Vårkänslor

Underbara lilla lammet har fått en aldeles egen skottkärra av sin mormor, hon är överlycklig. Hon skrek hysteriskt från att hon fick se kartongen tills den var ihopskruvad. Nu går hon med den fram och tillbaka fram och tillbaka. Hon går riktigt bra nu utan stöd hela tiden faktiskt, det känns roligt.
Igår var det min dag att lämna och hämta på dagis....om vi säger så här jag hade tårar i ögonen när jag åkte från dagis. Alltså hon gillar dagis men det är ju fortfarande så nytt. Hon var på ett glatt humör och vinkade skrattande till byggnaden när vi kom, sen när vi kom in så vinkar hon glatt till kompisarna och kan inte få av sig skorna snabbt nog inna hon ska in till kompisarna...härligt tänkte jag och precis när jag ska vinka hej då stuper hon rakt ner i golvet och gråter som ja som att världen höll på att gå under. In och trösta och krama om och ja efter det var det svårt att släppa mamma Tackan...hon grät och jag gick.....ush och fy vad det kändes i hjärtat men jag vet att det gick bra sen när jag gått.

Sen när jag kom för att hämta satt hon där i knät hos en fröken och var lite nyvaken och lite ledsen, kändes skönt att lyfta upp henen och ta med henen hem. En underbar eftermiddag hade vi i trädgården, mellis i solen och utforskande av löv, stenar och trappen.
Det är det här som gör allt slit värt det, att ha ett hus och en trädgård när våren kommer, när knopparna spricker och solen tittar fram.


Jag fick lite hjälp också att plantera de fina blommorna som jag fick av mamma, hon är så söt lammet. Hon ska lukta på alla blommor hon ser :-)

   


Kommentarer
Postat av: Veronica

Lilla snutta då! Jag är så glad att hon trivs på dagis! O det är ju mysigt att hon inte går så långa dagar nu på våren så ni hinner med att njuta ute tillsammans! Lilla älskade Tackan, jag jobbar den här helgen men nästa är jag ledig o vi har lite planer men ev tror jag att jag skulle kunna hinna att ta trapporna med dej lör em eller nån gång på söndagen, om du har tid o lust!! Jar fortfarande träningsvärk men den är något bättre nu. Träningsvärk är ju för övrigt den skönaste värken! Kramis

2012-03-23 @ 12:07:34
URL: http://tjockvawa.blogg.se/
Postat av: Veronica

Men vad stor hon blivit! O vad härligt med stor trädgård! Jag håller på att kolla på när jag ska åka till Sörping nästa gång o det skulle vara så roligt att få komma ut till dej o ta en kaffe i solen o snacka lite! Men jag hör av mej när jag vet mer! Kram!

2012-03-24 @ 10:45:03
URL: http://renaramavera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0