Socker

Det är typ galet jobbigt just nu. Vill frossa i socker ja på riktigt skeda in strösocker, sylt, godis!!! Eller godis är det som jag vill ha! Smågodis,  choklad lite chips och läsk. Två gånger idag har jag nästan börjat gråta av hopplöshet, känner mig som ett missfoster. 
Jag är sjukligt fet, jag är så överviktig att det är farligt på riktigt. Hela jag är en hälsorisk, en oformlig stor klump. Jag blir rädd när jag tänker på att det är min kropp. 

Tänk vad man hela tiden flyttar sina gränser. Om man tänker de senaste 7 åren så har jag vägt över 100 kg 6 av dessa år, över 110 i kanske 4/7 och i 3 av dessa 7 år har jag vägt över 120 kg. Jo jag vet att jag varit gravid 3 gånger på dessa år vilket såklart spelar in. Jag har inte varit över 130 kg strecket någonsin 128 är min maxvikt då höggravid!!! Jag är 3 kg därifrån !!!!

Vet inte varför jag tänker mycket i siffror nu? Funderar på rimlig målvikt? Vart kan jag bli viktstabil? 
För att va normalviktig enligt BMI ska jag väga 75 kg. Det är en viktnedgång på 50 kg!!! Känns inte rimligt alls. Det är så långt ifrån min verklighet så jag kan inte ens ha det som ett mål.
Att vara inom överviktsspannet på BMI skulle innebära 90 kg. Det är 35 kg som ska bort då. Det känns som ett rimligt långsiktigt mål. 
85-90 kg det tror jag är en vikt som jag skulle kunna va relativt stabil kring. 

Det är ju fan inte omöjligt! Nu fick jag lite pep tror jag. 

I morgon ska jag väga mig. Jag har faktiskt inte ätit en enda godisbit 2017, inga kakor, chips eller ngt sånt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0