Allers

Skrev om det tidigare..är så sjukt sugen att sätta fart och göra en bock...eller kanske två en stor och en liten.  Frågan är vad man ska ta som horn, det måste ju va så tjockt att det går att få fast enris på ??? Det måste ju va stadigt också såga itu ett cyckeldäck kanske ?

Eller lite ugglor :-)


Kommentarer
Postat av: Jannica

Du kommer nog på ngt :D

sv; Åh det låter roligt. Jag pluggar nu. Ska plugga omvårdnad oså sen vill jag jobba med barn/ungdomar som haft det svårt i hemmet :) Så ska nog inrikta mig på psykiatri med.

2011-10-28 @ 10:55:17
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Postat av: Feta Fröken

Vad duktig du är som lät chokladen ligga :) Härligt jobbat! Just nu skulle vad som helst slinka ned i gapet om jag fick chansen ;)Tack så jättemycket för din fina kommentar på min blogg! Blev jätteglad! Tyvärr är alla tre bilderna rätt gamla så jag har gått upp en hel del i vikt sen dess. Av någon anledning så har fettet lagt sig i ansiktet/halsen och på magen så det syns ju väldigt mycket. Men det är när man ser tillbaka på de gamla bilderna man får något att kämpa för!Enligt BMI så borde jag ligga mellan 50-58 kg, till mina 155 cm. Att nå 58 igen vore en härlig seger för mig, och sen tar jag det därifrån om jag känner att jag borde gå ned mer eller inte. Det beror ju på hur jag trivs. Just nu väger jag dryga 72 kg och har ett midjemått på 100 cm, så jag har ju lite att jobba bort ;)Ha en riktigt härlig helg!

Feta Fröken

2011-10-28 @ 15:34:38
URL: http://fetafrokensviktminskning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0