Ohhhh

Värsta jävla hämtningen av barn ever. Höll fan på att åka och lämna kvar dem.
När alla tre är trötta och tjuriga och gör helt tvärtemot vad de ska.
När de retas och tävlar. När jag väl fick en på banan bröt nästa ihop och så höll det på.
Nu har alla pyjamas på och jag sitter och röker i klädkammaren , fördelen med Elcigg.

Ibland är det sjukt jobbigt med tre små barn! 

Bra

Jag mår bra. Känner lite som om allt eller mycket i alla fall har fallit på plats. 
Jag kommer jobba 75 nästa vecka sen går jag upp i 90% som är min ordinarie tid.
Självklart kommer jag hålla tempot nere och vara klok i hur jag lägger upp mina dagar men känner mig så redo.

Även om jag inte får detta jobb jag sökt så är jag liksom lugn i själen i att ha tagit beslutet att byta arbetsplats. Finns många skäl såklart men det största är att jag inte vill bo och jobba på samma ställe, det funkar inte för mig.

Jag har inte bråttom och kommer inte söka vad som helst men jag kommer hålla ögonen öppna för spännande utmaningar.

Känner mig också på banan när det gäller kroppen, sakta men säkert ska jag äta bättre inga förbud och röra mig mer. 

2018 här kommer jag !

Intervju

Nervöst pirrigt men roligt och spännande. Var mig själv och hoppas det räcker.

Nu är det bara väntan!

Bokat

Känns underbart!!!!!


Fett

Kliver ut i köket och det rinner vatten från fläkten över spisen. Vårt fantastiskt värdelösa värmeväxlande stenålders fläkt/ventilationssystem bråkar som vanligt.

Brukar bli lite stopp i en slang och är extremt svårt/omöjligt att göra rent.

Vi kan väl säga att vi blundar klipper och klistrar så länge det går då det kostar 50000 att byta. 

Skruvade ner luckan öppnade upp och jo det var vatten i mängder och spindelväv och en familj myggor på 20000 medlemmar. Dammsög upp familjen, stängde av elen och påbörjade projekt rensning. 

Alltså den här gången liksom gick vi al in, lite bära eller brista. Karvade bort lager av fett och smuts med smörkniv och sprayade klorin och yes om vartannat. Det ramlade bort lite grejer och det tog tid. Ca 2 timmar senare stängde vi luckan och slog på strömmen. Alla bitar på plats, väldigt väldigt mycket renare och det funkade. 


Efter det blev det ut i snön med alla tre vilddjur. Snö är fantastiskt, blöt snö inte lika toppen men vi fick till en snögubbe och tog sen en promenad till sjön i snöblandat regn. Kallt ovh blött men skönt.


Precis innanför dörren, kl ca 11 och telefon ringer. Baggens syrra, relation komplicerad, pratar massor frågar och hej och hå klämmer ur sig." Men då kanske det passar att vi kommer och hälsar på" fångad i återvändsgränd utan möjlighet att säga nej! De åker från Göteborg och när luren var på började vi ett mycket irriterat och intensivt städande. Bara gilla läget som vanligt med dem och försöka hålla god min inför barnen. Alltid gör de så här, sätter oss i en situation vi ej lan välja. Men efter ca 40 min ringer de igen, " sa du att det snöar hos er" sen följer en mängd frågor hur kallt , vilken mängd snö på vägen, konsistens osv Tillslut sa jag men jag filmar och skickar så ni får se. De hade sommardäck. Jag sa att fundera men ha är av er snart så vi vet.

Filmade och skickade. 15 min senare ringer de och säger att de vänder!!! Lättnad irritation och ledsna ungar. 


Åkte och köpte lördagsgodis och hade filmkväll. 


Idag torr spis, snö och minus 1 grad, internet tillbaka och fars dag. Vid 11 ska lammet sjunga i kyrkan och sen blir det snölek efter lunch 😃


Stjärnfall

Kallad på intervju, en av 4 kallade. Känns så kul, ser fram emot intervjun och hoppas hoppas att jag får jobbet. Jag tror att det skulle va en stor utmaning men att jag skulle klara den.

Såg ett stjärnfall idag 💫

Beslut

Känner pirrig förväntan. Har tagit ett långsiktigt beslut som känns rätt på alla sätt. Jag hoppas att beslutet innebär en relativ snar förändring.
Att helt plötsligt vilja något väldigt mycket är pirrigt och läskigt för blir det inte som jag önskar så kommer jag bli så besviken. Men å andra sidan blir jag nog hellre besviken och har känslan att jag ändå vågade prova. 
Men mest av allt önskar jag att det bara hakar i varandra nu och att jag för en gång skull har lite flyt.
Jag har sökt ett nytt jobb, lite av ett drömjobb 😊

Vågen

Trasig😂😂 
Alltså ställde mig på den typ fem gånger och fick olika besked varje gång, allt mellan 125 till 118.
Sanningen ligger någonstans däremellan och jag känner mig redo att ta tag i det. 
Inga stora extrema förändringar till en början men kloka val. Inget godis och inga kakor i veckorna, inga chips alls. God mat och ett glas rött till helgen.
Vill verkligen komma igång och röra på mig också men det är motigt. Är såååå jäkla orörlig, dåligt flås och hälen besvärar mig.

Men jag mår bättre. Ngt har hänt inom mig som gör att det känns bättre, ser lite framåt på ett positivt sätt.Våg

Har köpt en ny våg och katastrofen är ett faktum! Jag hoppas att morgonvikten i morhon åtminstone skiljer sig med 5 kg från efter buffé vikten nu!!!RSS 2.0