Spyor och sol

Började dagen med att åka för att storhandla, lammet var med och tussen hemma. Parkerar utanför Willys och hör lammet säga aj aj mamma och sen kommer det! Hon kräktes ner sig stolen och halva baksätet , va jättebra att jag städade ur bilen häromdagen och då slängde varenda liten toarulle och vårsertservetter som legat i bilen i evigheter. 
Fick ta rosa trasan, ( hon har tre trasor som hon gosat med ) och torka bort det värsta. Hon var pigg och glad direkt efter så nu har dag mer eller mindre bestämt/ förstått att hon nog är åksjuk. 
 
In på toan på Willys och väl där försökte jag tvätta henne så gott det gick. In och köpte vårservetter och ut och tvätta bilen, börjar ju bli van. Sen in och handla så fort det gick. 
 
Sen har vi återigen varit ute hela dagen, staplat mängder av ved, fyllt pallbackar med jord, planterat och varit på liten promenad. dagen avslutades med grillning. 
Observera vinglaset till höger, tog ett halvt glas när jag grillade i kvällssolen behöver jag säga att det var underbart! 
 
 
Dagens outfit: jeans från kappahl typ tre år gamla, tröja från Lindex typ fem år gamal , liten tuss på armen snart tre månader gamal! 
 
lammet studsar och studsar ...

Kommentarer
Postat av: Veronica

Havanna älsakr studsmattor och det är ju bra nyttigt för henne så vi kommer nån dag! :D

Svar: Hoppa hoppa hoppa och trötts blir de bra är ett :-)
Fårfrun

2013-05-04 @ 23:10:58
URL: http://tjockvawa.blogg.se
Postat av: jannica

Tur det va åksjuka och inte spysjuka iallafall!! Och vilka härliga bilder, du va allt värd ett glas vin :)

Svar: Ja det r sant hellre åksjuka då!
Fårfrun

2013-05-12 @ 12:10:04
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0