Övning 3&4

3. Axlar

A: Stå höftbrett isär med fötterna. Ta en hantel i varje hand. Håll armarna utmed kroppen, helst bara lite lätt böjda eller om det känns tungt under rörelsen gör som på bilden, låt armarna vara böjda i armbågsleden. Lyft armarna utåt/uppåt. 

B: Fortsätt lyfta armarna tills armbågarna är i axelhöjd. Sänk hantlarna igen men gå inte längre ner än att du har ett mellanrum mellan armbågarna och kroppen. 

Antal:
15-20 repetitioner, två set.

 

4. Axlar och rygg

A: Sitt ner på golvet. Fäst gummibandet ett varv runt fötterna och låt tårna peka framåt. Korsa gummibandet och håll ett handtag i varje hand. Sitt med en rak rygg och dra in magen. Sänk dina axlar och dra din höger arm snett uppåt bakåt. Se till att knipa ihop kring skulderbladet när armen kommer bak. 

B: Behåll sänkta axlar och anspänning mellan skulderbladen och vrid överkroppen åt höger. Titta snett bak över din höger axel. Vrid tillbaka till en rak kropp igen och släpp sedan fram handtaget till utgångsläget. 

Antal: 15 repetitioner med varje arm, två set.

ingen bild men ni fattar va

Kommentarer
Postat av: Josefin - SAME OLD STORIES ♫♪

sv: för att zumba är många sexiga danser och det hade kunnat vara en rolig och charmig kommentar.

2011-11-09 @ 09:30:12
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Josefin - SAME OLD STORIES ♫♪

sv: nej det är nästan inga killar, ibland någon enstaka, och en som går ofta och han är homosexuell, har snackat med honom ett par gånger :)

2011-11-09 @ 09:54:13
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: My

Svar; Intressant kommentar till inlägget om feedback.

skoj att du kommenterade!

2011-11-09 @ 09:58:38
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se/
Postat av: Sara

svar: Tack för frukosttipsen! :) Ska testa något nytt redan imorgon :) Jag tänkte skriva ett inlägg om CXWORX så hoppas du kan hålla dig till senare i eftermiddag ;). Men jag kan sammafatta det som så att man tränar upp stabiliteten i bålen så man får snygg hållning. Tror jag iallafall ;) Haha. Jag ska läsa på lite till senare ^^

2011-11-09 @ 11:20:19
URL: http://entungvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0