggrejen". Mycket glad tacka som nu ska fila lite måla lite och gjuta fast den på lämplig pålats i trädgården :-)

Det är en sån variant fast inte alls så fin ...400

Mitt 400 ade inlägg och jag vill skrika av glädje ......jag är tjock men jag är glad :-)
 
95 kg vägde jag in på i morse så i stället för att gå ner ca 5 kg så gick jag upp ca 5 kg ...så midsommarmidjan är något fluffiagre än vad jag först tänkt men vad gör väl det.
 
Det är sommar nu, gräset är grönt blommorna vajar och solen skiner i alla fall ibland. Snart är det semester, jag jobbar nästa vecka också sen har jag 6 underbara veckor ledigt inan jag börjar mitt nya jobb. Spänannde lite nervöst men det ska nog gå bra. jag kommer sakna många av mina nuvarande kollegor som är nära vänner, jag hoppas vi kommer ses ändå ibland. Jag kommer nog sakna arbetet också vart efter men just nu känns det skönt att slippa allt ansvar och all beredskap inför att vad som helst kan hända.
 
Sommaren kommer bestå av massor av vila, pyssel i trädgården, lite småturer i landet och en hel del trevligt besök. Jag längtar efter att Lilla lammet ska få premiärbada i sjön.
 
Igår plockade lammet och jag smultron det tyckte hon var väldigt spännande men hon tyckte nog inte att de var så goda. Att se henne böja sig ner för att med sina små knubbiga fingrar försöka plocka ett litet knallrött smultron och sen få in det i munnen. Det är liksom poesi, det är ren och skär kärlek.
 
400 inlägg har det blivit hittills. troligen blir det 400 till vart efter men jag tror att det nu under sommaren blir lite glesare av dem.
 
Glad midsommar på er alla underbara
 
 

Trädgården


398

Jag önskar att tiden går fort och står still på samma gång!

397

En släng av fetma och lite panikångest på det :-)

Snart är det inlägg nr 400 undrar hur det skulle bli om man liksom kunde skriva ut alla inlägg ? Det kanske man kan? Hur lång den boken skulle bli?
Vad ska jag skriva i det 400 inlägget? KOmme rjag att vara glad elelr ledsen stark eller svag?


Va består livet av just nu då? Väntan, längtan och samtidigt en önskan om att tiden ska stå still.  Försöker sälja lite prylar på loppissidor men ingen vill köpa :-( Ingen av er som vill ha en Efva Attling ring Wide and signature strl 18 tror jag, jättefin men förliten till mig. Nypris 1500 kr och jag säljer den för 700 krBlå måsen servis vissa delar

Vill köpa lite nya sommarkläder, har typ inga :-( Har införskaffat en bikini dock. Det var inte så ångestladdat som jag trodde. jag tog liksom den som tuttsen fick plats i och så fick det bara va så. Kanske slänger upp en bikinibild vart efter ha ha

Vikten går uppåt relativt stadigt tyvär men men jag ska ta tag i det vart efter.

Idag ska jag äta den största glassen jag kan tänka mig. Vi ska på somamrutflykt med jobbet till en glassrestaurang :-)


På gränsen

Känner mig labil! Som att jag balanserar på en smal smal men väldigt hög kant. Står inför livet och vet ingenting, naken rädd och förväntansfull.
Fokuserar på att leva det tar all min tid

Jo men visst

Först blev ju jag sjuk och nu är lammet dåligt, har vabat sen i måndags. Hon har hög feber och är så gnällig varvat med att hon är pigg och busig . Trodde hon kunde gå i morgon men sp steg febern i kväll så det blir vab i morgon också :-(
Med maten går det helt åt helvete! Jag tänker inte komma med några bortförklaringar inte ens några förklaringar. Var uppe på 95,2 alltså typ plus 3 kg på en vecka!!! Nu nere på 94 igen men vägen till målet är lång. Jag kommer inte att nå målet i sommarmidja utmaningen till midsommar men jag siktar fortfarande på det! Och jag ska nå det , det kanske bara blir lite senare :-)
Klippte gräset idag och staplat ved, burit in ved och rensat i rabatterna och trädgårdslandet, bra motion. Kossorna har till lammets stora förtjusning flyttat in i sin sommarhage bredvid vårt hus. Hon ropar på dem pratar med dem och vinkar till dem. De är rätt mysiga faktiskt :-)
Vildsvinen är inte lika mysiga dock, vi hade besök av ett i trädgården häromkvällen , det vart bara lite uppbökat men man äg ju lite orolig att de ska komma tillbaka. Men nu när korna är här tror jag de håller sig borta, annars får vi försöka skjuta dem. Är ju gott kött:-)

Eh

Så att jo men så att säga det sket sig igen!! Vill inte ens väga mig i morgon, har tappat all motivation helt och hållet. Vi får se hur det blir? Är trött så sjukt trött.

Repris

Svacka !

RSS 2.0