SvalkaIgår fantastisk dag!
Svalt och regn lite till och från. Vi packade in Lammets cykel, lite kaffe, Festis och banan i bilen och åkte till skolan inne i samhället.  Vi har bara grusväg och backar åt alla håll så det är inte idealt när man håller på att lära sig cykla. Så lyckan var stor när Lammet cyklade runt runt på skolgården. Så härligt att se, att det regnade lite var bara ett plus. 
Sen gungade vi lite och klättrade lite och spelade lite fotboll. En helt perfekt utflykt som avslutades med lite fika på en gammal trädstam. 

En trädstam som är lite speciell, mitt första klasskort så står alla vid det trädet. Lite konstigt ibland att vara på platser man inte varit på många år och saker är precis som förr fast ändå så annorlunda. 

En liten biltur och sen åkte vi hem. Vedskjulet är nu klart och vi pysslade lite med det sista . 


Idag en tripp till biltema för att bl.a. Inhandla plastlådor i ett försök att få ordning i stora köksskåpet. Det är pasta , knäcke , lim, pärlor och färger och papper i en salig röra. 

Kattis sår vid svansroten har blivit värre så nu har vi inhandlat en tratt så hon ej ska slicka upp det hela tiden . Hon har dock varit borta hela eftermiddagen. Vet i sjutton hur vi ska få på henne tratten men det löser sig förhoppningsvis. 

Idag på biltema skrek och grät lammet nästan hela tiden att hon ville ha en docka som hon fick syn på vid ingången. Jag höll tålmodigt fast vid mitt nej och detta utan att bli arg eller höja rösten , var så pedagogisk så jag chockade mig själv lite :-)

Tackar det svala vädret för humöret och orken. 

I morgon dags för barnmorskan ska bli skönt att kolla allt. 

Kommentarer
Postat av: Veronica

Saknar de små söt-Märtorna o börjar bli spänd o nyfiken på lill-Bertil också!
Fint vedskulet blev!!
Hoppas det går bra hos BM idag!
Kram

Svar: :-) det gick bra saknar oxå
Fårfrun

2014-08-07 @ 14:04:01
URL: http://tjockvawa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0