Knoppen

Ofta läser jag om och tänker också själv att man äter sina känslor. Alltså är det knoppen som är hungrig då eller? Vad är det knoppen vill ha för att sluta vara hungrig?

Jag tänker nästan alltid på mat, viktnedgång  och viktuppgång och har gjort så länge jag kan minnas. Är det så för alla eller har föda en helt annan innebörd för vissa. Är deras knoppar inte hungriga? Jag tänker på de smala!! De som äter för att de är hungriga i magen inte i själen!


Kommentarer
Postat av: Jannica

sv; jahaa haha kankse jag som fattade fel men har för mig du skrev ättika :P men vet inte om jag vågar lägga fram sängen igen nämligen då hon gick dit direkt :P men får köpa och testa kankse om de händer igen :) tack för tipset :D

2012-04-27 @ 00:24:55
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Postat av: Novali

En bra fundering som jag tog men maken nu, han är "normal" idrottare osv, han tänker aldrig på mat han öppnar kylen kostaterara det finns till dagen 2 måltider så alla kan bli mätta och sen fundderar han inget mer på det.

För han är det viktigast med sammansättningen grönsaker protein och kolhydrater medan jag kan tänka en hel ddag planera och ha mig.

Hans inställning är att han äter för att överleva och min nära på tvärtom jga lever för att äta.

Klyssigt kanske men lite så är det.Sv: så gått jag garva åt afrikastammen och hörseln tårarna spruta så E kunde inte avgöra om jag grät eller skratta :-)

2012-04-27 @ 06:35:52
URL: http://novalislife.wordpress.com
Postat av: Anna

Sv. Tack söta du. appen har börjat hjälpamig massor. Kan fyllai från telefonen men även från datorn.Jag personligen har inte varit sån somtänkt på mat osv, men nu när ja ska gå nr i vkt har detblivten stor del av dagen. Gilla inte.....

2012-04-27 @ 09:58:07
URL: http://annaspersonligaresa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0