Blogga

Ja jag tycker det är himla kul faktiskt! Känner att det motiverar mig till att faktiskt låta bli det där onyttiga. Kan ju inte skriva i bloggen att jag tryckte i mig en chokladkaka på vägen hem i bilen tex...fats skulle jag göra det skulle jag skriva det. men jag har inte gjort det sen jag började blogga, det hände innan kan man säga.

Det motiverar mig att faktiskt laga mat varje dag, har inte skett så här många dagar i rad på många månader, mycket yogurt och macka har det blivit. Kollar recept och provar lite nya grejer och nya kryddor, ofta blir det bra men ibland konstigt.

Jag har himla kul åt mig själv när jag "gör" dagens outfit...herregud modell lär jag aldrig bli. Och sen är det lite bra att faktiskt se hur man ser ut, det sporar ju också till att fortsätta försken att dräpa den där stora stygga fetmavargen.

Tänkte att ingen skulle läsa denna blogg förutom några som jag lixom visste :-) Men nu är det några stycken som läser och en del kommenterar  vilket är väldigt skojigt. Har hittat flera nya bloggar som jag börjat följa.

Det är lite skönt också att jag kan skriva vad jag vill och vill ni inte läsa så låter ni ju bli :-)


Kommentarer
Postat av: C

@ hehe då är vi lika på minst ett plan då fårfrun ;)

Tur vi har varann i december!! :) kraam

2011-11-02 @ 10:41:13
URL: http://imgoingthin.webblogg.se/
Postat av: C

@ Visst man vet ju hur länge sin ovana har hållt igång, så man kan ju räkna med att det är lång väg att gå!! :) Kram

2011-11-02 @ 18:57:09
URL: http://imgoingthin.webblogg.se/
Postat av: C

@ andledningen till att jag inte är nöjd är för att jag inte ätit någon noka. :) Kalorimässigt är jag nöjd!! :) Hur har det gått för dig idag?? kram <3

2011-11-02 @ 20:43:10
URL: http://imgoingthin.webblogg.se/
Postat av: semigfalla

Bra blogg! Lycka till :)

2011-11-02 @ 21:02:30
URL: http://semigfalla.bloggplatsen.se
Postat av: Sara

2011-11-02 @ 21:48:43
Postat av: Sara

svar; tack! Känns bra att ha någon som även läser dom långa inläggen :) Har du något gammalt inlägg där du skrivit lite om dig själv eller kan du göra det? Läste att du vill vara anonym, men några personlighetsdrag ålder och sådär kanske? :)

2011-11-02 @ 21:55:43
URL: http://entungvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0