Att ha en plan

Köpte kött från en bonde i närheten, naturbetat nötkött i tio kg låda . Det var rätt tungt att bära, insåg att det faktiskt är rätt mycket jag gått ner nu 😃


10 kg är inte fy skam. Känner att jag är på banan igen och det är skönt.


Måste dock ha en strategi för kommande trevligheter...restaurang och övernattning med maken , studentfest, mammas födelsedag, Stockholmsresa och midsommar.


Jag tänker nolltolerans på socker och efterrätt. Alkohol i begränsad mängd med maken, Sthlm och midsommar.


Jag tänker kött och sallad och inte så mycket bea. Inget mjukt bröd. 


Och köp inte hem ngt onyttigt! Godis till ungarna men bara den mängd de äter upp. Inget lager för jag vet att i en dip slinker även det äckligaste godiset ner. 
Svaj

Denna ring fick jag i morsdagpresent, har velat ha den länge. Gillar det raka och borstade. På insidan är barnens namn ingraverade.

Den kommer med posten och jag hoppas jag tog rätt strl mätte fingret med tumstock 😂😂

ngt svajande vikt sista tiden men nu är jag på banan igen 😃


Ahlgrens bilar

Skötte mig exemplariskt igår fram tills efter helvetesläggning av barnen. 21:00 hetsåt jag barnens rester. Slängde allt i morse.


Men det var ju ändå bättre att jag skötte mig hela dagen 😃

Idag ska vi till fru hembakat i 7 varianter extra allt på fika. Jag ska bara!!!!! Ta kaffe.


Djupandas igenom

Plusset är inte så stort om man ser lördag-lördag men i veckan gjorde jag en lägstanotering och från den är det 2 kg.Livet är lite djupandning mest hela tiden känns det som just nu. Försöker samla kraft och energi i min fantastiska trädgård. Gräver och planterar filosoferar om vart annat.


I veckan har jag lite specialledigt från jobbet, lite semester/lästid/flex i ett försök att dra lite i bromsen. Oerhört stressande just nu att veta att jag på måndag inte ska trixa:fixa och vältra mig i andra msk sorg och elände utan ha tid med mig själv. Vart ska det sluta...

Idag ska vi va hundvakt. 

Det blir antagligen bad då termometern ska upp emot 30 


Plus

Laddar mentalt för mitt första plus i morgon. Vilken dag och kväll jag hade igår. Så mycket glädje och skratt. Mat, vin, rabarberpaj,snacks, godis i ett konstant flöde.


Så nöjd med gårdagen på alla sätt, lyckliga ungar som lekt ute till 22 och som sen däckade med svarta små fötter och svettlockigt hår.


Grillade spetskål igår och det var riktigt gott. 


Idag gäller det att kliva på banan igen direkt ingen avvikelse idag då blir det inget bra.

Min kvargfrukost
Tomatsås grönsaker till lunch

Middag ingen aning 


-2 kg

Deanna v slutade på minus 2kg. Så skönt.

Kan nästan inte tro att det är sant hur bra det flyter på 8,9 kg på 3 veckor. Jag har bara ett mål denna gång och det är att varje dag slaviskt fylla i Viktklubb . 

Ingen hets och faktiskt inte ens några tankar på x antal kg innan midsommar eller liknande som jag alltid brukar ha.

Bara fylla i varje dag och inget är förbjudet.

Drack rosé igår och det var gott, har aldrig gillat det förut men igår var det gott. Matteus tror jag det hette, flaskan var fin det var därför jag valde det.

Igår var det 28 grader varmt!!!! Barnen badade i sjön efter dagis. Jag doppade fötterna.

I natt har det varit kruppnatt med Elric. Antagligen ngn förkylning på gång.

I eftermiddag ska jag iväg på roligheter med jobbet. Ja jag blir kvar på mitt nuvarande och det känns bra. Finns en hel del att jobba på från ledningens håll men inget som inte går att förbättra.
Blev erbjuden tjänsten men med en lön på 4200kr mindre än nu. Hade de gett samma hade jag ändå valt att stanna av olika skäl 😃


Så jävla bra helt enkelt

Skriv inläggstext 

Det rullar på så bra med Viktklubb , fyller i allt precis allt. Jag har också tagit ett beslut i jobbfrågan. När jag väl tog det förstod jag att det nog är det magen försökt säga mig länge. Återkommer i frågan när jag meddelat mitt beslut till mina chefer😃


Ett minus

Igår var minuset stort och glänsande idag litet och jag känner mig så tacksam. -0,2 kg Lördagsvikt är det som gäller. Med  tanke på att veckan inneburit att äta ute vid tre tillfällen varav buffé en gång så tycker jag det gått bra. Gårdagen blev en oplanerad ätdag. Chips, dip och godis. 

Satt huttrande på altanen med maken och vände och vred på livet, 3 glas rött blev det och det känns idag. Överskred med typ 1000 kcal igår.

Har en arbetsrelaterad situation som påverkar mig mycket just nu. Blir oerhört illa berörd och tänker inte ge mig. 

När det gäller nytt jobb eller inget så har jag fortfarande inte blivit erbjuden ngn tjänst, i slutet av nästa v har jag förstått att de ska vara klara med alla intervjuer.

Jag pendlar och velar väger för och emot. Väntar på magkänslan.


2 veckor med Viktklubb

Och 6,7 kg närmare mitt mål på - 30 kg!!! Det går fantastiskt bra, motivationen är hög och suget hanterbart.


När det gäller jobbet så har jag varit på intervju. Det gick bra. Men jag är galet osäker på hur jag ska göra om jag blir erbjuden jobbet till den lön jag begärt! Vrider och vänder på tankarna. Skriver plus och minus listor. Hoppas att jag snart skall känna i magen vad som är det rätta.Ja idag premiärbadade barnen, jag kände inte ens på vattnet.


Jaaaaaa

117,1 och jag mår bra....-1,8 kg


Men som vanligt är det lördags vikt som skrivs in på Viktklubb. Känner att ett halvkilo ner så är jag nöjd.RSS 2.0