Ny plan

Jag ska bara äta mat ett tag nu....ser ju galet ut när man skriver det så men jag ska förklara. I perioder fungerar det jättebra för mig att byta ut ett till två mål om dagen mot naturdiet. Jag gillar dem, är inte hungrig och inte farligt sugen på ngt annat. Men sen komemr perioder då det inte funkar alls. Det tar emot att svälja dem, jag blir hungrig direkt och bara ännu mer sugen på onyttigheter. Det har varit så ett tag nu men det var först igår poletten trillade ner. Det var när jag stod utanför lidl med en godispåse i handen som jag sedan tryckte i mig. Så nu blir det nyttig mat i stället och matlåda till jobbet som gäller. Jag kommer självklart att fylla i viktklubb precis som vanligt och har absolut inte gett upp bara ändrat taktiken lite.

Jag är ju med i en utmaning också, lyckades få ihop 1 ynka km igår men det är ju bättre än inget och jag provade ett nytt recept. Stekte kycklingfile som jag fullkommligen dränkte i kummin, och chilikrydda, hade i hackad selelri och en burk majs. Det blev kanon gott och fick även följa med i lunchlådan idag.

Till frukost blev det kessela med kardemumma, valnötter och russin. Yummie så gott. Till middag blir det nog kokt blomkål med ost och skinksås, en gamal favorit.


Kommentarer
Postat av: My

Låter som en bra idé det där, heja!

Och tack för din kommentar, men mat är bra gott det med ;)

2012-01-05 @ 09:18:13
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag tror det låter som en bra idé :-)Vad gott det lät med kesella med valnötter och russin. Kanske att jag skulle prova det någon dag.

2012-01-05 @ 09:24:33
URL: http://lindaslilllakrypin.blogspot.com
Postat av: semigfalla

sv; 1300 är målkcal, men känner lite att jag måste hålla ner ännu mer nu i början. Den här veckan hade jag tänkt. Om det är bra har jag ingen aning om, hehe. Men kör på magkänslan!



Det tror jag är en bra idé :) för mig funkar det mycket bättre att äta mindre portioner riktig mat.

2012-01-05 @ 09:33:40
URL: http://semigfalla.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Man måste variera sig lite annars blir man galen. Kämpa vidare bara!



Sv: Nu ska jag troligtvis få vara med i Viktväktarna gratis så det kommer bli grymt! Har provat Viktklubb men det var för struligt för mig, orkar inte sitta en timma om dagen och lägga in allt jag äter, men vet att det fungerat för många - älskar dock deras träningsscheman!



Haha visst är det..looooove pizza!!

2012-01-05 @ 09:48:08
URL: http://lifebyjojo.wordpress.com
Postat av: Veronica

Bra plan! Bättre att göra dom små förändringarna när man märker att det inte riktigt funkar längre som man kört innan! Du kommer ju gå ner ändå! Kram!

2012-01-05 @ 12:06:06
URL: http://renaramavera.blogg.se/
Postat av: emma-isabella

Låter som en bra ide!



peppkramar

2012-01-05 @ 13:50:49
URL: http://www.emmaisabellavictoria.se
Postat av: Tomtan

Ibland är svullo bakom örat på en hela dagen!!!!! Så är det bara! Men jag har lärt mig att vill kroppen ha mat ge kroppen mat! Vilket kan betyda en shake till!!!

Postat av: Veronica

Bra plan tycker jag! Jag börjar om imorgon...

2012-01-06 @ 11:48:00
URL: http://tjockvawa.blogg.se/
Postat av: Selma

Jag har mitt största problem med allt jag äter mellan måltiderna. Höll jag mig bara till mat på regelbundna tider och hundpromenader vore jag nog åtskilligt slankare.

2012-01-06 @ 14:52:33
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Isfrun

Hej vännen, nu är jag tillbaka igen fast i en ny skepnad. Kände att det var dags att förnya mig. Ny adress är: http://kreativaisfrun.wordpress.com/



Du är duktig som kämpar på med vikten. Har ikväll hälsat på våran lilla favorit pojk :) han växer så det knakar. Synd att vi inte fick till nån träff innan jul men hoppas verkligen vi kan göra ett nytt fösök snart ! Kram på dig så hörs vi snart igen



Kram Isfrun

2012-01-06 @ 22:01:50
URL: http://kreativaisfrun.wordpress.com
Postat av: ottilia

Ibland kan rutin bli trist och då är det bra att ändra om lite. Det betyder inte att man inte kan gå tillbaka till det ursprungliga. Det gäller i allt man gör.

Smaklig spis! :)

2012-01-07 @ 22:35:52
URL: http://bloggarnerivikt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0