Smällkaramell

Mensvärk!!! Alltså det är så mycket värre än innan barnen. Har så ont. Sa det till barnmorskan när jag tog cellprov och hon sa att det är vanligt att det blir så. 
Konstigt tycker jag att man ska hålla på och ha ont en gång i månaden? Borde finnas en lösning. Jo jag förstår att jag kan ta värktabletter men något annat liksom . 

Förresten visst använder ni tampons for free, eller redvill heter de nu. Ett paket gratis hem i lådan och det enda man gör är att svara på. ca tio frågor i ett mail gällande den reklam som var på kartongen ( olika varje månad). Perfekt!

Mamsen min skickade ett mms igår, texten löd " julpyssel ". Om vi är lika ????Kommentarer
Postat av: Fettvolangerna

Tampons for free är bra! Dom prenumererade jag också på när jag använde tamponger :) nu använder jag menskopp istället, som jag gärna propagerar för, ifall det är någon som missat fenomenet. Miljövänligt, billigt (där är en engångskostnad på ca 300 men sen räcker den i åratal!) och snällt för fitty.... aaah jag låter som en reklampelare men jag är frälst och vill gärna frälsa andra också ;) hehe

Inte kul det där med mensvärken. Antar att du testat såna där klassiska tips som motionera och använd värmedyna? Jag har inga andra tips tyvärr, min mensvärk är nog ganska mild även om det emellanåt känns som att någon försöker bryta sig ur kroppen på mig..

Svar: Men alltså kopp?? Är det en kopp som man kör upp och sen tömmer ? Måste nog googla
Fårfrun

2013-11-23 @ 10:05:17
URL: http://fettvolangerna.blogg.se/
Postat av: jannica

Jag kan oxå få superont ibland, speciellt om jag skjuter upp mensen någon månad. Eller om jag är stressad och så. Brukar hjälpa med promenad eller ett varmt bad. Tabletter funkar tyvärr bara för stunden och man vill ju inte överäta det heller.

Svar: Ja rörelse och värme är väl lösningen
Fårfrun

2013-11-23 @ 11:48:58
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se
Postat av: lavendla.blogg.se

Mensvärk är inte roligt men du testa värme och promenader och nej jag kommer inte på nåt mer utom paracetamol

2013-11-23 @ 12:11:31
URL: http://lavendla.blogg.se/
Postat av: Veronica

Härligt med lite julpyssel för mammi, ho ä för go alltså!
Krya mensvärken!

Svar: Alltså fattar du eller en sax nej hitta ingen jag tar den lilla sågen ha ha jag dör ...
Fårfrun

2013-11-23 @ 18:02:14
URL: http://tjockvawa.blogg.se
Postat av: Fettvolangerna

Haha ja! Har du googlat? En liten kopp i silikon som man viker och stoppar upp. Så samlar den upp blodet innan man tar ur den, tömmer i toaletten, sköljer av och stoppar upp igen.

Svar: Men herregud jag måste kolla upp det där. Låter lite läskigt. Läcker det inte?
Fårfrun

2013-11-24 @ 17:29:40
URL: http://fettvolangerna.blogg.se/
Postat av: Fettvolangerna

Det kan läcka om man inte får in den så den sitter ordentligt. Men får man in den rätt bildas ett vakuum och det läcker inte ett dugg! Läskigt.. tja det var lite läskigt första gången jag använde den och inte lyckades få ut den. Kämpade i typ 45 minuter med att gräva där nere innan jag kom på att man kan krysta lite.. då gick det lättare ;) innan jag kom på det började jag planera ett liv med den inne. Funderade över hur det skulle vara att aldrig kunna ha penetrerande sex igen och sånt. Hahahha. (för mycket information kanske men sån är jag ;D) Har använt min i två år typ och är mycket nöjd :)

Svar: Ha ha jag dör.... 1177 jo det är så att jag får inte ut min menskopp... Hi hi
Fårfrun

2013-11-24 @ 21:45:58
URL: http://fettvolangerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0