Tisdag

Känner att jag verkligen behöver ta livet en dag i taget just nu, därför passade veckans utmaning väldigt bra just denna vecka.
Gårdagen var en svettig historia, mådde så sjukt illa att jag trodde jag skulle spy men det blev inte så. gick ok när jag satt still men så fort jag rörde mig blev jag yr kallsvettig och illamående. Sov två timmar med lammet på eftermiddagen vilket var inte bara skönt utan livsnödvändigt.



Åt rejält med pytt i panna och stekt ägg på kvällen under en paus då jag inte mådde så illa. Trodde att det gått över nu på mogonen och började planera för en lång härlig promenad men nu sitter jag här och kallsvettas och mår lite illa så det bli nog vila idag. Så mycket vila det nu kan bli med ett litet lamm!

Älskar att det är apelsinsäsong, en riktigt hård och saftig apelsin det är grejer det :-)


Brukar ni göra sånna här??? Det gör jag och det doftar så gott, juligt !





Kommentarer
Postat av: Selma

Ibland hjälper det inte att man har ambitioner, då ska man vila.

2011-11-29 @ 09:22:14
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Linda

Usch, vad trist! hoppas du mår bättre snart :-)och det verkar vara en passande utmaning den här veckan. Bra innan julstressen sätter igång med :-)

2011-11-29 @ 09:25:56
URL: http://lindaslilllakrypin.blogspot.com
Postat av: Sofia

Usch det lät inte nå vidare. Krya på dig!

2011-11-29 @ 10:05:12
URL: http://motformen.blogg.se/
Postat av: Ottilia

Åååå, det är några år sen jag gjorde apelsindekorationer med nejlikor. Det får det banne mig bli några av i år. Precis som du skriver så doftar det ju så ljuvligt.



Hoppas du blir av med illamåendet och yrseln snart och att det inte är något allvarligt. En vän hade det en gång och då var det balanssinnet som spökade. Hade med virus att göra. Är du eller har du varit förkyld eller ligger det och bara väntar på att få bryta ut i en rejäl bonnförkyldning?



Krya!

2011-11-29 @ 10:30:56
URL: http://bloggarnerivikt.wordpress.com
Postat av: JD - Masa på

ush lät inget vidare, krya!!



apelsin är sjukt gott ;D

2011-11-29 @ 14:50:44
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Sara

svar: Haha, jaså? Jag använder en speciell pepparkakshusdeg när jag gör pepparkakshus. En deg som inte flyter ut när dom är i ugnen. Bra då dom inte flyter ut utan blir exakt som man skurit ut dom. Dåligt med att dom inte flyyter ut är att man måste göra pepparkakorna supertunna, annars blir dom mjuka. Och det är väldigt svårt att flytta så tunna pepparkakor. Man kan ju lösa det genom att kavla degen direkt på bakplåtspappret, men det är svårt tycker jag :O

2011-11-29 @ 15:15:38
URL: http://entungvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0