HelveteHar våldsätit allt sött jag kunde hitta, barnens rester, kakor osv  ... Inget gott godis egentligen ...
Ångest nu!!


Fan


Kommentarer
Postat av: Köttbullen

Vet du anledningen till att du valde att äta det? Inte bara "jag blev sugen" utan orsaken bakom. Oftast finns det en känslomässig anledning till att man väljer att stoppa det i munnen fast man mycket väl vet att man inte borde och att man kommer ångra det efteråt.
Och du... misstaget är redan gjort. Det kommer inte hjälpa dig ett dugg att skrika dumma grejer åt dig själv eller att ångra. Gjort är gjort, man lär tar lärdom av misstagen och sen går man vidare. "Lärandesituation", som min terapeut kallar det. :) Och jag säger till dig som min terapeut sa till mig när jag fick ett återfall: Gör dig fin! Pyssla om dig själv! Jag vet inte vad du har för möjligheter just nu, men gör det du kan så fort du kan. Sätta upp en fin frisyr? Sminka? Ta ett bad med doftande oljor? Ta på dig din finaste klänning? Ta hand om dig och ta hand om din kropp. Le mot dig själv i spegeln! Beröm dig för de 12 kilona du har gått ner och för att du kämpat så bra mot suget den här veckan! Lista upp alla bra egenskaper du har (inte prestationsinriktade). Vad är det din man och dina kompisar älskar hos dig? Tänk positivt om dig själv, det hjälper faktiskt! Behandla dig själv som din bästa kompis. :) KRAM PÅ DIG!

Svar: Kloka tankar. Tack
Tackan

2015-03-09 @ 15:00:52
URL: http://viktigt50.wordpress.com
Postat av: Biggie

Åh vad jag känner igen det där :-( Man äter utan att det ens är gott. Ett tvång. Jaja, det är bara att lämna det bakom dig och gå vidare. Du klarar det. :-)

Svar: Ja, det är så sjukt! Tack.
Tackan

2015-03-10 @ 16:35:02
URL: http://biggieskamp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0