Barnakuten igen

Ja det blev en tur till barakuten igår igen, lilla Tussen var så rosslig och så tyckte jag att hon började bli slö och orkeslös.
De är så gulliga som jobbar där, känner att man blir tagen på allvar. De vägde mätte, lyssnade och undersökte henne noggrant och diagnosen kvarstår, förkylningsvirus! Läkaren trodde inte RS efter som säsongen för det är över och det är extremt ovanligt tydligen att man får det liksom utanför säsongen. Tydligen riktigt lydiga virus de där RS.
 
Hon fick andas adrenalin i en liten mask och det gjorde susen, hon protesterade vilt under tiden men det var bara en minut gånger 2.  Vi ska fortsätta med ventolinet och sen näsvård. Näsvård innebär att spruta bröstmjölk och konsult i näsan helst minst en gång i timmen och sen ca två till tre gånger per dag suga ur näsan med nässugen. Efter att den är ren ska det in nezeril droppar. Så det är fullt upp. Sen ska hon ju vara i upprätt läge så mycket som möjligt, vilket innebär att hon sovit sittande mot en kudde i natt. Eller ja hon hasar ju ner så jag ha puffat upp henne kanske fyra gånger i timmen så ja lite lite sömn har även denna mamma fått!
 
och lite av ett mirakel för första gången någonsin på över två år så har lammet sovit en hel natt. Ja ni läste rätt en hel natt!!! Kl 19.30 - 06.15 !, hoppas att det är en trend. 
 
Alltså det är så varmt ute redan, man borde gå ut och kratta lite men vet ni vad ...jag ska bädda ner mig i soffan och kolla BL.
 
vad tycker ni om biggest losers ?? Vilka är era favoriter? 
 
Mn recension kommer vart efter. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0