<3

Styrde om lite med bilstolarna idag. Planen vi haft är att Lammet nu ska ha sin bälteskudde med rygg och sitta i baksätet bakom passagerare och Tussen i sin stol bakom förarsätet. Sen tänkte vi ha basen till babyskyddet fram och när vi ska åka två vuxna i bilen tänkte vi att det får ju plats där bak om man sätter Lammet med sin stol som är lätt att flytta i mitten!!!! 
Nej inte direkt va, stolarna större än vad man tror. Bröt ihop lite och liksom tänkte att nu kan vi aldrig mer åka bil ihop allihopa, eller att vi måste köpa ny bil vilket vi verkligen inte har råd med. 
Tårarna rann och varmt var det, Lammet tröstade och sa att "Det är ingen fara mamma" vi kramades och gick in allihopa. 

Då kom baggen med iden att åka en tur. Vi har så mycket getingar att vi knappt kan vara ute och varmt var det. Sagt och gjort, in med ungarna i bilen och iväg åkte vi. Kändes sååå skönt att bara åka iväg. Tussen somnade på två minuter och Lammet underhöll med sång och lek hela tiden, hon pratar verkligen oavbrutet, det är som sockerdricka i henne. 


Vi hamnade i fantastisk vackra Västervik. En rätt lång resa men så värt det. Vi åt på mc donalds till barnens lycka och sen kollade vi lite på båtar, köpte glass och åkte hem. Det fläktade underbart hela tiden och trots glass såg vi inte en enda geting.


Under resan kom vi också på en lösning av platserna i bilen. När vi ska åka alla så får helt enkelt Lammet sitta fram och en vuxen bak med Ludde och Tussen.  Det blir nog bra.

Hemresan var totalt kaos, illskrik, tårar, godismutor, en munn full av dockhår, utspillt vatten, svettiga föräldrar, ungar som slogs om den enda ballongen och ändå var det en bra dag. 

Barnmorskan gick bra, följer högsta kurvan i måttet på magen och alla värden var bra. Han ligger med huvudet ner men det är ruckbart, inte ovanligt när man är omföderska. Men det spelar ju inte någon direkt roll. Pratade lite preventivmedel oxå, tror jag ska prova kopparspiral. Någon som har erfarenhet av det? 

Bröllopsdagen firade vi med mysig utelunch/middag <3 vi bestämde att om 4 år ska vi åka med alla barn på en al inclusive till typ Mallorca.


Kommentarer
Postat av: alex

hade det i unga år och blev gravid då:/ men jag tror inte man ska ha det om man inte haft barn tidigare…ähh vet inte… men jag har ingen bra erfarenhet av det i alla fall.

gosig lammet är :)

Svar: Det lät ju inget bra :-(
Fårfrun

2014-08-10 @ 21:27:17
URL: http://mlbloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0