Helgen

Från promenaden i onsdags  5öresbrod, trapporna finns utmed hela strömpromenaden och förr när jag bodde i stan brukade jag spinga upp och ner i dem för att öka förbrönningen, i onsdags nöjde jag mig med att titta på dem och knäppa en bild.
          


Utmed strömmen finns också en grotta med målningar av olika slag, lite klotter men också väldigt fina visdomsord både i taket och på golvet.

        
 
Kika utKika in


Fredag
Baggen och lammet hade handlat när jag kom hem. Bland annat apelsinglass med choklad...och jag önskar jag hade tagit ett kort på min skål med glass...jag tog den minsta pytsen vi har alltså den är kanske som en äggkopp och så tog jag ca 2-3 tsk glass. Det var väldigt gott och jag kände mig väldigt duktig efteråt.Lördag
Superhärlig promenad med underbar vän, konstigt så fort det går att gå när man har någon att tjattra med hela tiden. 1,5 timme blev det i ett härligt vinterlandskap.
Sen åkte vi och handlade lite jag och lammet, nötter och smågodis till Baggen...jag vet det var att utmana ödet men det gick bra. Jag tog 2 center och två andra små godisar sen inget mer och det gick ju bra.

Söndag

Morgonpromenad vi 8 på ca 1 timme och 45 minuter, och jag valde en oplogad väg så jösses vad det tog på att skjuta vagnen framför sig, framförallt i uppförsbackarna.

Sen lite pulkapromenad med Baggen.

Sen stan, nej gillart inte ,massa folk varmt blää men in på mcdonalds for jag och köpte en glass med chokladsås och 2 kaffe. Åkte till mamma och lämnade kaffe och GLassen utan att smaka trallala för hon var lite krasslig. Sen hem till coolaste bruden i stan och hämtade en fin vit matta, lite krokar, lite färg,en hatt,  lite lakan osv...hon har en utrensning inför flytt och skänker bort det hon inte vill ha. Himla bra ide tänker jag !!

Hatten från coola bruden uppsakattades av både Lammet och Baggen. Den var dock lite stor för lammet så vid ett tillfälle kröp hon rakt in i väggen på grund av dålig sikt!Kommentarer
Postat av: Veronica

Mysigt inlägg med underbara bilder Tackan, men eh... tänker du inte uppdatera din vikt idag?!? Är ju sjukt nyfiken ju! Erkänn att det gått riktigt bra?! Kramis

2012-01-30 @ 11:02:45
URL: http://tjockvawa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0