Vikt

Alltså jag har fått två rediga lucköppnare senaste dagarna. Kläderna sitter som ett jävla korvskinn. Gick in för att köpa större strl och nej men oj det fanns inte 😩
Sen säger finaste lammet- mamma du är så himla tjock, dina armar är jättetjocka. Med fascination och kärlek men aj så ont i hjärtat.

Jag vet inte riktigt hur jag ska få till det men på något sätt måste jag börja.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är min allra finaste vän! Jag har alltid tyckt att du är så vacker o avundats dej som trots lite övervikt alltid kunnat vara så fin!!
Men jag vet att du inte mår bra nu, att du är tung o att det är så jäkla svårt när man är småbarnsförälder! Sömnlösa nätter, jobb, aktiviteter o hushåll. Men hjärtat, det går! Om man verkligen vill o om man bara ger sej faan på't så går det!
Jag kan inte svara på exakt på hur. Men ändra rutiner, bestäm dej! Be om hjälp! Våga utmana dej själv!
Säg till om det finns något jag kan göra för att hjälpa dej! Använd de hjälpmedel som tidigare funkat, du vet LCHF, viktklubb, kaloriappar, Viktväktarna. Osv.
Simning är ju din grej. Bestäm en dag i veckan som är din simdag, då har Baggen barnen o du simmar. Ta en lunchpromenad 3 dagar i veckan följ med mej på gymmet/militärträning. Låt Bagge åka o handla så du undviker det där godiset i bilen!
Du kan om du vill!
Love you!

Svar: ❤️
Tackan

2016-03-16 @ 09:35:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0