Frågor?

Alltså hur gör man om man vill ha ett annat typsnitt på texten?

Och hur lägger man in olika kategorier?

Och Tjockvawa gissa om det tog tid innan jag fattade din länk att det inte var du utan andra Veronica, men jag kan inte komentera där man måste ju vara inloggad. Kör du viktväktarna nu?

Vad är Pingback?

Svarar man på komentarer i ett inlägg eller i kommentarsfältet, vad är blogghyfs liksom?


...
Vad är moderering?

Vad är rss flöde?

Måste man tänka på allt sånt????

Kommentarer
Postat av: Veronica

Vad roligt att du börjat blogga! :)Blogghyfs vet jag inte så mycket om. Jag gör nog olika. Ibland svarar jag i kommentarerna o ibland inte.Kategorierna kan du lägga in om du går in på översikt. Då finns det en "flik" som heter kategorier. Klicka in dej där o sen ny kategori.Moderering är väl att du kan välja att godkänna kommentarerna innan dom publiceras tror jag. RSS flöde har jag ingen aning om. Vet inte heller hur man ändrar typsnitt. Jag är inte så teknisk tyvärr... :)

2011-10-19 @ 11:50:45
URL: http://renaramavera.blogg.se/
Postat av: Veronica

Jädrar vad du bloggar!! Skulle svarat ungefär som Veronica, och har tyvärr inga mer svar på dina frågor, mer än att man kan centrera texten om man vill. Måste erkänna att jag är riktigt impad över att du lyckats lägga in bilder! Bra! :DSvarar du i andra människors bloggar på frågor o skriver din egen blogg adress får du räkna med att fler hittar dit!Jag är inte medlem så att jag betalar i VV, men jag vart tydligen ändå inloggad och kunde skriva kommentar.

Kör lite försiktigt nu för det är två 50-årsfester p G... Efter dom sen alltså sista helgen i oktober tänker jag köra stenhårt och kanske till och med börja använda mej av viktis online...?! Nu kör vi tjejer!!! puss

2011-10-19 @ 12:12:03
URL: http://tjockvawa.blogg.se/
Postat av: Tackan

Ok men det där med kort var ju inge svårt tog bara lite tid att ladda upp.

Det blir bra det här tjejer:-)

2011-10-19 @ 13:27:25
URL: http://farhuset.blogg.se/far/?tmp=19131639

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0