ge upp

ja det är precis vad jag känner för...alltså det känns så jävla tungt. Jag är mest arg hela tiden och tycker att livet är jävligt orättvist. Jag är arg på alla smala människor.
Jag är arg på den här jäkla luggen jag klippte, den får mig på dåligt humör varenda morgon. Jag är arg för att värmepannefläkt skiten är trasig så det låter som ett tröskverk i hela huset.
Jag är arg för att jag tryckte i mig kakor och godis igår. Jag är arg för att mensskiten ligger och trycker i magen kom då för helvete så det går över någon gång. GahhhhhhhJag kämpar hela tiden känns det som men ingenting händer. Fan har ju stått och stampat här hur länge som helst nu ju!!!Och ja jag fatatr att det skulel gå snabbare om jag inte unnade mig lit epå helgen och om jag tränade mer och sprang 200 jävla mil om dagen.

Fan idag är en sån dag man helst vill ska vara över.

Men snart ska jag ha lunchdate med Baggen och lammet, indiskt ska vi äta....hoppas det känns bättre om jag får en snorig puss ( av lammet) och en vanlig puss av Baggen.

Kommentarer
Postat av: Veronica

Jag vet hur det känns!! Puss puss (utan snor från mej!)

2012-01-19 @ 09:27:48
URL: http://tjockvawa.blogg.se/
Postat av: MAMMAN SOM KÄMPAR FÖR LIVET

TÄVLA OCH VINN EN STEG OCH KALORIRÄKNARE!

http://overleva.blogg.se/2012/january/vinn-en-steg-kaloriraknare.html

2012-01-19 @ 10:06:42
URL: http://overleva.blogg.se/
Postat av: semigfalla

Förstår verkligen, känner precis likadant. Varför ska jag behöva kämpa när andra kan äta vad fan de vill och i alla fall vara smala och snygga. Hatar det!! Jag älskar mat och godis och just nu känns det som att ett liv utan det inte skulle vara ett liv värt att leva, typ.. Skickar några peppkramar i alla fall, det här ska vi klara!!

2012-01-19 @ 11:13:07
URL: http://semigfalla.bloggplatsen.se
Postat av: Jannica

Ge inte upp!

2012-01-19 @ 11:23:38
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Postat av: M

En strikt vecka som ger dig minus kan räcka som startmotivation igen. Ge det en sketen vecka utan fusk så är du på banan igen. Det blir bättre! Vi vill ju inte heller ha det som det är nu.

2012-01-19 @ 20:37:36
URL: http://metasblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0