Gahhh

Mensvärk frome hell, förstår inte varför det blivit så annorlunda ? Hade riktigt ont och kraftiga blödningar som riktigt ung men det här?!! 
Har bokat en tid för efterkontroll (efter förlossning alltså) lite sent men är ju inte riktigt lika viktigt när man är snittad. Ska då också ta cellprov och fixa ngn form av preventivmedel frågan är bara vad?? Vill egentligen inte tillföra massa hormoner så då är väl kopparspiral enda alternativet? Och det känns ärligt talat lite läskigt. Eller alltså man kan ju använda kondom men så jäkla bökigt tycker jag känns som om det måste va så planerat då på något sätt och alltså med två små ja då får man liksom passa på när andan faller på i de mest märkliga situationer  och platser för att inte tala om tider på dygnet!

Har tryckt i mig ett rör smartis som var lammets lördagsgodis som vi glömde ! 

Har städat som en galning idag. Eller jag har dammsugit hela nedervåningen och torkat golv och lister och tagit en del dörrar köksskåp spis och så. Blir så fint för en stund sen liksom sprider sig majskorn, sand, leksaker nappar och diverse annat som en smittsam sjukdom över golvet och på ett par timmar är liksom finheten över. 


Blankt och pryl/skräp fritt


Nytt litet projekt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0