Fötter och sånt

På tal om stora fötter, Nilla skrev att vackra blommor har stora blad och kraftig stam :-).och det kan nog stämma ibland.
Men dessa stora pråmar som jag går omkring i har många gånger varit föremål för mitt förakt. Att handla skor till skolavslutningar osv var alltid en pärs. Det är inte så många år sedan som det faktiskt inte fanns dam skor i större än 41. Och de tog oftast bara in kanske 3 i 41 och 100 i 39, och de försvann ju innan man hann blinka!  Oftast kunde jag ju köpa herrskor gympa och vinter men i bland ville man ju ha lite tjejiga också!
Och detta var ju före internet så beställa där kunde man ju inte heller. Nu är det ju faktiskt lite bättre man kan hitta 42i en del affärer. Och en del har stora 41. Skopunkten har faktiskt bra utbud även om inte kvalitén är den bästa, men de har bra service, går de sönder får man nya utan snack.
Många gånger har fötterna varit täckta i plåster och strumporna blodiga. Skönast är ju ändå Foppa:-) ha ha synd att de är så fula.Stadsturen gick bra, termometer ihandlad så vi nu slipper öppna dörren för att känna hur kallt det är ute ;-) Köpte även en hårfärg, det var länge sen, vi får väl se hur det blir. På vägen hem var jag nog lite trött för när vägen svängde så slog jag på blinkersen....stängde fnissande av den illa kvickt och hoppades att ingen såg mig.

Har även försökt at tstarta en bil med startkablar idag, gick sådär kan vi ju samanfatta det hela med!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0