Nu

Har tänkt en del! Kanske förvånar vissa men en riktig tänkare är jag.

Varför blir det så att jag äter fel och överäter.?? Läste en toppenblogg igår ztorzillen kände igen mig så sjukt mycket. Speciellt i att ljuga för sig själv.

Just nu tänker jag bara på godis, och äter godis...varför jo någon sjuk tanke om att jag ska unna mig innan jag tar tag i det på riktigt. Men hallå chokladkakan lär smaka precis lika dant som förra gången så varför  ska jag ta den igen? Nej här och nu handlar det om at jag måste göra rätt val. Jag har inget i hela världen att skylla på det finns inga som helst bortförklaringar som är skäl nog för att jag ska gå och köpa en chokladkaka.
Jag Tackan, fårskallen det är jag som lever mitt liv här och nu. det är bara jag som kan ändra mig och ta ansavr för hur jag ser ut, vad jag väger och hur jag mår.

Det är idag, inte i morgon, inte på måndag! Nu måste jag prioritera mig själv. Och vill jag så gärna ha en chokladbit så ska det vara för att jag så absolut jättegärna är så jättesugen på den. Inte för att jag ändå redan pajajt allt eller för att jag tycker lite synd om mig själv eller för att vem vet när man får se en chokladbit nästa gång eller för att det inte är någon som ser.

Jag kan inte ändra det som varit men härifrån och framåt kan jag i alla fall göra ett helhjärtat försök. Sommarmidjamålet finns kvar 88 kg på midsomamrafton, och motionsmålen också. Vikten kommer kanske inte vara den roligaste nu på fredag men nästa fredag :-9
Kommentarer
Postat av: trettiokg - följ min kamp mot drömvikten

Bra tänkt där! Det bästa är att innan man stoppar dendär förbaskade chokladbiten i munnen tänka "varför gör jag detta, varför äter jag chokladen?" Då får man lite mer perspektiv. Du fixar det!

2012-05-09 @ 16:09:02
URL: http://trettiokg.blogg.se/
Postat av: Annika

Godis!!!!

Massor vill jag äta men NEJ!!!!!!

Jag kan inte bara ta en utan måste trycka i mig hela påsen.

Sommarmidjan kommer vi att klara!!

2012-05-09 @ 22:57:07
URL: http://snartfyrtioochkomigang.blogg.se/
Postat av: ZtorZillen

Va söt du är! pepp! Kram!

2012-05-09 @ 23:26:14
URL: http://ztorzillen.blogg.se/
Postat av: emma-isabella

Känner igen mig massor!

2012-05-10 @ 01:34:05
URL: http://emmaisabellavictoria.se
Postat av: Veronica

Prova 15- sekundersregeln. Innan man äter den där chokladbiten så väntar man 15 sekunder och känner efter om det är värt det. Funkar oftast på mig. Inte alltid dock... :) kram!

2012-05-10 @ 07:55:56
URL: http://renaramavera.blogg.se/
Postat av: Anna

Ztorzillen har en bra blogg. Många bra tankar.Man kan inte ändra det som hänt men absolut framåt :) Hejja dig

2012-05-10 @ 08:24:51
URL: http://annaspersonligaresa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0